Skip to main content

Vlad Craioveanu părăseşte Guerrilla: „Mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez”

 

Vlad-Craioveanu1
Sursa foto: fishingtonpost.ro

Publicitate

UPDATE. Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu. Declaraţia lui Mihaiu, în articol.

Matinalul Vlad Craioveanu şi-a luat astăzi la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani de când lucrează la postul de radio. Instabilitatea postului Radio Guerrilla este motivul care l-a făcut pe Craioveanu să plece. „Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată”, a declarat Craioveanu pentru paginademedia.ro.

Iulia Bunea: De ce pleci de la Radio Guerrilla?

Vlad Craioveanu: Din motive financiare. Nu neapărat financiare cât mă deranjează instabilitatea firmei pentru care lucrez.

De ce e instabilitate? Problemele cu licenţele?

Da, cu zăpăceala asta cu proprietarul, nu-i proprietarul, avem proces, stai că nu intră banii, intră mâine, intră peste cinci zile. Vrei să-ţi faci un credit, nu poţi să-ţi faci pentru că firma are probleme. Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată.

Şi ce vei face în continuare?

O lună mă bronzez. O lună stau să-mi refac creierii pentru că 2013 a fost un an foarte greu pentru mine.

Nu ţi-e greu să te desparţi acum de Guerrilla, eşti din 2005 alături de ei? 

Ba da, nu pot să spun că este cea mai uşoară decizie pe care am luat-o. Asta este, obligat, forţat. Sunt momente pe care le regret, că am râs cu Dobro şi cu Matei. Nu spun că nu au fost şi lucruri bune.

Te vei mai întoarce în radio?

Sigur, că altceva nu ştiu ce să fac. Nu mă pricep la alte lucruri.

Liviu Mihaiu: "Declarăm Guerrilla radioul celor fără credite!"

Şi Liviu Mihaiu, directorul postului a aflat tot de la radio despre plecarea lui Craioveanu.

Liviu Mihaiu:

"Am aflat on air, ca şi voi, despre plecarea lui Vlad. Am înţeles că nu putea face credit la Guerrilla. Deci declarăm Guerrilla radioul celor fără credite! Noi îi mulţumim for beeing Craio!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    Radio Guerrilla este cel mai intligent post de radio. Regret disensiunile. Ascultand Guerrilla aveam impresia ca echipa este unita prin modul de gandi si prietenie. Cu sau fara Craio, continui sa ascult "Guerilla de dimineata" si celelalte...Probleme financiare avem toti romanii...Succes Guerrilei in continuare! Noroc si lui Craio (desi nu sunt de acord cu el) oriunde s-ar afla!
  • eu eu
    da,da,da ca aia sunt varzaaaa la pro fm.
  • Madalin Madalin
    Incult ai fost, incult ai ramas, dle Craiovenu. Ia cititi -" Plus alte detalii pe care nu o să le vorbesc niciodată”.Nu "pe care ", despre care". Bine ca pleci din radio sa nu mai iradiezi incultura!N-am inteles niciodata de ce ti-au spus vedeta! Si cred ca ai cistigat bine daca iti permiti "sa te bronzezi". Iar despre credite, las-o jos, ca macane. La citi bani a pompat Vintu in tine, ti-ai platit toate creditele
  • tot florin tot florin
    esti pe felie ce pot sa spun, ride it .... stima
  • florin florin
    ai vorbit ca un adevart sef care are de toate si nu ii lipseste nimic, de mult ani pune la ciorap si acu ca e vreme grea te prefaci ca ai redus portia dubla de caviar, la una simpla bineinteles, i-a sfoara fara sapun, nu meriti, si arunca-te de la etaju 10 daca atarni si se rupe sfoara tot ai sa reusesti.
  • Florina Florina
    O decizie buna! Guerrilla si Realitatea au intrat in moarte clinica dupa razboiul dintre Vantu, Ghita, Elan si Gusa.
  • Dan Dan
    ProFM n-a fost niciodata lider in audiete, a fost mereu locul 2,3,4...
  • Dan Dan
    Frecventele au fost ale Realitatii, Guerrilla le-a furat...
  • Tuluca Tuluca
    Vlad a ajuns la Radio 21 :) http://www.radio21.ro/stiri/din-aprilie-vlad-craioveanu-se-aude-la-radio-21/
  • Dinu Dinu
    Normal ca a plecat la mai bine. Sa lucrezi cu un individ ca Liviu Mihaiu e gretzos si ti se apleaca. Pacat de Dobro.
  • cosmin cosmin
    intoarce-te la pro fm,ce emisiuni aveai acolo,vei fi din nou lider absolut la audiente!
  • bisquit bisquit
    @Andra
    Chiar a vrut sa spuna 2013. A mentionat si in emisiuni despre asta.Doua luni nasoale......
  • Adrian Adrian
    @adrino

    Cu Teo si Calinescu e cam cum spui tu acolo, dar cu Mindrutza esti f. departe de adevar. Cine n-a lucrat cu individul, e tentat sa-i ierte balbutzele si sa creada ca o avea alte puncte tari, gen management zici tu. Ori la capitolul asta e si mai slab. Mindrutza este insa una dintre putinele si adevaratele febletzi ale lui Sarbu, in prima perioada cand a lucrat in Pro cu toate gafele i s-au iertat multe, cand a plecat i s-a multumit pt ce a facut (nu am auzit vreun caz similar in Pro ca Sarbu sa multumeasca cuiva pt ce a facut cand pleaca) asa ca Mindrutza este un alintat al lui Sarbu, asta e norocul lui. in Intact, n-a reusit sa fie asa de alintat si a ajuns pe faras cu balbele celebre. Calinescu este in schimb un om real de valoare in televiziune, omul e vertical si un profesionist. Teo are si parti bune si parti mai putin bune, este talentata fara discutii, cred ca implicarea ei in serial si nu intr-o emisiune nu stiu cata legatura are cu refuzul lui Sarbu de a-i da o emisiune, cat tine de ceea ce poate sa faca in momentul asta avand in vedere starea ei de sanatate si echilibrul presupun fragil din viata ei.
  • bogdan bogdan
    Ii doresc multa bafta in continuare. O vreme Guerrilla a fost deosebit. Acum mi se pare prafuit, inghetat intr-un cliseu. Pe de o parte, lipsa de fonduri e evidenta in vechimea jigle-urilor si simplitatea / monotonia emisiunilor. De-a lungul anilor postul a evoluat f. putin, ramanand puternic legat de tiparele cu care a debutat. Asta e o problema de top management iar acolo este imputenia cea mare. Liviu Mihaiu mi se pare dezgustator din toate punctele de vedere (in special dpdv moral). Nu imi plac aerele lui de superioritate bazate pe nimic. Nu imi place imaginea lui de hipster ofilit si priceput la toate. Nu imi place lingusatoria pe care o practica pe langa oricine ii poate da un ban. Imi imaginez ca e ingrozitor sa ai drept sef un om atat de mic. Asadar ma bucur de faptul ca a plecat Craioveanu, la fel cum m-am bucurat cand a plecat Vintila. Multa bafta in continuare si sper sa evoluezi spre ceva gen Rock FM sau Europa FM.
  • cucu dela miezunoptii cucu dela miezunoptii
    dacat la valoarea ta mai trebuie sa iti faci credit e groasa rau, te vedeam deja un brand cu propria linie vestimentara si de rechizite, gen sireturi cretze si radiera cu forma capului carliontz, dar mai degraba te vad in 3 ani la radio romania actualitati citind cotele apelor dunariii in maghiara, ioi

Trimite un comentariu

sus