Skip to main content

Licenţele Radio Guerrilla sunt scoase la licitaţie. La fel licenţa Money Channel şi elicopterul Realităţii

 

Elicopter Realitatea TV

Publicitate

LA VÂNZARE. Licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla sunt scoase, oficial, la licitaţie. Administratorul judiciar al Realitatea Media (companie în insolvenţă), HM Expert I.P.U.R.L a postat deja anunţul.

Licitaţia nu include şi marca Radio Guerrilla, după cum a explicat pentru Paginademedia.ro avocatul Mihaela Hamza, de la HM Expert.

Mihaela Hamza, pentru Paginademedia.ro:

“Pentru a putea participa la licitaţie, trecbuie cumpărat caietul de sarcini. Se achită o taxă de 500 de lei, plus TVA, în contul Realitatea Media. Caietul de sarcini pentru licitaţia de luni se cumpără până cel târziu vineri.”

Există un preţ de pornire?

“Nu se porneşte de la o anumită sumă”, a spus Hamza, menţionând că există evaluări făcute în legătură cu valoarea licenţelor. “Sunt incluse în caietul de sarcini. Cine este interesat, cumpără caietul de sarcini, care prevede toate condiţiile de participare la licitaţie. Ne propunem să obţinem preţul maxim posibil”, a continuat ea.

Elicopterul Realităţii şi licenţa The Money Channel, scoase şi ele la licitaţie

HM Expert scoate la licitaţie elicopterul Realităţii, dar şi licenţa postului de business The Money Channel.

Este vorba, potrivit anunţului, de un elicopter din 2006, “TYPE EC 135 P2/VFR S/N 455, dotat cu echipamente video si audio”.

Totodată, se scoate la licitaţie şi 99% din compania care se ocupa de partea de online a grupului Realitatea – F5 Webcorp SRL.

Potrivit anunţurilor (publicate şi pe site-ul HM Expert), licitaţia se desfăşoară săptămânal, în fiecare zi de luni, la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar. La licitaţie pot participa persoane fizice şi/sau juridice, care acceptă regulamentul de licitaţie.

Informaţia legată de licitaţia pentru licenţele Radio Guerrilla a fost semnalată Paginademedia.ro de către Cătălin Stoichiţă, care a observat că un anunţ fost publicat în presă vineri.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    E de rasul planul. Profesioniștii de la Realitatea sub directa indrumare a unei administratii speciale si judiciare pres la dispozitia "patronatului",pus pe capatuiala, încerca sa vândă si ce nu au...
    Dacă autoritățile competente constata ca, "preluarea" socieatatii realitatea de către gusa@pacuraru@elanelan a fost făcută fraudulos? Si se dispune revenirea la starea inițiala, anulandu se toate vânzările?
  • Vally_nt Vally_nt
    Piatra de moară legată de gâtul Radio Guerrilla e apartenenţa la acest blestemat trust de presă. E mai mult decât clar că zilele le sunt numărate, dar sper să vină şi ziua când vor renaşte din propria cenusă (după modelul "Caţavencii"). Un ascultător de Guerrilla.
  • acidutzu acidutzu
    Toate femeile din lume știe că binili învinge.....
  • ADRIAN ADRIAN
    E oficial: REALITATEA SE VA INCHIDE IN MAX. 1 AN !!! dupa ce domnul Cosmin ,,CAPUSA" a facut in asa fel incat vedetele sa plece una cate una, obligate de el sau de imprejurari, s-au gandit mai apoi sa faca economie stingand ecranele din platouri. Acum contiunua cu alte vanzari spre falimentul televiziunii. Si, ca Realitatea TV sa moara in agonie, domnul ,,Capusa" se auto-invita in emisiuni, el da lectii in direct, ii pune pe putinii lucratori la Realitatea sa-i ia interviu. GUSA, DU-TE DE LA REALITATEA, CA-I SPRE BINELE TAU!

Trimite un comentariu

sus