Skip to main content

Ce se va prezenta la ICEEfest. Google va vorbi despre noutăţile YouTube, iar Facebook despre conţinutul de brand

 

iceefest speakers

Publicitate

PARTENERIAT. Google va pune accentul, în prezentarea la ICEEfest, pe proaspăta lansare YouTube în mai multe pieţe din regiune, inclusiv în România.

Pe 6 iunie, în prima zi a festivalului, un training dedicat va fi susţinut de o echipă a Google care va trata atât relaţia platformei video cu producătorii de content (prin Maciej Sojka - Head of Youtube Content Partnership for Central and Eastern Europe), cât şi posibilităţile de advertising (prin Bogdana Butnar si Doina Costache de la Google Romania).

Un alt reprezentant Google, Tomasz Czudowski, New Products & Solutions Lead for CEE, va prezenta noutăţile aduse de Youtube pe scena principală a festivalului, iar ulterior va participa alături de Discovery Channel, HBO GO, DG Mediamind, SeeNow, Kanal D, Alpha TV şi BBC la dezbaterea legată de viitorul televiziunii, sub asaltul Internetului.

Tot în prima zi, Dan Bulucea, directorul Google România, va fi prezent la discuţia de seară unde vedete şi celebrităţi – printre care Horia Brenciu, Marius Moga sau Delia Matache – vor vorbi, într-o dezbatere moderată de bloggerul şi vedeta Acasă TV Cabral Ibacka, despre cum le-a fost schimbată de social media relaţia cu publicul.

Facebook aduce la Bucuresti, special pentru ICEEfest, trei specialişti care vor trata teme super actuale.

Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va trata problema conţinutului de brand iar, în a doua zi, se va ocupa de cum poate fi folosit Facebook ca tool de performance marketing.

Tot în prima zi, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va prezenta în cadrul dezbaterii “lungul drum de la click la vot”, unde subiectul principal va fi marketingul politic, iar în ziua a 2-a Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, va vorbi despre marketingul dedicat jocurilor şi aplicaţiilor pe telefonul mobil.

Subiectele fierbinţi legate de Facebook vor fi apoi concentrate într-un training intensiv de două ore, în ziua a 2-a, pe 7 iunie, unde vor participa toţi speakerii companiei, la care se vor adăuga specialişti ai Thinkdigital - care reprezinta reţeaua socială în regiune.

Yahoo va fi reprezentat de Nick Hugh, Vicepresident and Head of Display Solutions EMEA. Reprezentantul local Yahoo!, Mediacafe, va fi de asemenea prezent la eveniment.

ICEEfest este organizat de Thinkdigital in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura saptamana viitoare, în 6 şi 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Agenda completa si biletele de intrare sunt disponibile pe site-ul www.ICEEfest.com

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus