Skip to main content

Geopol-ul lui Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, acţionar majoritar la Money TV

 

MONEYTV-PACKSHOT

Televiziunea Money TV a fost preluată recent de compania Geopol, deţinută în proporţii egale de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru.

Geopol a devenit acţionar majoritar, cu 80%, în firma Media Advertising & Sales, care operează licenţa Money TV. Din informaţiile paginademedia.ro, restul de 20% este deţinut de firma Webster Gaz, o firmă lansată în 2013.

„Tranzacţia s-a făcut de către unul dintre acţionarii majoritari, Maricel Păcuraru. Este o strategie de dezvoltare a grupului Realitatea Media”, a declarat pentru paginademedia.ro Mura Frînculescu, directorul executiv al Realitatea TV.

Geopol a preluat tot ce înseamnă infrastructură şi echipamente, a mai spus Mura Frînculescu.

Informaţia privind preluarea Money TV de către Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru a fost publicată, iniţial de site-ul EVZ.ro

Postul Money TV a avut viaţă scurtă. Firma deţinută până acum de Sorin Freciu a achiziţionat o licenţă generalistă pe care în octombrie 2012 a transformat-o în Money.ro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Postul a fost lansat de Mihai Tatulici, în calitate de manager de proiect, şi de Daniel Apostol, director general. Postul s-a văzut în grilele companiilor de cablu prin frecvenţa Giga TV. La televiziunea economică s-au alăturat jurnalişti precum Ovidiu Nahoi, Emil Hurezeanu şi Dan Suciu.

După nici şase luni au apărut şi probleme cu plata salariilor şi a utilităţilor. În mai 2013, postul a ajuns în situaţia de a rămâne fără curent, din cauza neplăţii facturilor. De luni bune, Money TV a funcţionat doar cu reluări.

Citeşte şi: 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Money TV e o prostie. Nu vad ce ar putea face cu el. Mai bine l-ar inchide si s-ar concentra mai mult pe Money Channel, postul original.

    In prima faza, ar fi bine daca l-ar aduce "acasa", acum ca au reusit sa puna mana pe spatiul amenajat acolo. In felul asta, n-ar mai emite din studio-urile alea improvizate de la 10TV. Iar apoi, un alt lucru bun ar fi daca si-ar rechema fostii prezentatori, care oricum sunt pe drumuri, si ar incerca sa-si creeze o echipa solida cu care sa inceapa din toamna. Simt lipsa unor prezente ca Diana Florescu sau Ana-Maria Vasile.
  • cristi cristi
    Se vor muta cei de la realitatea in studiourile de acolo. Asta e manevra!
  • Colea Colea
    Ce dezvoltare a Realitatea ? Realitatea e in drum spre faliment.au preluat mortaciunea de la Freciu sa mute acolo RTV , televiziunea clona a Realitatii TV .
    Da zilele trecute se vorbea despre vânzarea Realitatii .
    Acum o dezvolta?
  • anonimu anonimu
    Domnul Gusa sigur va transforma moneytv-ul acesta in altceva, doar nu va incerca sa concureze the money channel, postul care pana azi-ieri era in ograda realitatii, acum murat, prietenul lui gusa fiind bossul...dar giga tv...ce se intampla cu acest post ce retransmite informatiile de pe moneytv?
  • freci you freci you
    ahahahahaahahahaahah+dragos nedelcu

Trimite un comentariu

sus