Skip to main content

Cosmin Stan şi Melania Medeleanu la Focus Prima TV

 

cosmin-stan-adevarulSCHIMBĂRI PE TOATĂ LINIA. Prima TV face schimbări la cele mai importante programe de ştiri. Astfel, ştirile serii, de luni până joi vor fi prezentate, din 6 mai, de Cosmin Stan împreună cu Magda Vasiliu. Melania Medeleanu va prelua ştirile de la ora 18 de vineri până duminică, iar Andreea Fried va prezenta Focus 15.

Publicitate

Anunţul Prima TV vine la doar o zi după ce paginademedia.ro a anunţat plecarea lui Cosmin Stan de la Realitatea TV, unde prezenta Newsroom cu Emma Zeicescu (Detalii AICI).

Melania Medeleanu: “Trei ani departe de malaxorul ştirilor au însemnat pentru mine o experienţă foarte interesantă, în care mi-am dat seama că, de foarte multe ori breaking news-ul e departe de ceea ce înseamnă cu adevărat interesul public. Îmi doream să mă întorc în televiziune într-un loc în care, la finalul zilei, intră în casele oamenilor ştirile care contează”.

Reprezentanţii postului anunţă şi alte schimbări în zona de ştiri a postului. Nicoleta Gavrilă, Head of News Prima TV: “Vom pune accent doar pe ştirile cu adevărat importante, vom păstra aceeaşi echidistanţă. Acesta este un prim pas dintr-un proiect mai amplu,pe care-l vom dezvolta la nivelul departamentului de ştiri, următoarele schimbări urmând să fie anunţate în săptămânile viitoare “

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia bristena iulia bristena
    va rog sa nu mai spuneti cuvinte urate. va rog mult sa nu mai spuneti urat despre melania. Iulia-bristena
  • Marina Eliza Marina Eliza
    Nu stiti sa faceti deosebire intre deflagratie si explozie. Luati un dictionar sa va lamureasca. 1. - ardere puternica,intensa.
    2. - detonatie
  • Andrei Andrei
    Hai sa dea dracii...acu avem ultrasi si in cazul posturilor tv. Mai Adrian, tu chiar ai impresia ca o redactie este ca o familie?!

    Mai ales in tara asta, in presa asta, fiecare munceste pentru un ban, ca sa faca ceva in viata aia scurta pe care o are. Ai impresia ca pe patron il doare in fund daca vreun angajat al sau are o problema, daca se mai simte confortabil cu salariul pe care il primeste?! Nu, dragutza. Fiecare trebuie sa lupte pentru el!
  • eu70 eu70
    ....dece sa condamnam pe unul sau pe altul!? Suntem subiectivi!!!!!!!!!!!!NU-TI CONVINE UN POST ,NU-L URNARI!Acum in eonomia concurentiala ,fiecare cauta ce este mai bun......
  • stef stef
    Singura petarda de pe aici este radu100
  • gicu gicu
    ramane rares b., gusa si cretuleasca sa traga apa la realitatea :D
  • Radu100% Radu100%
    @Andra: A vorbit tanti Veta din tine.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    prima are stiri normale nu ca si prost teve antena sau kanal unde vezi numai crime si mizerii
  • Adrian Adrian
    Hai sa va spun eu ce cred despre Cosmin Stan. Se duce la televiziunea care ii da mai mult, nu-i pasa ca se duce la un post mai slab decat ala de unde a plecat. S-a dus de la Realitatea la Digi crezand ca acolo e lapte si miere si dupa 6 luni s-a intors la Realitatea careia ii daduse cu flit anterior. Ma mir cum de l-au mai primit aia inapoi! Iar acum pleaca la Prima, de unde sigur va pleca in alta parte. Un traseist.
  • cactuss cactuss
    @Radu100% zise petarda din tine! adevarule este ca, petarda la petarda trage!
  • andra andra
    Bai petarda, tu macar prinzi Digi 24 de zici ca e petarda?
  • LED LED
    Pe Cosmin Stan l-am vazut (aproape) peste tot : Pro TV , Realitatea , Digi 24 si Prima TV . Ma intreb ce televiziune va alege dupa Prima , poate ,din nou , Realitatea . N-am nimic cu el , dar mi se par ciudate toate aceste " transferuri "
  • ducu ducu
    Schimbarea la Prima TV ar trebui sa incapa cu analfabeta de Nicoleta Gavrila. Apoi, chiar ca se poate face orice.
  • wero wero
    Poate e loc doar pt.Stan nu și pt.madam Z.
  • Radu100% Radu100%
    Cosmin Stan asta este un masochist. A plecat de la o televiziune de top ( Pro TV) la Realitata TV, dupa care acum se duce la Prima TV unde principalul jurnal de stiri al lor NU exista ca impact - audienta. O sa-l vedem peste cateva luni la Digi24, alta petarda de televiziune

Trimite un comentariu

sus