Skip to main content

Jumătate dintre angajaţii Money Channel au fost trimişi în concediu. Cealaltă jumătate emite de la mare

 

logo_the_money_channel

Schimbări la Money Channel. Postul The Money Channel, deţinut de grupul Realitatea şi finanţat de omul de afaceri Mohammad Murad, îşi restrânge activitatea pe timp de vară.

În cea mai mare parte a zilei, vor fi difuzate reluări, iar timp de câteva ore emisiunile vor fi transmise de la mare, dintr-un hotel Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad. Aceste mişcări vor intra în vigoare de luni.

Totodată, în urma acestei schimbări de vară, aproximativ jumătate din cei 120 de angajaţi ai canalului vor intra în concediu până la toamnă, când se va reveni la o nouă grilă de programe, potrivit declaraţiilor lui Dan Muşetoiu, director de programe al postului.

Paginademedia.ro prezintă principalele schimbări de care au fost anunţaţi astăzi angajaţii The Money Channel: 

  • Până la ora 16.00, The Money Channel va difuza reluări.
  • Între 16.00 şi 18.00 va fi difuzată în direct de la mare o emisiune tip magazin, prezentată de Constantin Opriş şi Anda Negruş (care se ocupau de matinalul postului).

„Televiziunea îşi va păstra caracterul de business, dar ne vom concentra pe activităţile de pe litoral, turismul în principal şi industria orizontală. Vor fi informaţii utilitare despre cluburi, terase, concerte, alte servicii”, a explicat pentru paginademedia.ro Dan Muşetoiu.

  • De la 19.00 vor fi ştiri cu Alex Ferariu.
  • De la 20.00, o dezbatere economică, transmisă tot de la mare, moderată de Constantin Rudniţchi.
  • Tot de la mare va fi transmisă şi emisiunea realizată de Mircea N. Stoian.

Mutările de la The Money Channel afectează jumătate din angajaţii postului. Aproximativ 60 de oameni, mare parte oameni de la tehnic sau care lucrau pe platourile de filmare, dar şi câţiva realizatori au fost trimişi în concediu până în luna septembrie.

