Skip to main content

Tatulici: Alexandru Sassu, numit la Money.ro de "noii investitori"

 

sassu

Publicitate

Fostul şef al TVR, Alexandru Sassu a fost numit director general la Money.ro de către "noii investitori" ai postului, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihai Tatulici, Project Manager.

Cine sunt aceşti "noi investitori"?

"Nu îi cunosc, dar voi afla săptămâna viitoare cine sunt", a spus Mihai Tatulici.

Tatulici a declarat că Alexandru Sassu "este director general, în locul lui Dan Apostol".

Până la ora redactării articolului, Alexandru Sassu nu a putut fi contactat.

Fost preşedinte al TVR, Alexandru Sassu a venit la Adevărul Holding pentru a conduce divizia TV, în vara lui 2010, după cum paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, în octombrie 2010, grupul lui Dinu Patriciu a obţinut şi o licenţă de televiziune, pentru postul Adevărul TV. În februarie anul trecut, Alexandru Sassu şi-a dat demisia de la Adevărul Holding, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Noii investitori sunt prieteni lui Cozmin Gusa. Freciu risca sa piarda postul Money.ro Tv,din cauza noilor investitori.
 • hai ca erati entuziasmati de mosh Tatulici acu nici trei luni cind a preluat gigea tv si i-a lasat pe aia fara joburi.intre timp facea o televiziune noua cu 7 milioane de euroi.....un adevarat,ce mai..
 • Money va intra cu siguranta in faliment acum cu un asa director general care se pricepe la faliment.
 • Pe ce puen mana tatulici se duce de rapa...Megaloman si mincinos...se foloseste de oameni pana isi vede sacii in caruta...De cand a venit stia foarte bine ca Apostol nu va rezista pe postul de director general. A dat oamenii afara,i-a ,ontit pe cei care l-au periat si i-a dat si pe aia afara. Dar exista o mare probleme pe care actualul finantator Sorin Freciu o stie sau nu: slariile restante de pe anul trecut a celor care au prestat si pe care-i duce de nas...Poate se va intoarce roata si pentru el..sa vada ce bine e fara bani mai ales de sarbatori...! Adevarul ca si-o merita si Apostol..daca se impune nu era inlocuit...
 • Pai vezi ce inseamna sa ai Diploma de DIRECTOR?

  Director la TVR, ceva director pe la Holding si acum, normal, director la Money.ro
 • hahahahahahahahahahaaa..!
  au dreptate femeile cand se roaga: "da-mi Doamne rabdare, ca daca-mi dai putere ii bat de-i rup!"
  Tatuliciozaurul este GiGa-project managerul, cu audiente zero barat, exclus din livrarea datelor de audienta, care nu stie pentru cine lucreaza...atunci cum accepta cu atata seninatate "decizia" acestora?
  Si-a luat punga cu parale in avans?
  Nu va mai inghite falimentul...............................
 • Doamne cum poate individul asta sa cada mereu in picioare! Nu face altceva decat umbra pamantului si pacaleste pe toata lumea! Asta cu ,,nu stiu cine sunt noii investitori,, e tare! Marca Tatulici,de altfel la randul sau un profitor de talie mondiala!

Trimite un comentariu

sus