Skip to main content

Teo Trandafir, debut la Kanal D: aproape jumătate de milion de români la prima ediţie, cu Teo faţă în faţă cu Mihaela Rădulescu

 

Teo Trandafir 2

Publicitate

Teo Trandafir a atras pe Kanal D o audienţă de câteva ori mai mare comparativ cu săptămâna trecută, când postul turcesc nu avea Teo Show în grilă.

Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei în audienţe, după Antena 1, cu Acces Direct şi Pro TV, cu Măruţă.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii Teo Show.

NAŢIONAL. La Teo Show, ediţie în care a apărut, în platou, şi Mihaela Rădulescu, s-au uitat, în fiecare minut, 460.000 de români. Kanal D a fost pe locul trei. Săptămâna trecută, când Teo nu intrase în grilă, media pe intervalul orar era de câteva ori mai mică: 140.000 de români pe minut.

Clasamentul naţional a fost condus ieri de Acces Direct, urmat de Măruţă.

URBAN. Şi la oraşe, Teo a fost tot pe locul trei, după Antena 1 şi Pro TV. Media Teo Show: 310.000 de orăşeni pe minut. Săptămâna trecută, Kanal D avea pe interval 75.000 de telespectatori pe minut, de aproape cinci ori mai puţini.

COMERCIAL. Măruţă şi Acces Direct au fost la egalitate pe segmentul 18-49 de ani: 3,6 rating. În mii persoane, Pro TV a avut un foarte mic avans, de 3.000 de persoane: 202.000 de telespectatori la Pro TV, 199.000 la Antena 1. Pe segmentul comercial, Kanal D a fost cu Teo tot pe locul 3, cu 110.000 de persoane (2 rating pe target).

Audienţa posturilor TV luni, 9 septembrie, pe intervalul emisiunii Teo Show, la nivel NAŢIONAL:

Mii persoane Rtg% Share%
Antena 1 704.000 telespectatori pe minut 3,7 16,1
Pro TV 660.000 3,5 15,1
Kanal D 459.000 2,4 10,5
Antena 3 199.000 1 4,6
Prima TV 169.000 0,9 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 9 septembrie, pe intervalul emisiunii Teo Show, în mediul URBAN:

Mii persoane Rtg% Share%
Antena 1 503.000 telespectatori pe minut 4,8 18
Pro TV 402.000 3,8 14,4
Kanal D 310.000 3 11,1
Antena 3 153.000 1,5 5,5
Prima TV 108.000 1 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    ma bucur din suflet ca a revenit Teo in casele noastre si ca are invitati oameni frumosi, care au ceva interesant de spus . De exemplu Andreea Marin a avut un mesaj important , nu a fost prezenta ca sa raspunda unor intrebari impertinente legate de chestiuni personale. Maruta cel putin are un mod insuportabil de a pune intrebari insistente ca sa isi puna invitatii in posturi jenante.
    Apreciez eleganta lui Teo si a invitatilor ei. Ii urez succes si rabdare ,iar rezultatele se vor vedea ca doar nu suntem toti interesati de mizerii , curve si divorturi!
  • andrei andrei
    Foarte ok emisiunea. Daca vrei o emisiune decenta dupa-amiaza te poti uita la Teo sau "La Maruta" . Jalnica emisiunea de la Antena 1 si burtiere peste burtiere si foarte slabe. Felicit Kanal D si ProTV pentru ca ne ofere emisiuni frumoase.
  • RODICA PODARITA RODICA PODARITA
    Buna ziua, TEO ,,,,, TE ADMIR FOARTE MULT ,bine ai revenit ,ne bucuram foarte mult ca te avem ,esti o minune ,ma faci sa zimbesc ,si nu numai ,,,,nu este un secret ca sant o foarte mare admiratoare a ta.
    Cu stima si respect ,Rodica.
  • alexx alexx
    Mai mult ca sigur ca va fi o mare batalie intre Teo si Maruta... pentru locul 2. Chiar daca Simona Gherghe are cam acelasi gen de emisiune, va avea mereu audienta mai mare, pentru ca e mai telegenica decat Teo (nu mai vorbesc de Maruta...), iar Iuliana Luciu e o dulceata de fata, pacat ca o arata cam rar...
  • gica din lehliu gica din lehliu
    E la inceput, lumea a fost curioasa sa vada ce si cum si sa-i vafa rochita lu Raduleasca. In 2 luni maxim e pe tobogan. Si atunci o sa-l cheme pe fratele Badea care va face niste spagate sau spaghete ceva, va trage cu arma in costum de camuflaj si va recita din culegerea de matematica niste integrale duble ca sa-i refaca ratingul. Si apoi gata. :D Maruta asa prost cum e are publicul lui. Constant :D Asta e.
  • geo geo
    Teo este tare, cu invitati super. La Marutza a decazut tare; in loc de divertisment se vorbeste despre maidanezi emisiuni la rind, se aranjeaza (pseudo) farse...astazi cu Mihai Petre. Esti penibil, Maruta!
  • Raitaru Raitaru
    E clar ca Teo este mult peste ceilalti doi nevertebrati. Din pacate, tara asta cere: cretinisme!
  • JohnnyB JohnnyB
    "Mai mult decat Maruta si Simona" ???
    Adica sa o aduca pe Ioana Tufar sa se dezbrace in direct?
    Asta ar trebui sa faca daca urmareste locul 1 in audiente.
    Sper insa ca scopul urmarit sa fie acela de a oferi altceva si nu mai mult decat Maruta si Simona.
  • Maximus Maximus
    Si tu esti prea cooltivat sa urmaresti asa ceva dar stii cu lux de amanunte ce mai face Gherghe. Incredibil...
  • Maximus Maximus
    Teo i-a bagat, omustenii i-au primit cu bratele deschise.
  • Mihaela Mihaela
    BRAVO TEO ma bucur enorm ca ai revenit ,nu ma intereseaza ce dau celelalte posturi ,sincer m-am saturat de susoteli si panarame care vin si ne povestesc lucruri care efectiv nu fac decit sa ne obosesasca.O sugestie daca se poate., avind in vedere ca tu ai lansat multe persoane, ai putea sa mai iei sub aripa ta oameni de calitate ,nu as vrea sa le numesc asistente ca doar am vazut la alte posturi ce fac...Te pupici si multa bafta
  • danp danp
    sau poate sa-l cheme din nou pe adi minune
    toata lumea lauda revenirea ei dar uita ca ea a bagat manelistii pe post
  • kiki kiki
    Daca acces direct e pe locul 1 acesta ne e nivelul din pacate!!!!!!!!!
  • vali vali
    Eu nu prea am parere buna ,lipseste ceva ,cadru este foarte simplu ,apoi lipsesteTanta .Vroiam ceva mai mult fata de Maruta si Simona.
  • elena elena
    Multumim Teo..E o sugestie buna sa-l aduci pe dl Dan Puric in emisiune.

Trimite un comentariu

sus