Skip to main content

Serialul The Walking Dead, la Pro TV. Cum arată grila de toamnă a postului. Programul, pe zile

 

Serialul Walking Dead va începe la Pro TV, din 26 septembrie

Publicitate

Grila de toamnă a Pro TV aduce, printre altele, The Walkind Dead: Invazia Zombie, un serial thriller cu premii şi nominalizări la Emmy, Saturn şi People’s Choise. Serialul are premiera pe 26 septembrie şi va fi în program de la ora 23.00.

Paginademedia.ro vă prezintă, pe zile programele din grila de toamnă a Pro TV (care va fi completă în luna octombrie).

Pe lângă noi sezoane din Dansez pentru tine sau Las Fierbinţi, grila aduce câteva noutăţi, precum serialul Walking Dead, mutarea Vocii României sâmbăta, lansarea, marţea, a show-ului MasterChef cu vedete şi transformarea rubricii iLike IT în emisiune, în fiecare sâmbătă.

LUNI: Săptămână începe cu o seară de film. De la ora 23.00, de luni până joi, Pro TV va difuza serialul The Walking Dead.

MARŢI: Intră în grilă MasterChef, varianta cu vedete. Premiera va fi în luna octombrie. Printre vedete: Adrian Daminescu, Jojo, Don Baxter, Elena Lasconi, Carmen Şerban şi surorile Cheeky Girls. Lista completă a vedetelor, aici.

MIERCURI: Seară de comedie, cu Serviciul Român de Comedie, de la 20.30, urmat de Tanti Florica (Florin Călinescu), de la 21.30.

JOI: În prezent, joi seara este emisiunea Patru nunţi şi o provocare. Din luna octombrie, Pro TV programează joi seara, de la 20.30, serialul Las Fierbinţi. După serial sunt meciurile din Europa League şi Cupa României. În zilele fără meciuri este difuzat serialul The Walking Dead.

VINERI: Este seara Dansez pentru tine (din 18 octombrie). Emisiunea va începe în octombrie, ca de obicei, la ora 20.30. Prezentatori: Ştefan Bănică şi Iulia Vântur.

SÂMBĂTĂ: Vocea României revine din 28 septembrie. Ora de difuzare 20.30. Este o modificare importantă faţă de primele două sezoane, când show-ul în care juraţi sunt Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga era programat marţi seara.

Dimineaţa, tot din 28 septembrie, de la ora 10.00, revine Ce se întâmplă doctore.

O noutate este, sâmbăta dimineaţa, iLikeIT. Rubrica prezentată de George Buhnici în fiecare dimineaţă, în cursul emisiunii, devine emisiune sâmbăta, de la ora 10.45. iLike IT rămâne şi ca rubrică, în fiecare dimineaţă din cursul săptămânii.

DUMINICĂ: Ultima zi a săptămânii are seara filme. Dimineaţa, din 29 septembrie, de la ora 10.00, revine talk-show-ul După 20 de ani. În aceeaşi zi ia startul Apropo TV (13.05) şi, de la 18.00, România, te iubesc.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • takatabro takatabro
    suntem in febroarie 2014 si toti asteapta pe net episodul 11 din sezonul 4 sau poate sa terminat sezon 4 si asteptam sezon 5 episod1 si uni care habar nbu au de capul lor asteapta sezon 6:)) care vreti sezon 1 2 3 4 cautatima pe mess dj_pro_myx
  • stefi stefi
    cand il mai difuzati?
  • stefi stefi
    da acum nu mai este si ar mai trebui sa arate cand naste lori acum e un film cu mafioti
  • oby oby
    dece numai dati the walking dead a fost cel mai tare serial ,cand al mai difuzati ??????? spuneti!!
  • delia delia
    tare as vrea sa stiu de ce nu se mai difuzeaza The Walking Dead?pe cand era mai interesant...cand o sa-l mai difuzati?
  • Nastase Mihai Nastase Mihai
    Este un film extraordinar si sper sa il difuzati in continuare(THE WALKING DEAD:invazia zombii) :))
  • Darly Darly
    Frate pe bune? acum apare la ProTv The Walking Dead? va sugerez ca in timpul liber, daca apar episoadele din sezonul 5, sa va uitati pe site-uri cu seriale gratis
  • Andreea Stanescu Andreea Stanescu
    Acum se trezesc ei si pun The Walking Dead,eu astept sez.4 si ei pun sez.1 :)))
  • Pablo Escobar Pablo Escobar
    D-abia acuma il dau si ei dupa atata timp eu il stiu de 3 ani, trebuie sa fii prea prost sa stai sa te uiti la protv mai ales cu cea mai mare publicitate(101%) inloc sa intri pe site-urile de seriale online gratis sa vezi acolo toate episoadele si fara intreruperi..
  • Alex.D Alex.D
    *chiar 6
  • Alex.D Alex.D
    E adevarat ce spui dar la fel de adevarat e si faptul ca astia nu o sa dea un sezon fix dupa celalalt asa ca nu vad logica in calculele pe care le faci pt ca mai mult ca sigur si protvu' o sa aiba pauza intre sezoane deci o sa ajunga la 4 cand s-o termina 5 sau chiar(daca o mai fi ) si tot asa.
    In cel mai rau caz poate uneste primele doua sezoane desi nu prea cred. Depinde foarte mult de felul in care e difuzat.
  • giungu05 giungu05
    da, super grila, nu stiu cum o sa se descurce fanii intre atatea programe minunate! sfatul meu: inchide televizorul si citeste o carte! s-ar putea sa-ti placa!
  • C9 C9
    Pai un sezon are 15 episoade (primul are 6). E mai bine sa difuzeze toate episoadele de-o data decat sa astepti vreo 9 luni intre sezoane. E din 2010 serialul, nu e asa de vechi.
  • mile mile
    tanti florica ar fi interesant, dar atunci ma uit la carcotasi,
  • Alex.D Alex.D
    S-au trezit si astia cand deja apare sezonul 4 -> Uite d'aia nu o saiba niciun serial de genul succes la tv in Romania de azi

Trimite un comentariu

sus