Skip to main content

Burtiera la minut. Cum au prezentat televiziunile de ştiri audierea la DNA a şefului Antena Group

 

colaj televiziuni de stiri

Publicitate

Televiziunile de ştiri au fost cu ochii pe trustul Antena Group, după ce Sorin Alexandrescu, directorul general al grupului de presă, a ajuns la DNA, fiind acuzat de şantaj al unui director de companie, potrivit comunicatului instituţiei. Din informaţiile prezentate de posturile ştiri, ar fi vorba de un şef al RCS&RDS.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva instantanee de pe posturile de ştiri în legătură cu cel mai important subiect al zilei.

Antena 3 a avut un lung breaking news pe această temă începând cu 15.30. Postul de ştiri care face parte din acelaşi grup cu Antena 1 s-a concentrat ore întregi pe un singur mesaj: Antena 1, ţinta procurorilor lui Kovesi. 

Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 153754.bmp

 Digi24 a tratat de asemenea subiectul aducerii lui Sorin Alexandrescu la DNA, dar mult mai târziu decât celelalte posturi de ştiri.  În plus, postul de ştiri a evitat să spună despre cine este persoana şantajată şi nici compania de la care provine. Asta în ciuda faptului că până şi Antena 3 a anunţat că este vorba de un reprezentant al RCS&RDS (companie care operează licenţa Digi 24). Postul de ştiri s-a limitat la a spune că „ar fi ameninţat un patron cu dezvăluiri”

captura Digi 24

B1 TV a titrat simplu: Şeful Antenelor, audiat la DNA
Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 153737.bmp

La fel şi Realitatea TV a mers pe un titlu simplu: Şeful Antena Group, la DNA.

Capturaţi ecranul complet 30.05.2013 154608.bmp

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • georgyana georgyana
    ceva mai pe fata de atat nu am vazut in viata mea! e incredibil ca asstfel de lucruri se intampla in romania anilor acestia. democratie pana la capat, ce sa zic! traiasca republica socialista romania
  • Bau Bau Bau Bau
    Daca ai avea macar doi neuroni ai realiza ca "procuratura lu`basescu" i-ar fi mancat pe astia inaintea alegerilor prezidentiale,parlamentare sau a referendumului de demitere nu acum cand marinerul e izolat si "meanless"....mai iese si el pe televiziuni sa zica cate ceva sa nu uite lumea de el. Offff,e plina tara asta de natarai ..si daca nu crezi...uita-te in oglinda
  • Cristi Cristi
    Atentie postaci!
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Mihaelaaaaaaaa, eşti în incapacitate de gândire!! Nu cred să-ţi mai revii vreodată, pentru că eşti un caz clar de impotenţă mintală.
  • gicu gicu
    :)))))))))) antena3: basescu e de vina :)))))))))))))))))))
  • Ramoona Ramoona
    Tot in lumea asta in care tu dormi pe tine! d-aia nici nu vezi ce abuzuri grave face justitia in Romania.
  • ion din balon ion din balon
    super! o ce veste minunata, de la dna se arata!
  • Romanov Romanov
    In primul rand, este impotriva drepturilor omului sa retii un om in felul acesta. In cel de-al doilea rand, b1 si realitatea TV nu putea sa se abtina sa-si arate culoarea politica! Asa ceva! O nesimtire! In loc sa faca emisiuni despre drepturile omului (incalcate!!!), iata ce arata.
  • Cosmin Cosmin
    Ramona, trist e ca oamenii spalati pe creier ca tine au drept de vot, aia e trist :D
  • Tanganica Tanganica
    Macar jurnalistii ar trebui sa prezinte corect situatia, este vorba despre respectarea drepturilor omului. Nu se poate sa ridici un om de pe strada ca vrei tu. Exista niste drepturi ale fiecaruia pe care trebuie sa le respecte.
  • Mihaela Mihaela
    Ramoona,ai creierii spalati,papusa! Pe ce lume traiesti?
  • Prințesa Savarina Prințesa Savarina
    Nu ajungea ca ăsta, cofetarul ăsta are față de idiot profund mai e si escroc?... Hahaha!!!... Bravo, Antena! Tineti-o tot asa!
  • Ramoona Ramoona
    Este cat se poate de evident ca este o comanda politica, televiziunile acestui trust au deranjat intotdeauna mafia pedelista in frunte cu Basescu! Un DNA care face numai abuzuri si ilegalitati, trist....
  • caracal caracal
    alexandrescu e doar un instrument. pe papusharul voiculescu ar trebui sa-l vedem la DNA. din pacate, voiculescu e prea greu de prins.
  • Cristi Cristi
    Antena 3 putea macar sa recicleze titlul cu "procurorii lui Kovesi", ramas de pe vremea lui Basescu. Au uitat ca Ponta a propus-o la DNA?

Trimite un comentariu

sus