Skip to main content

Turcescu, război cu Ilie Năstase, în cazul “Nadia Comăneci şi reclama la margarină”

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu se dezlănţuie din nou, într-o postare pe Facebook, pe tema Nadia Comăneci. Ilie Năstase este subiectul noii postări, în care şi tema Nadia – reclamă la margarină este reluată. “Zice Ilie Năstase că-mi declară război dacă, vezi doamne, mai zic ceva despre Nadia”, îşi începe Turcescu textul.

CONTEXT. În urmă cu câteva zile, Robert Turcescu a atacat într-un limbaj dur faptul că Nadia Comăneci face reclamă la margarină. Postarea jurnalistului (retrasă ulterior) a fost amendată, printre alţii şi de Ilie Năstase.

“Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginţi!”, spunea Turcescu în postarea retrasă ulterior.

Turcescu revine astăzi cu o nouă postare, pe aceeaşi temă în care, printre altele, recunoaşte că “limbajul folosit a fost dur.”

Robert Turcescu:

"Zice Ilie Nastase ca-mi declara razboi daca, vezi Doamne, mai zic ceva despre Nadia. Doua scurte precizari: ai uitat, domnule Ilie Nastase, ca noi doi am avut deja un razboi lung, de citiva ani, in perioada in care te pusesera francezii sa te prefaci ca esti director la Europa FM? Iar tu, de fapt, aveai alta misiune, aceea de a face din Europa FM, impreuna cu Rodica Culcer, un loc de ridicat osanale maretului conducator de guvern, tizul dumitale, Adrian Nastase?

Sa mai zic despre contractele promise francezilor de A. Nastase & co in schimbul unei atitudini "binevoitoare" fata de guvern? Sau de ceva terenuri ascunse sub perdeaua de fum a unei uitate Academii de Tenis? Si cite altele...

Acum despre Nadia si margarina ei: da, admit, limbajul folosit a fost dur. Postarea a fost scrisa dupa ce am aflat din mai multe surse ca doamna Comaneci umbla prin scoli si-i invata pe copii ca pot minca linistiti margarina, ca doar si ea ii da fiului ei asa ceva, ba, mai mult, ca e o mincare SANATOASA!!! Zau?! Aveti copii? Asta nu va intriga, nu va enerveaza, dragi parinti?

Oameni care stiu ce inseamna alimentatie sanatoasa au obligatia, macar morala, de a refuza tirguri rusinoase, pe arginti, care presupun promovarea agresiva in scopuri comerciale a unor alimente, daca nu nocive, macar controversate.

Inca o precizare: postarea de pe Facebook am retras-o la citeva ore dupa ce fusese afisata pentru ca am inteles din comentariile prietenilor mei si nu din ale lui Badea, Ciutacu sau altii ca ei, ca limbajul folosit nu era potrivit pentru a alimenta o dezbate serioasa despre aceasta problema.

Am vrut sa reformulez, dar mi-am dat seama ca deja se ocupau niste pudibonzi sa dea ochii peste cap in legatura cu felul in care am "indraznit" sa atac o mare campioana."

Postarea completă a lui Robert Turcescu:

"Zice Ilie Nastase ca-mi declara razboi daca, vezi Doamne, mai zic ceva despre Nadia. Doua scurte precizari: ai uitat, domnule Ilie Nastase, ca noi doi am avut deja un razboi lung, de citiva ani, in perioada in care te pusesera francezii sa te prefaci ca esti director la Europa FM?

Iar tu, de fapt, aveai alta misiune, aceea de a face din Europa FM, impreuna cu Rodica Culcer, un loc de ridicat osanale maretului conducator de guvern, tizul dumitale, Adrian Nastase?

Sa mai zic despre contractele promise francezilor de A. Nastase & co in schimbul unei atitudini "binevoitoare" fata de guvern? Sau de ceva terenuri ascunse sub perdeaua de fum a unei uitate Academii de Tenis? Si cite altele...

Acum despre Nadia si margarina ei: da, admit, limbajul folosit a fost dur. Postarea a fost scrisa dupa ce am aflat din mai multe surse ca doamna Comaneci umbla prin scoli si-i invata pe copii ca pot minca linistiti margarina, ca doar si ea ii da fiului ei asa ceva, ba, mai mult, ca e o mincare SANATOASA!!! Zau?! Aveti copii? Asta nu va intriga, nu va enerveaza, dragi parinti?

Il lasati pe un pusti de clasa a III-a sa discearna intr-un astfel de caz? N-aveti un sentiment e revolta? Nu va tulbura gindul ca vine pustiul acasa si va spune ca i-a zis lui o mare campioana ca e sanatos sa te hranesti cu margarina?

Nu vreti, dupa ce ma mai injurati pe mine o data pentru felul in care am scris ce am scris, sa declansati, macar tot cu atita patima, o dezbatere serioasa despre indemnul la a consuma margarina lansat prin scoli de doamna Comaneci? Despre cine ii permite sa manipuleze grosolan si, banuiesc, contra-cost, citeva zeci, sute, poate chiar mii de COPII?

