Skip to main content

CNN a devenit o ţintă pentru protestatarii din Egipt

 

Sursa foto: AFP
Sursa foto: AFP

Publicitate

CNN a devenit ţinta protestatarilor din Egipt, după ce postul de ştiri american a etichetat greşit o mulţime ca fiind susţinători ai preşedintelui demis Mohammed Morsi şi în mod repetat s-a referit la demiterea lui ca la o "lovitură de stat."

Susţinătorii înlăturării lui Morsi s-au opus cu tărie numirii acestei demiteri ca fiind lovitură de stat, spunând că preşedintele egiptean a fost demis pe baza voinţei poporului.

Cineva a creat pagina de Facebook "CNN susţine terorismul", iar protestatarii puteau fi văzuţi în Cairo cu pancarte cu mesajul "CNN să-ţi fie ruşine".

Ben Wedeman, vechiul corespondent la Cairo al CNN, a declarat pe Twitter că oamenii au devenit atât de înfuriat de modul în care postul a relatat despre evenimentele din ultima perioadă încăt el nu se mai simte în siguranţă în această ţară şi se teme să meargă în Piaţa Tahrir.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    ma indoiesc ca a fost "gresita" etichetarea! au astia o scoala in ei! cnn nu mai e de mult ce-a fost. acum sunt legionari in slujba raului, prin urmare "gresesc" cand si cat trebuie.
  • GaGa GaGa
    Ar fi interesanta o analiza comparativa, dupa criteriile jurnalismului profesionist, intre CNN si TVR-ul ceausist. Ca sa intelegem cum propaganda ia noi si noi forme. Cu atat mai interesanta, cu cat CNN s-a pozitionat pentru multi jurnalisti drept REPERUL.

Trimite un comentariu

sus