Skip to main content

3 Iunie. Voiculescu, după ce RTV a relatat că a plecat din ţară: Călătoresc frecvent. Nu are nicio legătură cu Sorin Alexandrescu

 

 DAN VOICULESCUVOICULESCU PLECAT. Dan Voiculescu a reacţionat pe blogul său la informaţiile difuzate de România TV duminică seară potrivit cărora ar fi plecat din ţară după arestarea directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, afirmând că este plecat dar că acest lucru nu are legătură cu cazul Alexandrescu, scrie HotNews.ro. "Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos", scrie preşedintele fondator al partidului conservator.

"În aceste zile, speculând un conflict comercial denaturat într-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justiţie , s-a declanşat o nouă campanie furibundă de denigrare orientată împotriva mea, a familiei mele şi a trustului Intact," afirmă el.

"Astăzi, duminică, 2 iunie 2013, un post căruia îi voi intenta un nou proces, comunică, în regim de breaking news, că aş fi plecat din ţară pentru a evita consecinţele dosarului Sorin Alexandrescu.


Dan Voiculescu, după ce România TV a relatat că a plecat din ţară: Călătoresc frecvent, sunt şi acum plecat, mă voi întoarce joi. Nu are nicio legătură cu Sorin Alexandrescu


SCHIMBĂRI DE GRILĂ LA DIGI24. Sanda Nicola revine la pupitrul ştirilor, Adriana Nedelea debutează alături de corespondenţii din ţară, iar Alice Iacobescu prezintă România24, scrie Evenimentul zilei.
Debutul verii aduce modificări importante de grilă, din 3 iunie, la Digi24. Anca Dumitrescu şi Marius Pancu rămân amfitrionii Digimatinalului, de la 07 la 10.00. De la ora 10.00, la pupitrul România 24 vine Sanda Nicola, care va prezenta Jurnalele de ştiri de la 10.00, 11.00 si 12.00.Vineri Ioana Ţigănilă va fi prezentatoarea România24 în locul Sandei Nicola.

De la ora 12.00 până la ora 14.00, de luni până vineri, Timea Bereczki le va aduce telespectatorilor toate informaţiile zilei la Digi24. De la ora 14.00, din 3 iunie, Adriana Nedelea debutează la Digi24 cu o emisiune realizată într-un format grafic de excepţie.
Digi24 îşi schimbă grila


LANSARE DE CARTE LA CNA.Mass-media şi democraţia în România postcomunistă”, un volum cu peste 30 de autori, se lansează luni de la ora 11.00 la sediul CNA. Analizele „contributorilor“, atât teoreticieni ai ştiinţelor politice cât şi practicieni din presă, acoperă cei 23 de ani de jurnalism liber. Cartea conţine explicaţii ale declinului calităţii presei în proaspăta democraţie românească cât şi analize detaliate ale unor fenomene precum „şantajul de presă“, scrie Adevărul.

Lansarea volumului „Mass-media şi democraţia în România postcomunistă“ are loc în sala „Ralu Filip“ din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, în prezenţa coordonatorilor volumului, profesorii Daniel Şandru şi Sorin Bocancea de la Universitatea „Petre Andrei“ din Iaşi. Preşedintele CNA, Laura Georgescu, va conduce dezbaterea pe marginea acestui volum iar cartea va fi prezentată de jurnalistul Emil Hurezeanu şi de Radu Călin Cristea, membru al CNA.
O carte despre degringolada din media: De la relaţia dintre politicieni şi jurnalişti până la istoria şantajului de presă


EXPOZIŢIE MEDIAFAX FOTO. Mediafax Foto a lansat pe 1 iunie, în Băneasa Shopping City, o expoziţie cu 60 dintre cele mai reprezentative fotografii din Albumul "Best of 2012", scrie Mediafax. Fotografiile pot fi admirate la etajul 1 în incinta Băneasa Shopping City, în perioada 1-20 iunie. Albumul, din colecţia Best of, a fost lansat la începutul lunii mai şi întruneşte cele mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto pe tot parcursul anului trecut.

Expoziţie de fotografie Mediafax Foto "Best of 2012" în Băneasa Shopping City


SUA AJUTĂ INTERNETUL DIN IRAN. Statele Unite au anunţat joi anularea unor sancţiuni economice şi financiare impuse Iranului, autorizând vânzarea de echipamente şi componente software către particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la Internet şi de a lupta împotriva cenzurii regimului, scrie Mediafax.
Anularea acestor sancţiuni va "permite cetăţenilor americani să furnizeze poporului iranian echipamente de comunicare mai sigure şi mai sofisticate, cu scopul de a comunica între ei şi cu lumea întreagă", precizează comunicatul Trezoreriei americane.
Washingtonul anulează unele sancţiuni impuse Iranului pentru a facilita accesul la Internet


AUTENTIFICARE PRIN TATUAJ. Motorola încearcă să revină la rădăcini, mai exact anii în care se axa pe inovaţii şi lansarea de produse care să schimbe trendurile în piaţă. Compania a anunţat la D11 telefonul Moto X dar şi un sistem inovator de autentificare online a€“ printr-un tatuaj, scrie Wall-Street.ro.
Smartphone-ul Moto X va fi lansat în toamnă şi va fi realizat în SUA, Texas.
Sistemele de parolare ale viitorului vor implica doctorii de înghiţit, tatuaje electronice şi alte sisteme mai mult sau mai puţin surprinzătoare.
Viitorul autentificării online: prin tatuaje sau pastile [VIDEO]

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ROBERT HORVATH SUA ROBERT HORVATH SUA
    INTALNIRE PRIVATA INTRE JURNALISTUL ROBERT HORVATH SI UN MINISTRU AL GUVERNULUI ROMAN ! SUBIECTUL DISCUTIEI : DOSARUL
    CRIMINAL DAN VOICULESCU REMIS CATRE FBI...PREZENTAT GUVERNULUI
    PONTA !

    From:"Secretariat CGNY" View contact details
    To:"'Robert Horvath'"

    Stimate domnule Horvath,

    Cu scuzele de rigoare va anuntam ca mesajul dumneavoastra de confirmare , a sosit in momentul in care existau deja un numar de confirmari la capacitatea maxima a salii de protocol pentru intalnirea de sambata 8 iunie 2013 .

    Dorind insa sa va oferim ocazia de a comunica cu domnul Ministru si cunoscand faptul ca sunteti o persoana importanta si cunoscuta in comunitate , am solicitat domnului ministru Cristian David o intalnire privata cu dumneavoastra, iar domnul Ministru a acceptat .
    Ca atare , va informam ca duminica 9 iunie , orele 11.30 -11.50 , este programata o intalnire privata intre Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni dl. Cristian David si dl. Robert Horvath .
    Loc de desfasurare - hotel Hilton -Tudor , loby , [ 42nd street - 2nd ave ] .


    Cu multumiri

    Consulatul General al Romaniei la New York
  • jony jony
    Parca de 2 ori si-a dat demisia varanu' din parlament. De ce oare? Din patriotism? Iar pentru antene se potriveste foarte bine sloganul ala: "mereu aproape". Aproape de brutarie, aproape de locul 1, etc. Total neinspirat.
  • mad79 mad79
    miruna mama,ai fumat multa iarba,de ai ajuns la aceasta concluzie???
  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    Hai sa fim seriosi...e clar ca e propaganda lui basexu impotriva lui voiculescu..marinaru' are de mult pica pe cei de la antena 3 fiindca spun adevarul despre el.
  • sasca sasca
    Cei de la RTV ar scoate orice mizerie doar pentru a-l ataca pe Voiculescu.
  • Tabloidus Tabloidus
    Pentru Miruna voi traduce "muhahahahahaha". Combinatiile nefiresti cu -citez- "o piedica pentru jucatori mari din afara, ca CME" pot duce catre brutarie.
    Despre LANSARE DE CARTE LA CNA n-a zis nimeni nimic.
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Fii serios prietene...cum faceti voi conexiuni unde nu e cazul. Omul e liber sa plece unde doreste din moment ce nu e acuzat de nimic. Dai din gura sa nu te plictisesti.
  • Gaetano Gaetano
    Miruna,
    Mai pune mana si studiaza DEX - ul !! Cum adica " nu va ultragiati niciunul " ? Ce legatura are CME in povestea asta. Oricum trustul INTACT e prastie !!!
  • nume nume
    muhahahahahaha. voiculescu, la brutarie.
  • miruna miruna
    antena 1 face parte din cel mai mare trust media romanesc si constituie o piedica pentru jucatori mari din afara, ca CME, jucatori care ar face orice ca sa mai opreasca din avantul pe care l-au prins televiziunile trustului. de sarbu cand se plimba si pe unde nu va ultragiati niciunul
  • vaisteauata vaisteauata
    Varane,
    Nu a zis nimeni ca te ascunzi, doar ca ai fugit din tara. Ai vazut cum fugea Mitica spre intrarea in DNA? daca te filma vreunul, cred ca tot asa fugeai si tu spre intrarea avionului:))
  • Nobin Nobin
    Intr-un stat mafiot ca al nostru, Don Corleone&comp.(basistii de la RDS-RCS) sunt aparati in raport cu cei care le descopera afacerile oneroase, acestia din urma fiind bagati la puscarie. Iar poporul asta vegetalo-mamaligos tace si inghite!
  • Jet Jet
    Se strange latzul, sa ce?:)))) Asta merge in strainatate mai des decat ma duc eu sa-mi iau paine. Revino-ti! Oricum e stupid, nu a fost acuzat el de nimic, doar un acolit de-al lui...deci nu are de ce sa fuga. Ii merg treburile in continuare, ca si altor "oameni de afaceri".
  • Costin_el Costin_el
    Se strange Latul Varane...
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    3 iunie. :). Multumim

Trimite un comentariu

sus