Skip to main content

Licențele Radio Guerrilla sunt scoase la licitație. La fel licența Money Channel și elicopterul Realității

 

Elicopter Realitatea TV

Publicitate

LA VÂNZARE. Licențele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla sunt scoase, oficial, la licitație. Administratorul judiciar al Realitatea Media (companie în insolvență), HM Expert I.P.U.R.L a postat deja anunțul.

Licitația nu include și marca Radio Guerrilla, după cum a explicat pentru Paginademedia.ro avocatul Mihaela Hamza, de la HM Expert.

Mihaela Hamza, pentru Paginademedia.ro:

“Pentru a putea participa la licitație, trecbuie cumpărat caietul de sarcini. Se achită o taxă de 500 de lei, plus TVA, în contul Realitatea Media. Caietul de sarcini pentru licitația de luni se cumpără până cel târziu vineri.”

Există un preț de pornire?

“Nu se pornește de la o anumită sumă”, a spus Hamza, menționând că există evaluări făcute în legătură cu valoarea licențelor. “Sunt incluse în caietul de sarcini. Cine este interesat, cumpără caietul de sarcini, care prevede toate condițiile de participare la licitație. Ne propunem să obținem prețul maxim posibil”, a continuat ea.

Elicopterul Realității și licența The Money Channel, scoase și ele la licitație

HM Expert scoate la licitație elicopterul Realității, dar și licența postului de business The Money Channel.

Este vorba, potrivit anunțului, de un elicopter din 2006, “TYPE EC 135 P2/VFR S/N 455, dotat cu echipamente video si audio”.

Totodată, se scoate la licitație și 99% din compania care se ocupa de partea de online a grupului Realitatea – F5 Webcorp SRL.

Potrivit anunțurilor (publicate și pe site-ul HM Expert), licitația se desfășoară săptămânal, în fiecare zi de luni, la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar. La licitație pot participa persoane fizice și/sau juridice, care acceptă regulamentul de licitație.

Informația legată de licitația pentru licențele Radio Guerrilla a fost semnalată Paginademedia.ro de către Cătălin Stoichiță, care a observat că un anunț fost publicat în presă vineri.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • E de rasul planul. Profesioniștii de la Realitatea sub directa indrumare a unei administratii speciale si judiciare pres la dispozitia "patronatului",pus pe capatuiala, încerca sa vândă si ce nu au...
    Dacă autoritățile competente constata ca, "preluarea" socieatatii realitatea de către gusa@pacuraru@elanelan a fost făcută fraudulos? Si se dispune revenirea la starea inițiala, anulandu se toate vânzările?
  • Piatra de moară legată de gâtul Radio Guerrilla e apartenenţa la acest blestemat trust de presă. E mai mult decât clar că zilele le sunt numărate, dar sper să vină şi ziua când vor renaşte din propria cenusă (după modelul "Caţavencii"). Un ascultător de Guerrilla.
  • E oficial: REALITATEA SE VA INCHIDE IN MAX. 1 AN !!! dupa ce domnul Cosmin ,,CAPUSA" a facut in asa fel incat vedetele sa plece una cate una, obligate de el sau de imprejurari, s-au gandit mai apoi sa faca economie stingand ecranele din platouri. Acum contiunua cu alte vanzari spre falimentul televiziunii. Si, ca Realitatea TV sa moara in agonie, domnul ,,Capusa" se auto-invita in emisiuni, el da lectii in direct, ii pune pe putinii lucratori la Realitatea sa-i ia interviu. GUSA, DU-TE DE LA REALITATEA, CA-I SPRE BINELE TAU!

Trimite un comentariu