Potrivit lui Dan Muşetoiu, The Money Channel va crea din septembrie o nouă grilă de programe, odată cu reîntoarcerea de la mare şi cei mai mulţi angajaţi plecaţi în concediu vor reveni în toamnă.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin andrei florin andrei
    nu a uitat nimeni. mergem peste ei. primul ars e cocolangiul mushetoiu !
    mergem si cu Garda peste ei ! RABDARE !
  • El Taliban El Taliban
    Si s-a facut tacere. Banul inchide orice gura, protestatarii si neindreptatitii sunt acum fericiti - au si uitat ca au fost suparati, Romania progreseaza.
  • (Tele)Spectator (Tele)Spectator
    Acesta a fost planul din capul locului, sa-si promoveze biznisul si sa se bage-n seama, poate deveni mai sexy pentru baietii mari, care acum il trateaza cu sictir. Nu conteaza pretul inseamna oameni incurcati si lasati pe drumuri datorita bunei credinte. Iar faptul ca "vedetele" atarna este o tehnica binecunoscuta a milionarului, care probabil isi savureaza victoria. Oricum n-are habar cu ce se mananca TV-ul, si nici nu va avea. N-are cu ce.
  • (Tele)Spectator (Tele)Spectator
    Trist, desi previzibil.
    "Arabetele" stie, el comanda, oamenii au doar impresia ca musetoiu (cu "m" mic) & co fac ce vor ei, iar lui Murad ii convine ca lumea sa casune pe sageti.
    Lista celor care si-au luat teapa este atat de lunga pana la aceasta ca ar uita Obae sa mai scrie.
  • miticA miticA
    pai normal ca ai primit banii mai prezentatorule constantin opris...i-ai primit fiindca sora-ta e amanta lui murad ciuhapul!!!~! D-aia iti merge tie asas bine acolo si iti permiti sa ai dreptul la hobbyuri cu emisiuni auoto moto utopice, pentru ca sora-ta e AMANTA LUI JEGUL JEGURILOR MURAD!
  • mircea mircea
    Ii rog pe toti cei Tepuiti de acesti excroci( Musetoiu,Patru,Apostol,etc) sa faca plangeri catre Garda Financiara,ITM.Sunt sigur ca acesti asa zisi sefi vor face pe ei cand vor fi luati la intrebari de autoritatile statului si numai asa ii vom ajuta sa intre in legalitate.
  • Insider Insider
    1. Murad "asigura" doar finantarea postului, fratilor. In acte patroni sunt Cozmin Gusa si puscariabilul Maricel Pacuraru.
    2. Dupa ce si-a facut socotelile, Murad si-a cam dat seama ca Gusa si Pacuraru l-au tras in piept. Omul i-a crezut, cand i-au aratat actele contabile, ca se poate face televiziune cu alde Morteanu, Apostol si Stoian, basca Musetoiu si cateva zeci de sclavi care se satura cu ce ramane de la saormarie. Apoi s-a prins ca pt emisiuni si pt stiri trebuie benzina, masini, sateliti, deplasari in tara si afara etc si ca reclama la Phoenicia si la Spring Time e un vax pe foamea asta si, mai ales, la ratingul inexistent al TMC. Murad a mai realizat si ca, de fapt, sleahta de deontologi capusari n-are nicio influenta, nicio trecere pe nicaieri. Nu-i cunoaste nimeni pe baietii astia, fie ca intra intr-un hipermarket, fie ca dau iama dupa spagute pe la Camera de Comert si Industrie.
    3. Posturile de business, la fel ca si revistele de business n-au avut trecut, n-au prezent si nici nu vor avea viitor in Romania, care e o tara de tepari, de capusari, unde publicul n-are o cultura a afacerilor adevarate. Si asta pentru simplul motiv ca, in afara de cateva multinationale, marii patroni de aici isi bazeaza reusitele pe combinatii si imbarligaturi cu statul.
    4. E ridicol, penibil, halucinant, strigator la cer sa vezi cum toti astia de la Gusa la Apostol, de la Musetoiu la Pacuraru, de la Morteanu la Tatulici, de la Soviani la Patra vorbesc despre "business", "afacereza", deontologie, legi etc, cand ei isi bat joc de angajati, nu platesc darile catre stat, nu sunt in stare sa tina nimic pe linia de plutire, sunt libidinosi cu sefii si cu invitatii si zbiri cu subalternii. In loc sa cocheteze cu DNA-ul, cu ITM-ul sau cu Politia Economica ori Garda Financiara, ei cocheteaza cu televiziunea si se cred analisti.
  • mircea mircea
    musetoiu nu poare conduce nici masina,e alcoolic,cum sa conduca o televiziune,din vrajeala?!
  • mihai mihai
    Musetoiu are multa de la experienta la AgroChannel...nu-i asa?
  • mircea mircea
    Rog institutiile statului sa efectueze urgent contoale la acesta asa zis post de televiziune.Aici nu exista contracte de munca,evaziunea fiscala e in floare,e o golanie fara margini.Cei care muncesc sunt tratati ca niste sclavi de Jegu de Musetoiu,Patru,Apostol si toti sefii de c.a.c.at.t de la asa zisa tv de busnis...
  • Catalin Catalin
    Bai fratilor, vinovatul principal pentru situatia in care ati ajuns e arabul. El este teparul, el a decis ca nu are bani sa va mai plateasca. N-ai cum sa faci un proiect de televiziune cu 3 lei si cu oameni adunati de pe strada, oricat de profesionist esti. Daca arabul investea, situatia ar fi fost alta. Nu vreau sa le tin partea lui Apostol sau Musetoiu, dar daca ar fi avut buget, sigur nu s-ar fi ajuns aici.
  • constantin opris constantin opris
    Putini pot intelege cum stau lucrurile cu adevarat. Pacat ca multi s-au apucat sa critice si sa injure oameni fara sa analizeze asa cum trebuie situatia din cadrul televiziunii. Oamenii pe care ii tot injurati, mie mi-au fost alaturi si m-au sustinut in tot ce am facut. Banii i-am primit cu o mica intarziere, dar i-am primit si nu m-am grabit sa fac afirmatii jignitoare si speculatii pentru asta. In ceea ce priveste orientarea statiei, tot putini sunt cei care inteleg ce inseamna business - life style si a te reinvent.
  • denisse denisse
    Lucrurile au stat cam asa- Apostol a avut pb de familie( un deces, chiar), iar imputitul de Musetoiu impreuna cu Lucian Morteanu, mare director de marketing au lucrat la o grila de programe care sa i avantajeze pe ei la buzunare. Tupeul a ajuns la cote maxime cand marele om de televiuziune, Musetoiu, a indaznit sa le zica angajatilor ca grila a fost facuta de Murad( arabu' lucra din greu la hotel, intindea convoare cu Laura, romancuta lui, iar in pauze se uita la Money Channel si se gandea cum sa transforme postul in unul de business) Credibil, nu? Mai departe...Apostol era la mare sa vb cu arabul sa tina stirile pe post si alte emisiuni si sa nu dea oamenii afara, ba mai mult sa le plateasca si salariile. Dar, surpriza, shaormarul l a ignorat! Normal, prioritatea lui nu e Money Channel. In timpul asta,Musetoiu era un erou si anunta in studiourile din Floreasca ca daca Apostol si a luat mana de pe televiziune, el cel putin a avut bun simt si spune care este situatia. Demn, de ridicat o statuie pana aici!! Dupa ce si a anuntat oamenii, a plecat! Normal, oamenii lui, care vor transmite de la mare, erau asigurati. Incarcati cu echipamente erau deja la hotelul arabului. Astia da oameni capabili sa faca din Money Channel o tv de business. Si de ce zic asta? Pentru ca va fi prezentat pe post incepand de luni, un singur business, paradisul Phoenicia Resort. Si ca sa dea bine Murad ca are tv o sa i mai bage in seama si pe ceilalti de pe litoral, Bucovala, Usturoiu, Matei, primarul de la Navodari si poate si alti smecheri. Acum ce se intanpla cu prostii care au pecat acasa? Sa mai spere la salarii? Si mai avea tupeul Musetoiu sa le spuna oamenilor ca poate se intorc din septembrie! Adica, s a pisat pe oameni si pe urma ii sterge din toamna?? Or fi oamenii aia atat de prosti si de umili incat sa se poata intoarce din toamna la shaormar? Asta in conditiile in care multi au stat acolo pentru Apostol!! O fi Apostol o suma a tuturor defectelor, dar ca om de tv era primul!! El era imaginea postului, nu Musetoiu, Lucian Morteanu, Patru sau Stoian sau ceilalti care s au dus la mare sa stea la mila lui Murad!!! Si pentru cei care s au dus la mare, o sa ramana doar cu cazarea si cu resturile de mancare de la mesele din hotel. banii se vor duce tot la cei care au facut grila de vara. Fraieri sa fie angajatii care au plecat acasa daca accepta ca lucrurile sa ramana asa!! Oricum, povestea e tipic romaneasca i e clar, tv este de regula numai pe mana mafiotilor
    !!
  • mircea mircea
    Angajati se numesc si cei fara forme legale,platiti din punga,mai corect neplatiti!??
  • DINU PATURICA DINU PATURICA
    decebal, tu esti cumva musetoiu sau apostol? sau lucrezi la alta televiziune si ai gresit adresa?

Trimite un comentariu

sus