Skip to main content

DUPĂ UN AN. Spotul Miracle Blade interzis de pe TV. Nu e clar cât este de gratuit cuţitul

 

Publicitate

Spotul pentru Miracle Blade, cuţitul promovat ca un "produs gratuit", a fost interzis astăzi de CNA.  Decizia CNA vine după aproximativ un an în care reclama a rulat nestingherită pe posturile TV.

Deşi reclama promitea cuţitul gratuit, doar în baza unei comenzi, o menţiune din spot vorbea de "taxe curier", fără a spune care este nivelul acestei taxe.

Membrii CNA au apreciat că taxa fixă de transport trebuia menţionată în reclamă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • cristian cristian
  Tot ce vand astia la TOP-SHOP sunt de proasta calitate: cutie,tavi,tot felul de tocatoare electrice si ne-electrice, perne,saltele si alte tampenii sunt chinezisme ieftine ce nu se vand in occcident si le promoveaza aici la supra preturi.
 • Radu Radu
  Unde e interzisa?Peste toate canalele vezi acest spot.Si cum taxa de curier e 50 ron,cand o livrare normala costa intre 10-12 lei.Te jecmanesc pe fata in disperarea pentru bani.Eu sa fac parte din CNA le-as interzice acestor jecmanitori sa mai difuzeze asemenea reclame.La ei taxa de livrare e de 4 ori mai mare si de ce?Nu obaervati ca un produs costa de exemplu 150 ron iar apoi scade la 50-60 si tot fac profit.Jos cu jecmaneala asta si cu toti acesti vanzatori!
 • Dan Dan
  Din pacate este din nou pe TV(azi 09.07.2013).
 • Mihaela Mihaela
  Cred ca a patit-o vreouna de pe la CNA, ca altfel nu s-ar fi sesizat :).
  Oricum, acel cutit taie f prost si nici macar nu poate fi ascutit pentru ca are zimti.
 • bahmuteanca bahmuteanca
  reclama proasta...ca si aia in care Adriana Bahmuteanu - pe care nu o vad trebaluind prin bucatarie - face reclama la nu stiu ce tigaie minune...
 • edgeds edgeds
  am intrat pe site-ul lor: cutitul e gratuit daca se comanda un set de cutite care costa in jur de 100 de lei...
 • pedy pedy
  Interesant este si faptul ca daca vrei sa comanzi 5 cutite, platesti de 5 ori transportul...
 • mihai mihai
  vorbim de un cutit de 25-30 lei daca transportul ar costa 10-15lei. Ce garantie vrei la un cutit ? Sa nu exageram :-) Cred ca mai mult pierzi timpul cerand garantie la acest produs
 • Sorin Sorin
  Iar cuţitul fiind gratuit, nu se mai pune problema garanţiei. Ce garanţie să mai ceri la un produs gratuit. Şi chiar dacă ceri, o să ţi-l înlocuiască cu unul nou, la care plăteşti doar transportul.
 • Alexander Alexander
  Au taxa de transport in valoare de 40 de lei de fapt in acest preț e introdus si prețul cutitului .

Trimite un comentariu

sus