Skip to main content

PARTENERIAT. Oamenii din spatele unor jocuri online vin la Bucureşti, la ICEEfest

 

Publicitate

PARTENERIAT. Oamenii din spatele unor jocuri online precum TrackMania, Metin 2 sau Raider Z vor veni la Bucureşti, săptămâna viitoare, la ICEEfest.

Reprezentanţii unor mari producători de jocuri, precum Nadeo (parte a Ubisoft) şi Gameforge se alătură, la ICEEfest, numelor din Internet care vor avea prezentări la Bucureşti: Google, Facebook, Yahoo, Microsoft, Skype sau Youtube.

Populari in regiune cu jocuri precum AION, Metin 2 sau RaiderZ, Gameforge e reprezentat chiar la nivel CEO de Carsten van Husen, care va vorbi pe scena principala ICEEfest despre cum poti ajunge de la zero in topul jocurilor multiplayer online.

Cu peste 300 de milioane de jucatori inregistrati in cele peste 20 de “lumi” online, Gameforge e o forta a industriei de gaming.

Cu 18 milioane de playeri inregistrati, parte a Ubisoft, Nadeo este o alta companie care va fi reprezentata de Jerome Chatelain, Live Operations Director.

El va aborda un subiect extrem de interesant: cum jocurile electronice se transforma in sport cu public si meciuri pe stadioane reale. Nadeo este producatorul unor jocuri populare printre gamerii din Romania si regiune, precum TrackMania.

Sesiunea dedicata spectaculoasei lumi a jocurilor si aplicatiilor mobile, realizata in parteneriat cu Computergames.ro, va avea loc in ziua a 2-a a evenimentului care are loc saptamana viitoare, intr-o sesiune foarte asteptata in care vor mai vorbi reprezentanti ai zonei mobile si gaming a Facebook precum si ai cunoscutului serviciu muzical DEEZER.

Despre ICEEfest:

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este noul brand sub care evenimentul local RoNewMedia a abordat piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune.

Editia din 2013 se va desfasura pe 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 şi Windows 8.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus