Skip to main content

Trupa Paraziţii deschide platfoma Antena Play. Ce va conţine portalul video al Intact

 

Intact sediuPortalul video AntenaPlay.ro se va lansa pe 10 iunie, la ora 22.00, cu transmisia live şi în exclusivitate a unui concert al trupei Paraziţii. Concertul va putea fi urmărit doar pe Antena play, nefiind altfel deschis publicului.

Publicitate

Pentru început portalul video va transmite live toate televiziunile grupului Intact: Antena1, Antena2, Antena3, Euforia TV şi GSP TV.

Gusti Roman, Head of Digital AntenaTV Group, pentru paginademedia.ro:

“Structura platfomei este dispusă pe 3 verticale. Pe lângă transmisiile live ale celor 5 televiziuni, avem 4 canale exclusive formate din producţii ale Antena Group şi Antena3. A treia direcţie este dată de pagini speciale pentru toate emisiunile şi showurile producţii ale trustului, spre exemplu X Factor sau În Premieră, astfel încât aici se vor urmări toate episoadele integrale ale acestora în condiţii premium de transmisie online.

În momentul acesta nu vom difuza filme, în viitor este luată în calucul şi ideea de a transmite concerte, evenimente, piese de teatru şi filme. Introducerea filmelor se va face într-o altă etapă şi cel mai probabil vor fi difuzate în sistem pay-per-view.”

Costul unui abonament lunar va fi de 10 lei, iar primele 10 zile vor fi gratuite.

În momentul lansării vor fi disponibile variantele de web, iPhone şi iPad şi se lucrează la aplicaţiile pentru android şi SmartTV.

Acest proiect a fost realizat in-house, de echipa de digital a Antenei Group, condusă de Robert Popescu (director de dezvoltare Digital Antena Group).

Designul este adaptiv, se adaptează la rezoluţia monitorului. În plus, platforma permite utilizatorilor să vadă ce vizionează prietenii lor pe Antena Play, dacă aceştia sunt conectaţi la platfomă prin Facebook.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roy roy
    antena play .............ce ati facut voi nu este profi ......semnalul este prost .....transmisia este tot in 4:3 .......ma asteptam macar un 16:9...........iar de HD nu sa auzit la voi nici macar in 2013.......traiti in alta era voi.....cred ca undeva in secolul 19
  • Tudor Tudor
    Aualeeeuuu! Te mai plangi mult prietene? Est foarte inversunat, nu prea iti convine nimic tie. Esti ca aia pe youtube care se uita la parazitii dar asculta manele si se intreaba de ce ii apare salam la recomandari! Pun pariu ca esti un oparit ordinar de 16 ani, care nu a realizat nimic pana acum in viata, dar stai sa comentezi ca tata floarea. Relaxeaza-te prietene ca o sa faci riduri si e pacat ca sigur esti tanar! Cat despre ceilalti care "urasc" produsul antena si tot ce e legat de intact cu felix si paranoia nationala. Mai treceti si voi prin filtrul gandirii inainte sa vi se umfle venele pe tample! Ganditi-va cati oameni normali care isi fac meseria super profi sunt sub "felix", cum ii spune-ti voi. Va spun eu sunt sute! Daca 10 dintre ei fac un site ca asta, un proiect in cadrul firmei e manevra nu? E ordin de la voiculescu sa-l dea jos pe basescu, nu? Oameni buni, fratilor, cine mai crede in bazaconiile astea de adolescenti miopi, are probleme de ordin patologic! Inseamna ca nu a lucrat la privat nici macar un minut, inseamna ca nu a castigat una de un leu niciodata! Potoliti-va odata cu voiculescu si ura asta in masa asupra oamenilor de la antene ca 90% dintre angajati, nici nu l-au vazut la fata vredoata! Cat despre pro tv... In partea a doua, astept sa imi raspunda vreun scelerat la mesajul asta! :D dictatori mici
  • Dony Dony
    Exact..nu inteleg de ce nu investesc in transmisie HD cand prosteve-ul are din 2008 si d-aia e pe primul loc mereu, parerea mea e ca multe lume se uita la prosteve pt High Definition nu Standard Definition ca la a1.. Daca ar avea si ei Antena 1 HD ar avea audienta mult mai mare dar nah..si prostia e mare in tara asta . . .
  • pricopie pricopie
    Domnilor de la Antene...AVEM NEVOIE DE HD in primul rand !
  • puri florin puri florin
    Vai de ei,10 lei,pentru ce ,sal vezi pe Dan Negru inregistrat!!!!!!!
  • Valee Valee
    Antenistii au facut o greseala grava de la inceput. Au ocolit android-ul care este cel mai folosit in momentul asta. O treaba este clara o sa mearga la fel de bine ca si celalalt portal al lor videonews. Ca sa mearga antenaplay trebuie ca antenisti sa produca ceva care merita vazut si platit. La ora asta ei incearca sa vanda apa plata pe post de whisky.
  • alex_2 alex_2
    ca sunt mai multi oameni cu android si smarttv decat cu iFon oriunde pe planeta. iar "web" n-o sa ruleze de pe mobile.
    ce tare o sa fie cand o sa primeasca Badea comanda sa faca reclama la AntenaStop, cand chiar el nu poate sa intre de pe telefon, ca are Samsung :)))))
  • Frankie Frankie
    Tu esti definitia haterului. Nici nu ai cutia produsului pe masa si deja te gandesti ca atunci cand il vei primi il vei arunca direct fara sa-l desfaci :)
  • Jurevycius Jurevycius
    daca nu te uiti, binenteles ca nu dai 10 lei,portalul a fost facut mai mult pentru cei din strainatate(ei nu mai prind antenele)si cu RCS nu mai exista cale de impacare
  • Vlad Vlad
    vor fi disponibile variantele de WEB, iPhone si iPad.... apoi Android si SmartTV... de ce faliment ???
  • Gigi Gigi
    Filmele noi costa bani. Cati romani sunt dispusi sa plateasca o suma de bani pentru a vedea legal filmele? Noi nu stim decat torenti si vplay.
  • Nasty Nasty
    Adica nu ma uit la manipularile lui Felix pe TV si sa platesc suplimentar ca sa le vad online??? Asteptati voi mult si bine! Si daca as vrea sa vad antenele online, sint si surse gratis... PS. "Geniala" faza cu Parazitii, se potrivesc perfect cu Varanul si "puii" lui ;-)
  • alex alex
    Voi ati vazut cum e la straini? Toate inregistrarile sunt gratis, inclusiv seriale, accesul limitat doar geografic dupa IP-uri, pe care lumea le pacaleste cu proxy-uri ca sa urmareasca emisiuni si in alte tari. Voi nu stiti cum sa-i mai copiati pe ProTV-ei in loc macar sa copiati BBC sau alte posturi mari.
    Iar treaba cu limitarea pe iphone si ipad e chiar geniala :))) Faliment placut!
  • alex alex
    daca oferiti filme noi , va felicit , dar daca oferiti filme ceva mai vechi cum fac cei de la voyo atunci nu va dau prea multe sanse
  • nelu nelu
    daca nu ai acces la tv, le vezi online GRATUIT, nu trebuie sa le platesti lor ceva. Gratuitatea se aplica si ptr posturile PROs TV, HBO, DISCOVERY s.a.m.d. GOOGLE este prietenul tau, dai search si o sa gasesti site-urile care transmit posturile tv

Trimite un comentariu

sus