Skip to main content

OFERTĂ. Angajaţii Radio Guerrilla vor să preia licenţele prin firma lui Dobrovolschi

 

Oferta angajaţilor Radio Guerrilla a fost făcută prin firma deţinută de MIhai Dobrovolschi, realizatorul matinalului. Sursa foto: Unica.ro

Publicitate

UPDATE. Mihai Dobrovolschi a declarat pentru Paginademedia.ro ca este vora de o scrisoare de intentie pentru preluarea licentelor, nu pentru cumpararea lor. "Suma de negociat vizeaza echipamentele si datoriile catre terti", a precizat Dobrovolschi. "Am facut aceasta scrisoare de intentie in speranta ca, in sfarsit, Radio Guerrilla este lasata in pace, sa fie realizata de catre realizatorii de radio", a mai adaugat el.

Licenţele Radio Guerrilla ar putea fi preluate de angajaţii postului. Oferta angajaţilor, de 350.000 de euro, a fost făcută prin firma Dobrolific, deţinută de Mihai Dobrovolschi, realizatorul matinalului, potrivit unui anunţ publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Contactat de Paginademedia.ro, Liviu Mihaiu, directorul postului, a declarat că redacţia a pregătit o ofertă, la cererea administratorului Realitatea Media.

Liviu Mihaiu, pentru Paginademedia.ro:

“Avocatul administratorului special ne-a cerut, nouă, colectivului redacţional, o ofertă de preluare a licenţelor..ceea ce am şi făcut.

CNA spune că legea audiovizualului nu permite ca aceste licente să fie scoase la licitaţie.

Radio Guerrilla, după cum se ştie, nu moare şi nici nu se predă, şi, evident va merge mai departe ca acest radio premium al societăţii civile să existe şi să emită. Şi sunt sigur că aşa se va întampla! Pentru că, după cum aţi aflat zilnic de pe post: La noi, "Binili Invingi!"

Subiectul a fost semnalat de un comentator al Paginademedia.ro, care a observat un anunţ publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă de ieri. Ce spunea anunţul, la ordinea de zi a Adunării Creditorilor Realitatea Media, care are loc vineri, 20 septembrie:

  • “aprobarea ofertei SC DOBROLIFIC SRL (societate deţinută 100% de Mihai Dobrovolschi) de cumpărare a licenţelor Radio Guerrilla, pentru suma de 350.000 euro, plus plata datoriilor către ANCOM;
  • mandatarea comitetului creditorilor pentru purtarea negocierilor cu ofertantul în vederea obţinerii unui pret cat mai avantajos pentru maximizarea averii debitoarei,
informaţii suplimentare”.

Reamintim că licenţele Radio Guerrilla au fost scoase la licitaţie de administratorul judiciar al Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Astăzi, CNA a declarat că scoaterea la licitaţie a licenţelor nu se poate face, întrucât legea nu permite vânzarea, ci doar cedarea licenţelor. „În cazul în care va cumpăra cineva licenţele la licitaţie, noi le vom retrage”, a fost poziţia CNA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Varga Virgil Varga Virgil
    Unde esti tu CD Radio Cluj, sa stie si astia ce este ala Radio ? M-a plictisit intotdeauna povestea asta cu Gorila musai intelectualizata. Hai ca ma grabesc la biblioteca. Pa !
  • Tuluca Tuluca
    Hai cu inchiderea mai repede!!! Sa scapam Gorila basista! Si nu, nu e niciun radio al societatii civile. Guerrilla era un radio cat se poate de corporatist ce face parte dintr-un trust media gigant cu picioare de lut, in prezent in faliment.

    Audienta era oricum destul de praf, pe locul 12 in Bucuresti, cu o cota de piata de doar 2,1%, mai mica chiar si decat Antena Satelor (2,9% in Bucuresti).

    Frecventa din Bucuresti a fost practic furata de la Fun Radio Bucuresti, iar majoritatea frecventelor din tara au fost deturnate de la Realitatea FM.

    Realitatea Media (Realitatea-Catavencu) era formata din 8 televiziuni (Realitatea TV, The Money Channel, Publika TV, Cine Star, Action Star, Comedy Star, Romantica TV si Telesport), alte 2 radiouri (Realitatea FM si Gold FM), o agentie de presa (NewsIn), doua cotidiene (Business Standard si Cotidianul), o droaie de reviste si site-uri web.

