Skip to main content

Grila de primăvară: TVR va avea o emisiune la concurenţă cu Badea şi Banciu

 

badea_banciu1

Publicitate

TVR1 pregăteşte noi emisiuni pentru grila de primăvară, printre proiectele interne care vor fi luate în considerare numărându-se emisiuni de divertisment, turism, sănătate, magazin sportiv, reportaj-anchetă, dar şi o emisiune de revista presei, la concurenţă cu deja consacratele ”În gura presei” de la Antena 3 şi ”Lumea lui Banciu” de la B1TV.

Această emisiune se va difuza zilnic, de duminică până joi, la miezul nopţii şi va avea o durată de 25 de minute. Show-ul îşi va propune ”să prezinte o selecţie a principalelor subiecte ale zilei reflectate în presa tipărită şi electronică, evidenţiindu-se diversitatea perspectivelor jurnalistice asupra temelor centrale”, după cum se arată în cererea de ofertă trimisă angajaţilor.

TVR1 îşi mai propune şi o emisiune de divertisment, duminica, între orele 16-18, care să înglobeze momente din arhiva TVR, o emisiune ”altfel decât cele difuzate până acum, care să pună în valoare arhiva TVR, fără a face din aceasta un scop în sine”.

De asemenea, postul public îşi mai doreşte o emisiune săptămânală de anchetă-reportaj, care îşi propune să descopere ”oameni speciali şi poveşti de viaţă captivante, pline de emoţie”. Emisiunea, cu o durată de 48 de minute, ar urma să fie difuzată joia, după ora 22. Tot săptămânal şi tot în 48 de minute ar trebui să se desfăşoare şi emisiunea de turism din viitoarea grilă a TVR1.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Eu cred ca emisiunea se va bucura de un real succes daca o va prezenta ELWIS SAFTOIU. Numai cind il vad ma apuca un ris... Rid si de el, si de IRINA RADU, si de PONTA, si de ANTONESCU, adica de toti cei ce au trimis ori sustin un asemenea mascarici in fruntea TVR!
  • Horea Horea
    @mariana (cu "m" mic)

    Si eu as fi mai bucuros daca cuvantul "sincermas" ar "crapa" de cel putin doua ori!
  • cristi pop cristi pop
    AMIN
  • dan dan
    pentru tine exista taraf tv!
    tvr e singura televiziune romaneasca unde nu vezi pitipoancele si cocalarii de pe antene, kanal sau pro. e singura televiziune unde telespectatorii au acces si la ceva cultura romaneasca si nu numai manelisme si kitsch.
  • mariana mariana
    pentru mine TVR-ul este mort daca ar"crapa" de tot sincermas bucura este cea mai proasta televiziune.
  • geta geta
    tvr impinge bataia de joc la rang de arta.probabil in doua ,trei saptamini o sa angajeze oameni,pe motiv ca nu are cine sa produca celebrele productii prafuite si plictisitoare.Oricum cei care conduc tvr-ul acum ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a pune capul pe perna.Stiu ei de ce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ion ion
    :))))))))))))) kaka tvr
  • kiko kiko
    aiureli... pun pariu ca o sa fie o clasica revista presei, cum era pe vremuri aia realizata de anca florea sau de radu cazan... badea si banciu sa stea relaxati, nu o sa piarda niciun telespectator...
  • livia pila livia pila
    Asta o duce mintea pe IRINA RADU? Saraca!!!!!! Cred ca a uitat ca a fost infiltrata din ordinul lui Felix la TVR!

Trimite un comentariu

sus