Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cei 1.000 de sclavi ai cămătarului „Untură”

 

Capturaţi ecranul complet 08.08.2013 112450.bmp

Adevărul pune pe prima pagină un subiect despre cămătari, EVZ este cu ochii pe europarlamentarul Adrian Severin, iar România liberă pune pe tapet programul „Capitala creşte verde”.

Paginademedia.ro prezintă principalele subiecte ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul spune povestea cămătarilor Untură, Baha şi Coman. Cei 1.000 de sclavi ai cămătarului „Untură”, titrează publicaţia. „Pentru că n-au reuşit să restituie sumele împrumutate de la interlopi, victimele au fost silite să cerşească şi să se prostitueze în Occident sau să-şi lase casele casele cămătarilor”.
  • Evenimentul zilei pune pe prima pagină o declaraţie a europarlamentarului Adrian Severin, anchetat de DNA pentru corupţie: „Jurnaliştii de şa Sunday Times sunt agenţi provocatori”.
  • România liberă, pe urma firmelor care „înverzesc capitala”. Profitorii de milioane de euro ai Programului „Capitala creşte verde”, titrează publicaţia, care mai menţionează că una dintre firmele care a încheiat contracte cu Primăria Bucureşti a avut o creştere a cifrei de afaceri cu 240%.
  • Libertatea o readuce în atenţia publicului pe Ramona Bădescu. Vedeta a fost surprinsă „zbenguindu-se în mare cu un milionar italian”.
  • Click! „dezvăluie” Motivul secret pentru care Ion Dolănescu n-a vorbit ani în şir cu fiul lui. 

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus