Skip to main content

Titlul săptămânii: „Au oftat şi copacii când s-a aplecat Inna”

 

Capturaţi ecranul complet 28.07.2013 214519.bmp

Tabloidele surprind din nou în materie de titrare. După ce Wowbiz a apelat cu ceva timp în urmă la psihologia inversă pentru a obţine clickuri cu „Nici noi nu ştim de ce am publicat ştirea asta”, site-ul descoperă puterea Innei de a înfierbânta şi ...copacii.

„Toţi bărbaţii ar trebui să-i mulţumească acestei biciclete că i-a căzut lanţul. Au oftat şi copacii din parcul Herăstrău când s-a aplecat Inna”, a titrat site-ul taboid în această săptămână.

Autorul titlului a fost inspirat de o gafă a Innei, aflată în Herăstrău, pe role, într-o fustă foarte scurtă, „de-au oftat şi copacii”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    de ani de zile ma intreb daca chiar toti barbatii romaniei sunt obsedati sexual!? nu, pe bune! tate, vulve, buci, atat! :( si orice neica nimeni de 35 de kile goala e o frumusete dpdv al idiotilor care scriu ca idiotii pentru niste obsedati sexual idioti. ca obsedatii cu educatie au nevoie de ceva mai mult ca sa se excite! nu mai spun ca e o discriminare in toata regula! femeile sunt ignorate!parca-i o lume locuita doar de barbati desi femeile sunt mai numeroase decat barbatii. cerem si noi femeile, poze cu barbati goi aplecandu-se sa-si puna lantul la bicicleta! vrem sa oftam si noi impreuna cu arboretul! :)
  • Adi Adi
    Hai ca sunteti penibili!!A fost o figura de stil,ce mare tragedie! Altii sunt chiar analfabeti si voi va legati de o chestie chiar simpatica!A, nu stiu daca la Paginademedia s-a facut si ceva scoala!
  • Robert Robert
    P.S.
    In curand nu vor mai exista editoriale, ori articole, doar titluri si poze!
  • Robert Robert
    Oare toti oamenii care citesc presa din Romania sunt obsedati sexual?
    De ce au succes oare ziarele astea cu poze...

Trimite un comentariu

sus