    Cine au fost oamenii din spatele Realitatea Media:
    - gunoierul Prigoana
    - interlopul Vantu (...cum era cu dealurile din Moldova?)
    - politrucul Gusa
  • Joe limonada Joe limonada
    @ Legal Life : care ”domn” ?!!? Infractorul mihaiu ? Ala ce face prapad, chiar in aceste zile , inpadurea Caraorman, cu hienele lu vantu ? La banditii astia (plus mascariciul dinescu) ne putem apara doar cu o singura solutie: fostul jucator al Universitatii Craiova, de acum 10 -15 ani, IMPUSCATOIU !
  • radutza din delta radutza din delta
    Am salvat Catavencu (de nu mai exista), am salvat delta (de am parjolit-o), am salvat sturionul (de m-am ingrasat 20 kg si m-am patat de beluga) si de ce sa nu salvez si radioul acum ?! Bani sa iasa ca de altele nu mai am timp. "Sevruga si-un ardei umplut" dixit.
  • Legal Life Legal Life
    Domnule Liviu Mihaiu,
    Nu puteti pune laba paroasa si indoliata pe ceva ce nu va apartine si pentru care ati facut mai mult rau decat ceva pozitiv. Nu mai sinteti la Catavencu ca sa manipulate si sa santajati societatea romaneasca. Minciuna si impostura umana si jurnalistica au picioare scurte. Luati-va gindul de la acest post de radio. Numele dumneavoastra nu Mai are nici un fel de credibilitate de ani buni de zile. Chiar nu va dati seama de ridicolul la care ati ajuns si de raul la care ii expuneti pe cei care chiar au construit si muncesc la aceasta scoala de radio numita Guerrilla ? Daca ati avea un minim de demnitate va sugerez o solutie simpla si rapida: demisia. Pina cind nu va fii prea tirziu atit pentru dumneavoastra cit si pentru acest minunat post de radio.
  • Che G. Che G.
    Ce vanzare, ce preluare, ce amploare ?! Marca Radio Guerrilla si licenta apartin indiferent de situatia/forma juridica/societatea comerciala copiilor lui Sorin Vantu, Ioana si Ionut Vantu. Mihai Tatulici, viitorul CEO al operatiunilor radio ale familiei Vantu va trimite un comunicat pe 5 octombrie a.c. . Situatia juridica si statutul legal vor fi clarificate si transparente pana la sfarsitul lunii in curs. Pe curand.
  • Securistu' Securistu'
    @ham danezu
    E clar ca Vantu e la butoane. Cei doi mentionati de tine nu prea cred ca se potrivesc. Andrici a renuntat la media iar
    celalalt e o gluma cu procese pe rol la TMB si la ANAF.
  • Costea Costea
    Expresiv Media = Vantu . Cei doi gusteri enumerati / renumerati sint falitzi. Unul a ingropat City Fm , celalalt e cautat de Fisc si e plin de procese in Romania si in Ungaria find monitorizat de SRI pentru apropierea de Jobbik si spalare de bani.
  • ham danezu' ham danezu'
    Andrici(kamikaze) sau Andras(7seri)?
    ca Vantu singur nu mai poate.
    Sa-ti fie rusine Liviu Guverniciu!
  • reporter tacut reporter tacut
    Cu datoriile firmei Expresiv cum ramane? Salariile cand se dau ? Vintila nu vorbea prostii in scrisoarea lui catre poporul rabdator. Niste smecheri, nu angajatii radioului vor sa puna laba pe malai. Huoooo !
  • ana lugojana ana lugojana
    Dragilor, va recomand cu caldura interviul lui Craioveanu din Adevarul din 5 septembrie. Pe larg cu sinceritate despre Dobrolifici cu sare si piper. Evrika !
  • guvernariciul guvernariciul
    Mihaiule mai baiete, fate ca ii cumperi ! Delta noastra tare poluata mai este. Noroc cu matale ca ai curatit-o de tot. Suna telefonul de la stapan si Tatulici te trimite acasa bibicule.
  • dan h. dan h.
    Bun radio. Pacat ca Vantu si Mihaiu isi bat joc de munca unor oameni competenti. Dobrovolschi ca paravan suna bine muzical.
  • proprietarul proprietarul
    Si cu marca ce ne facem natiune ? E a lui Vantu. Cine rade la urma ia toate fisele de pe masa.
  • roxette roxette
    Vantu revine in forza baietzi ! Pe fatza ! Iar Mihaiu ubi bene ubi Vantu.
    Sinistre personaje.

Trimite un comentariu

sus