Skip to main content

Emisiunea Replay iese din grila TVR. Ioaniţoaia şi Graur, în discuţii cu TVR

 
Emisiunea Replay iese din grila TVR. Ioaniţoaia şi Graur, în discuţii cu TVR

TVR Marian Olaianos

Publicitate

Emisiunea Replay îşi va înceta apariţia după şase ani, potrivit anunţului postat pe pagina de Facebook a emisiunii. Producţia prezentată de Marian Olaianos şi Marius Mitran nu a mai fost inclusă în grila de toamnă a TVR.

Contactat de paginademedia.ro, Marian Olaianos a declarat că nu a fost înştiinţat oficial despre scoaterea emisiunii din grilă. „Se pregătea grila de toamnă, iar eu m-am dus să aflu când va fi emisiunea, la ce oră. Nici în cea mai pesimistă variantă nu mă gândeam că nu va mai fi în grilă”, a declarat Olaianos pentru paginademedia.ro.

Respect decizia celor care au hotărât ca Replay să nu mai facă parte din grilă. Sper ca într-o zi emisiunea să revină”, a mai spus acesta.

UPDATE. TVR este în discuţii pentru o nouă emisiune sportivă. Contactată de paginademedia.ro, Irina Radu, director de programe, a declarat că există negocieri cu Dumitru Graur şi Ovidiu Ioaniţoaia, dar că până la această dată nu s-a ajuns la un rezultat final.

ISTORIC. Emisiunea Replay a început în 2007, cu Marian Olaianos şi Emil Grădinescu. Era difuzată de luni până vineri şi avea 25 de minute. După plecarea lui Emil Grădinescu la GSP TV, în toamna lui 2008, emisiunea şi-a mărit durata la peste o oră şi a devenit săptămânală. Din 2009, formula de prezentare este Marian Olaianos – Marius Mitran. În 2011, emisiunea a fost mutată la TVR 1.

Emisiunea Replay a luat în trecut premiul special al juriului la Premiile TVmania, Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc şi Premiul special la Gala Fanatik

Pe acelaşi subiect a scris iniţial Gazeta Sporturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Olimpiu Olimpiu
    Zavera, ioanitoaia a scris 6 carti, mai multe decat ai citit tu in viata ta! Daca el care face ziare de 20 de ani si vorbeste 5 limbi straine e varza, tu nici nu existi. Te incadrezi in categoria celor care bat campii pentru ca se cred cineva dar nu e nimic de capul lor.
  • zavera zavera
    Dezamagitoare decizia TVR! Sa-i vedem pe dl Ioanitoaia si dl Graur,nu reprezinta nimic nou sau in plus,ci doar un mare minus.Dl Graur este arhicunoscut pt greselile de exprimare,comparatiile idioate si neinspirate si tov. Ioanitoaia ,marele ziarist roman,fara sa fi scris ceva in viata sa,este cunoscut si pt vastele(:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ) cunostinte sportive,este varza. Adevarul doare,dar asta este!
  • ultras ultras
    Cine sa il dea afara pe Ioanitoaia de la GSP cand el e...director la GSP? V-ati prostit de tot...
  • Viktor Viktor
    Sunteti pe langa pt ca Mitran stie fotbal exact cat a uitat Ioanitoaia care l-a si invatat meserie. Replay nu trebuia scos din grila, dar astept cu interes noua emisiune. Fata de Graur care are probleme mari cu limba romana, Ioanitoaia are personalitate si curaj.
  • claudiu claudiu
    Vorbiti pe langa subiect. Recursul lui Ioanitoaia facea cel mai mare rating la gsp, dar omul a renuntat pentru ca nu l-au platit vreme dejumatate de an. Venea de acasa si cu apa plata pentru invitati.
  • Flavian Flavian
    INCREDIBIL. n-am alte cuvinte...INCREDIBIL.
  • debus debus
    Conducerea TVR este praf. Nu mai lasati interesul public pe mana unor incompetenti! TVR-ul este sustinut de toti romanii si toti romanii ar trebui sa decida ce emisiuni sa iasa din grila!
  • anonim anonim
    bun si unde va fi mutata daca nici la tvr 1 nici tvr 2 atunci unde multi iubesc emisiunea asta are si multi fani sa zic asa le-ar parea rau celor care vor sa vada emisiunea ca n-au unde daca nu li se spune unde va fi difuzata
  • cristina cristina
    o emisiune la care nu aveai cum sa te plictisesti si cum bine a zis cineva mai sus, "un format aparte", o emisiune care te captiva si te retinea in fata tv-ului, mare pacat dar poate rezolvam ceva cu petitia
  • Anamaria Anamaria
    Aveam si noi o emisiune care merita urmarita si voi ne-ati lasat fara ea...sa va fie rusine!
  • Andrei Andrei
    Sa va fie rusine ! Dupa ce ca nu se uita nimeni la TVR in afara de emisiunea Replay , acum chiar nu o sa se mai uite nimeni la mizeria voastra de post . Cea mai frumoasa emisiune sportiva cu cei mai buni prezentatori a fost desfiintata . Rusine mare..
  • Cosmin Cosmin
    Sa fim seriosi Graur si Ioanitoaia???
    Pai il aveau in curte pe cel mai bun jurnalist sportiv din Romania ultimilor 10 ani. Scarbit de lipsa de viziune din TVR, sa inviezi niste dinozauri, buni de presa scrisa, in loc sa iti sustii propriile bunuri!
  • Football Supporter Football Supporter
    Cu toate ca era facuta de doua caractere indielnice, adica Mitran si Olaianos, emisiunea era ok, ba chiar unica in peisajul autohton. Era si normal, daca tinem cont de faptul ca TVR detine exclusivitatea vechilor transmisii sportive de dinainte de '89 si pana prin '93. Marius Mitran este un comentator excelent de studio, bun vorbitor si fin cunoscator al fenomenului. Marian Olaianos e doar posesor al unui limbaj de lemn impecabil, in stilul TVR, doar ca are o voce mai buna decat pitigaielile lui Hossu-Longin, baiatu' lu' mama Lucia.
    Drama este ca se discuta niste proiecte cu Graur si Ioanitoaia. Atat poate Irina Radu, atat o duce capul pe aceasta piloasa care a capusat TVR cand s-a uschit la Kanal D, prin 2006, apoi a fost data afara si protapita pe la Antene de catre Vali Nicolau. Vesnic sefa, Irina Radu este o "jurnalista" cel mult mediocra care a pacalit impecabil viata, n-a lasat nimic in urma ei, iar cand si-a incercat puterile in privat s-a facut de ras. Dar sa revenim la tandemul Graur - Ioanitoaia. Primul este o rusine ca si comentator. Dar e un bun producator de emisiuni si, mai ales, un excelent coordonator de echipe. Multi au uitat ca atunci cand a parasit TVR pt Prima TV a luat cu el si o groaza de casete cu imagini exclusive, de parca erau proprietatea lui. Dar decat Hossu, Mihnea Ionescu si cine stie ce alti avortoni profesionali pilosi la conducerea Sportului, mai bine Graur! Graur este incontestabil poate cea mai buna solutie ca sef, doar ca nu trebuie sa iasa in fata pt ca nu-l inghit telespectatorii. Si Ionel Stoica e un bunicel organizator, dar e penibil ca si prezenta scenica. Ambii sunt innebuniti dupa deplasari in afara, nimeni nu mai are loc de ei. Despre Ioanitoaia e putin de zis. Omul e penibil si imbatraneste urat. A facut istorie cu Procesul Etapei, o emisiune ok la vremea ei (meritele erau insa ale excelentilor producatori de la ProTV), insa nu a progresat deloc. Nu poti sa vii in 2013 cu aceleasi limbi in cur si aceleasi prietesuguri ca-n 2005! Tocmai de aceea a fost dat afara si de la GSP TV, ca nu mai facea audiente nici cat o ceapa degerata. In plus, Ioanitoaia e f scump, cere bani multi pe nimic.
  • N. Bertrand N. Bertrand
    Asa vrea sa se innoiasca TVR? Cu doi pensionari - cu Ioanitoaia, care nu mai are loc nici la neinsemnatul GSP TV, si cu campionul mondial al gafelor la microfon, Mitica "Dadi" Graur, penibilul penibililor? Chiar ca singura solutie pentru terminarea acestui circ fara niciun beneficiu pentru platitorul de taxe este inchiderea mamutului TVR, care consuma fara rusine, doar pentru bunastarea celor care-l conduc si a acolitilor lor.
  • adi adi
    Nu mai fiti asa disperati!Or fi aflat si sefii de la TVR ce spagi faceau Olainus si Mitran cu imaginile din arhiva TVR!!Oare cum au ajuns la Digi imagini cu Costica Stefanescu din 1980 ??? Exact intr-o emisiune in care invitat era....Mitran.Nici astia nu sunt prosti.Tocmai de aia schimba realizatorii!!Sper sa afle si cite bilete ale TVR la meciuri de Liga Campionior a vandut Olaianus.

Trimite un comentariu

sus