Skip to main content

Mitică Dragomir, chemat la DNA în cazul Antena - RCS&RDS

 

dumitru-dragomir-gsp2

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a venit la DNA pentru a da declaraţii procurorilor anticorupţie în dosarul de şantaj la adresa RCS-RDS, în care directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu este urmărit penal, potrivit Gandul.info.

Dragomir ar fi personajul-cheie în acest şantaj, după ce directorul Antena TV Group i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii RCS-RDS că va da publicităţii un contract de asociere între RCS-RDS şi o firmă a lui Dumitru Dragomir, Bodu SRL, prin care şeful Ligii deţine restaurantul Crystal Palace Ballroms.

În urma acestui contract, firma lui Dragomir ar fi primit 1,7 milioane de euro, în 2010, perioadă în care RCS-RDS obţinea drepturile de difuzare a meciurilor din Liga 1.

Potrivit Realitatea TV, Sorin Alexandrescu i-ar fi cerut lui Mitică Dragomir să intervină pe lângă RCS pentru a reintroduce canalele Intact în grilă.
Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • protopopescu protopopescu
    cate sali de nunti si botezuri au mai semnat asemnea parteneriate? sigur aici e vorba de calitatea exceptionala a lui dom Mitica de a face afaceri. dar numai cu cei cu care are un interes. de exemplu meciurile de fotbal.
  • gigi gigi
    Mitica la brutarie!
  • paul paul
    Antenele sunt praf, dar si compania asta de 2 bani cu monopol cu servicii de tot rasu e vai de ea.
  • Romanov Romanov
    Poate l-au chemat la DNA pentru ca e ziua lui! Sa sarbatoreasca impreuna! E ziua lui Mitica Dragomir. M-am saturat sa citesc presupuneri. As vrea ca sa nu facem din nimic breaking news. Nu mai stiti ce sa scrieti?

Trimite un comentariu

sus