Inca o precizare: postarea de pe Facebook am retras-o la citeva ore dupa ce fusese afisata pentru ca am inteles din comentariile prietenilor mei si nu din ale lui Badea, Ciutacu sau altii ca ei, ca limbajul folosit nu era potrivit pentru a alimenta o dezbate serioasa despre aceasta problema.

Am vrut sa reformulez, dar mi-am dat seama ca deja se ocupau niste pudibonzi sa dea ochii peste cap in legatura cu felul in care am "indraznit" sa atac o mare campioana.

Nu-i neg nici macar o clipa Nadiei Comaneci statutul de mare sportiva. Dar sustin, oricit l-ar enerva pe nea Ilie Nastase asta, ca asa cum pe mine ma obliga pozitia de persoana publica sa fiu rezervat in privinta folosirii unor cuvinte dure sau obscene in spatiul public si sa admit ca ele trebuie retrase in cazul unui derapaj, in mod similar, oameni care stiu ce inseamna alimentatie sanatoasa au obligatia, macar morala, de a refuza tirguri rusinoase, pe arginti, care presupun promovarea agresiva in scopuri comerciale a unor alimente, daca nu nocive, macar controversate.

Te lupti si pentru asta Ilie Nastase, macar cu un sfert din energia cheltuita pe vremea in care aveai grija de "imaginea" lui Adrian Nastase la Europa FM? Te rog!"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silvestru stelian silvestru stelian
    Domnule Turcescu va rog sa fiti in continuare la fel de corect sa va ajute Dumnezeu ca faceti un lucru bun sa ajutati multi oameni sa vada lucrurile mai corect . rabdare si curaj va doresc.
  • Alexx Alexx
    Bine punctat!
  • elena elena
    RUSINICAAAAAAAAAAAA nadiei comaneci....intentionat i=am scris numele cu litere mici....rusineeeeee
  • elena elena
    CORECT
  • adela adela
    ultimul care ar trebui sa vb e Turcescu, da inapoi casa luata gratis de la ANL si mai vorbim.
  • catalin catalin
    Daca era o problema cu margarina asta, cei care sar impotriva ei trebuiau sa sara si atunci cand au vazut reclame cu margarina la TV dimineata, cand se uita parintii, pentru ca reclama are rolul in marketingul produsului, ea este plasata astfel incat sa atinga persoane predispuse sa o cumpere. Daca e sa fie interzisa pt copii, sa fie atat de nociva, atunci sa o scoata de pe post..sa o puna noaptea, cand sunt filme porno. Acu daca nu era Nadia si era Stela Popescui in reclame, cine si ce mai spunea?
    Probabil ca nea' Turcescu era intr-un con de umbra dpdv personal...simtea nevoia sa iasa in spatiul audio si vizual, pt ca odata lansat mesajul si apoi retras....nu gasesc alta explicatie. Noroc ca Fb iti permite sa retragi mesajele...ca altfel...
    Siinca o chestie de ce sa lansezi pe Fb un asa mesaj si sa nu il lansezi pe blogul personal? daca tot vrei sa te exprimi liber? Dar pe blog nu prea vedea lumea mesajul... Rusine! si comportament josnic, de copil batran!
  • pistone pistone
    Este un război fratricid (de scuipeală-mocăreală) între cea mai importantă figură data noua de etnia rromă(generalul proaspăt însurat) şi ce a dat mai rău(jalnic,slugăresc,prostesc) tribul de lingurari-cacalari(fac parte din aceeaşi etnie ,diferenţa e că sunt din Piteşti)...pe colonelu' subacoperit!
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata...,
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata....
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata...
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata.
  • sebi sebi
    Si cati dintre acestia si-au implicat copiii in campanie? Ai vazut fotografia cu sute de copii in fata unui tablou urias cu Nadia & son? L-ai vazut, sa zicem, pe Beckham pozand cu fiul sau si zicand "Beti Pepsi ca eu ii dau si copilului meu?"
  • catalin catalin
    colonele turcescu nu te vad bine dupa ce basesscu isi termina mandatul...nu e bine colonele , nu e de bine.........
  • turcelu' care a albit baselu'... de atata pupat turcelu' care a albit baselu'... de atata pupat
    Vierme basist. Cum e sa iei de la odiosul regim Nastase locuinta de la A.N.L.?
  • alex alex
    Eu nu am vazut actori care sa faca reclama la alcool in scoli,dar am vazut fotbalisti celebri care fac reclama in scoala la bauturi carbogazoase ca coca cola sau pepsi.Sunt si cupe de fotbal organizate de aceste companii in scoli si licee?Ce mai zici sebi?Sau bauturile carbogazoase sunt sanatoase si alea le poti promova in scoala?

Trimite un comentariu

sus