Skip to main content

EXCLUSIV. Cancan TV iese din grila Acasă TV în luna mai

 

CancanTV 2

Publicitate

Emisiunea Cancan TV urmează să iasă din grila postului Acasă TV începând cu data de 2 mai. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, de la acea dată Acasă TV va intra în grila de vară, grilă în care emisiunea nu se mai regăseşte. Potrivit aceloraşi informaţii, nu este încă decis dacă emisiunea tabloid va fi reluată în grila de toamnă.

Transferată de la Kanal D, emisiunea Cancan TV a scos rezultate de audienţă mult sub performanţele pe care le avea la postul turcesc. De exemplu, luna trecută emisiunea a înregistrat o medie de 195.000 de telespectatori (1,8 rating) pe minut. În aceeaşi perioadă, emisiunea Un show păcătos a înregistrat 283.000 de telespectatori (2,7 rating), iar Wow Biz, 366.000 de telespectatori (3,5 rating)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cris cris
    au avut audiente scazute pt ca s'a saturat lumea sa vada DOAR vedetele pro tv la ei!
  • gogu pintenogu gogu pintenogu
    da poate iese mama ta pe interval sa fie vedeta de tabloid noaptea pe tv beeey asta!
  • Alexandra Alexandra
    Toate sunt niste emisiuni de doi bani, niste mizerii, insa dintre toate Un Show pacatos este de cea mai proasta speta! Am vazut-o de vreo 2 - 3 ori si mi se pare prea de prost gust! Asa ca audientele spun multe despre noi, romanii! Oare ce rating au Discovery Channel, Nat Geo Wild etc. la aceeasi ora??
  • Rotaru Emilian Rotaru Emilian
    Nu este din vina emisiunii ca audiente nu sunt cum ar trebui sa fie, este din cauza postului ACASA care nu are audienta niciodata. Pai ganditi-va a fost vreodata acasa lider, dar de cand a avenit cancan-ul a fost de 4-ori. Emisiunea este buna la fel si prezentatorii. Ar trebui mutata pe protv
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    Madalineeeee, a inceput capatos sa te joace in picioare si lunea. Deci lunea, miercurea si joia. Hai ca-i bine! Zboara, madaline, zboara! De la kanal.
  • Dony Dony
    Ce bine imi pare cand pierde "pro-ul" asa le si trebuie la nenorociti, m-am uitat de cateva ori si pot sa zic ca mai mare gunoi de emisiune de genul nu am mai vazut, isi cheama numai angajatii lor din trustul media pro, e o atmosfera de inmormantare si fac niste glume penibile si publicul rade fortat la orice porcarie.. Nu ca sunt fan antena 1 sau ceva si eu sunt penibili uneori dar mai bine ma uit la un show pacatos unde rad mereu si este atmosfera de petrecere mai mereu, pana la urma deaia ne uitam la emisiuni sa radem si sa ne simtim bine, nu cred ca a fost vreo emisiune un show pacatos unde sa nu rad, e prea caterinca emisiunea.
  • laura laura
    - cred ca declinul Cancanului a fost cauzat in primul rand de Ilinca Vandici care se crede atat de desteapta incat vorbeste peste toti, mult si prost. Neplacuta emisiunea din cauza ei
  • Keky Keky
    nu mai bine puneti mana pe un telefon si va sunati? e mai elegant sa va spalati rufele intre voi! :)
  • Adrian arTENIS si ilink Van DICK Adrian arTENIS si ilink Van DICK
    Va ureaza toate cele bune! Un WowBIZ plin de show cacaCIOS.
    Cu HandiCAPATOS si cu Mazgalin CREIonescu via MANTEA de vreme rea.
  • Maria Maria
    Capatos-Gogu, de cand te-ai nascut viata ta e o minciuna ! Prostia asta cu agentiile de publicitate vinde-o in alta parte ! Minti jenant ! Oare sefilor tai nu le e rusine cand te aud cum bati campii pe post ? Sa invingi Wowbiz o data pe saptamana si sa te consideri lider, tine de domeniul patologicului ! In ceea ce privește fanteziile tale despre "prăbușirea " Wowbiz, după doua luni in care ai luat bătaita constant, nu am ce sa comentez ... Groapa altora ar putea deveni propria-ți groapa ! Îți canti singur prohodul ! In ceea ce ii privește pe "fatalaul" de Ionescu si pe nevasta-sa, vad ca ai dezvoltat o obsesie ! Te-ai mai uitat in oglinda in ultimii ani ? Pai ... tu esti bărbat sau ce dihanie esti ? Încă ceva... soția ta știe ca o înseli cu toate penibilele ? Vei vedea materiale interesante in curând ! Ha, ha, ha ! Vei avea o viața f draguta de acum încolo !
  • john john
    Uluitor! Se cearta angajatii televiziunilor in direct. Asa emisiuni, asa angajati!
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    Bine, ma, siscanco, te cred. Asa te pacaleste fatalaul tau de acasa, doar-doar ii mai dai si lui sa miroasa o bucata forjata de papari... Ok, capatos e mai idiot, mai prost, mai jeg, mai cum vrei tu, e ok? Gata, nu te ambala asa... Dar ce sa facem daca share-urile astea mai ajung pe ici, pe colo, prin agentii de pub si mai aflam si noi astia de ele, nu numai desteptii din kanal... E o chestiune de timp sa se aleaga praful de wow biz, asa cum s-a ales de PROfesionistii de la cancan tv... Ca pina la urma asta era stirea....
  • Maria Maria
    Gogu, de unde Iti iei informatiile ? Din gunoi ? Minti atat de tare, încât esti clar de la Capatos sau chiar Capatos ! Un show pacatos nu are share-ul despre care vorbești , iar Wowbiz niciodata nu a terminat in 4 puncte de share ! Îmi cer scuze, dar esti complet idiot si nesimtit pe deasupra ! Capatos pleacă din șapte, opt, noua puncte de rating si gafaie sa obtina o medie de 3 puncte de rating ! Rusinos ! Wowbiz a reușit o performanța uluitoare ! E decent, destept, întotdeauna pe faza si a bifat medii de audiență pe care nici un alt show nocturn zilnic nu le-a mai atins de peste opt ani ! Daca esti Capatos, ceea ce pt mine e sigur, îți spun ca esti ramasita ultimului spermatozoid al lui Dan Diaconescu ! Cere si tu cuiva sa-ți arate rating-urile ! Esti nebun ? Nu mai vomita carabusi !
  • Radu Radu
    Maria, sa te fuuugaresc unde vor turcii!!!!
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    Daca ai acces la cifre, si nu intelegi nimic, tot aia e... Hai sa-ti explic, sa nu mai pari atit de idioata: wow biz incepe lunea si martea la 22,15. Ratingul atunci este foarte mare. Capatos are emisiune pina la unu noaptea. Cind se stie ca rating-ul devine mic... Dar importanta e cota de piata: capatos are media de share dubla fata de wow biz. Wow biz pleaca cu share de 15 si termina cu 4... Capatos incepe din 5 si termina in 20!!! O emisiune sanatoasa creste pe parcursul difuzarii ei, una gaunoasa (precum wow biz) scade...
    Gata cu lectiile gratuie despre televiziune. Daca mai vrei, iti dau pe bani... Stii tu ce!!!

Trimite un comentariu

sus