Skip to main content

Un nou episod în telenovela Realitatea. GMG Media Box nu mai este principalul creditor al Realitatea

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri, printr-o hotărâre irevocabilă, să diminueze creanţa pe care GMG Media Box o are faţă de Realiatea Media. GMG Media Box, compania controlată de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, are o creanţă de 11,8 milioane de lei (aproximativ 2,6 milioane de euro), faţă de 70,9 milioane de lei, cât avea până acum.

Recursul în ceea ce priveşte valoarea creanţei a fost depus de E-Boutique KFT, firmă controlată de Elan Schwartzenberg, fost proprietar al televiziunii de ştiri.

Potrivit unui comunicat al firmei de avocatură Piperea şi Asociaţii, care a reprezentat E-Boutique KFT, „instanţa a admis excepţia tardivităţii formulării declaraţiilor de creanţă de către creditoarea GMG Media Box S.A., prin cererile nr. 81/03.05.2012 şi nr. 98/31.05.2012”.

În plus, E-Boutique KFT revine în tabelul principal al creditorilor de la S.C. Realitatea Media.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Caza Caza
    M-a mir ca nu se spune nimic despre preluarea controlului Petromservice de către omv , și implicit a societății gmg . In scurt timp, gmg va fi controlat de omv prin KPMG ..... Mai sunt câteva termene de judecată, nu de către MONCEA de aceasta data, din păcate pentru anal istii politici si economici
  • gigi gigi
    Intr-o mica masura ai dreptate si anume ca s-au dat salariile.Dar priveste pe viitor.Daca e asa cum zici tu ca taxele nu au fost platite de un an,chiria si utilitatile de 6 luni,logistica nu mai exista,it-ul a fost exclus din schema ,ce viitor crezi ca va mai avea televiziunea aia?
    Cat crezi ca vor mai veni salariile?Ce sa mute gusa pe Realitatea Plus cand sigla si marcile nu sunt ale lui?Decizia OSIM de a radia marca Realitatea Plus a fost corecta in ideea in care gusa nu e proprietarul marcilor.Daca el muta ceva pe Realitatea Plus devenea un Raitaru` 2 pe piata.
    Bine ar fi acum cel care a castigat/recastigat drepturile sa reorganizeze cam tot pe acolo si dupa o analiza sa inceapa sa bage bani.Doar asa mai poate fi salvat ce mai e pe acolo.
  • nunu nunu
    dada are dreptate. oamenii vor avea de suferit, cu siguranta. de voie de nevoie, de frica redactieie, atat cat mai e,tripleta a platit salariile. a smenuit banii de la PNL, nu au platit chirie curent taxe, da salariile le au dat. Indiferent cine va veni la carma postului va avea de recuperat sume imense. Chiria la willbrook + curentul nu e" platite "de 6 luni, taxele la stat nu au fost platite de peste 1 an, parcul auto si logistica la pamant...viitorul nu suna bine. Gusa+Maricel +love Dana, incercau sa vanda tot ce se mai putea, si sa mute pe Realitatea Plus sau Minus cum se mai numeste acum, intreaga activitate. din pacate, cu ajutorul avocatilor si a directorilor mega competenti, nu au reusit...
  • dada dada
    bai...de bine de rau cu Gusa s-au luat salariile fara nicio intarziere.Asa ca,dragi colegi,nu va bucurati aiurea.Daca incep schimbarile vin si intazierile etc.
  • armaghedon armaghedon
    Cititorul de prompter ,alias procurorul Manastire are memoria foarte scurta.Intrebati-l de afacerile cu energie(electrica ,transelectrica,etc)
  • George George
    @ionut - Dana Geana e istorie omule. Sta pe acasa, creste copii. Carmen Ghita partenera ei de isterii e la B1. Cristi Coman e la Antena1. Mai stie cineva ceva de Madalina Radulescu, de Enache Sorin?
  • ionut ionut
    Sa vina Dana Geana sa faca ea kk tul praf =))
  • Cosmin Cosmin
    Dana, Dana secretara ce face ? Rămâne la post? Acela care a consacrat o... De secretara?.. Un anal list sa ne spună si noua care e noua poziție...
  • Just me Just me
    Pai de ce dracu a dat afara acum un an cele trei dep care aveau informatiile de care ei aveau nevoie? Ghici ciuperca intr-un picior!!! De ce a disparut noaptea arhiva de la legal? De ce a fost dusa arhiva de la conta si resurse intr-un loc doar de ei stiut si tot pe sestache?....
  • Incredibil Incredibil
    Din pacate in ultima vreme Realitatea tv a pierdut multi reporteri buni. Singgurii cu adevarat ok sunt acolo Silviu Manastire, Doru Chiotea si Ion Ionita. Si mai exista ceva prezentatoare frumoase plus dl Amedeo. Dar acest post pierde mult in credibilitate cu Andreea Cretulescu si cu Rares Bogdan pentru ca se vede ca acesti doi prezentatori sunt in cardasie cu diferiti invitati la emisiuni.
  • A.R. A.R.
    Nu redevine post taliban, ci a redevenit deja (de aproape un an), dar nu USL-ist ci PNL-ist, mai ales pe tronsonul orar al ”moderatorilor” Cretulescu si Bogdan.
  • gicu gicu
    realitatea redevine un post taliban USL-ist
  • Reporter Reporter
    De ieri suntem mai liberi si mai frumosi. Daca ne privim in oglinda, vom vedea ca nu mai avem Gusa! Sanatate si virtute, Realitatea TV!
  • un fost din lotul 174 un fost din lotul 174
    Aici e sentinta prin care Gusa e scos din joc irevocabil: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000500819&id_inst=2
    Din ce citim, rezulta ca marele "consultant politic" care se baga singur in seama pe post la emisiunile moderate de "impartialii" Andreea Cretulescu si Rares Bogdan isi cam umflase creantele cu de la sine putere. Asta nu e cumva infractiune? Nu cumva e infractiune si incercarea de vanzare a licentelor pt Radio Guerilla catre super-profitorul Liviu Mihaiu?
    Iar ca lucrurile sa fie clare, adica tot irevocabile, nici Florin Bercea nu prea mai e administrator special. Dovada e aici: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000493033&id_inst=2
    Poate ne explica cineva care se pricepe cum sta treaba in viitor, poate avem si niste declaratii oficiale mai ample ale dlui Piperea...
  • Raitaru Raitaru
    Niste explicatii dragute gasiti aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/realitatea-media-ar-putea-intra-in-faliment-anul-acesta-1058836.html

Trimite un comentariu

sus