Skip to main content

Spotul pentru cuţitul "gratuit" Miracle Blade, interzis din nou

 

Cutite

Publicitate

Spotul teleshopping pentru cuţiul Miracle Blade a fost interzis de CNA pentru a doua oară în cinci luni. Produsul este promovat ca gratuit, însă are costuri de transport, de 40 de lei, care nu sunt suficient de bine semnalate telespectatorilor, au considerat membrii CNA.

Spotul a mai fost interzis în decembrie 2012, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI, pentru că nu erau specificate deloc costurile de transport. Între timp, spotul a fost modificat, însă tot a atras reclamaţiile telespectatorilor.

Atâta vreme cât în voce se aude gratuit, pe ecran apare mare 0 lei şi abia vedeţi ce scrie acolo, transport 40 de lei; cred că reclama este sub incidenţa informării corecte cu încălcarea articolelor 94 şi 93”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Răsvan Popescu, membru CNA – „Eu aş propune intrarea în legalitate. Spotul a făcut obiectul discuţiilor noastre, dar el a fost modificat între timp”.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    vai, ce-am mai ras! grozav comentariu!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    good point!
  • pedy pedy
    Si ar mai fi o problema, cate cutite comanzi atatea"transporturi" platesti !!!. Cumperi 10 cutite, paltesti 400 de lei, de parca ar veni fiecare cu cate o masina....
  • Brian Griffin Brian Griffin
    Păi dacă este gratuit să publice şi adresa unde au sediul şi mă duc eu să ridic personal cuţitele ca să nu mai plătesc transportul.
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    vom face modificarea de rigoare. Multumim! :)
  • eduard eduard
    ați scris țtirile in loc știrile LIKE. Fiți la curent cu ((țtirile)) și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Trimite un comentariu

sus