Skip to main content

Un nou episod în telenovela Realitatea. GMG Media Box nu mai este principalul creditor al Realitatea

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri, printr-o hotărâre irevocabilă, să diminueze creanţa pe care GMG Media Box o are faţă de Realiatea Media. GMG Media Box, compania controlată de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru, are o creanţă de 11,8 milioane de lei (aproximativ 2,6 milioane de euro), faţă de 70,9 milioane de lei, cât avea până acum.

Recursul în ceea ce priveşte valoarea creanţei a fost depus de E-Boutique KFT, firmă controlată de Elan Schwartzenberg, fost proprietar al televiziunii de ştiri.

Potrivit unui comunicat al firmei de avocatură Piperea şi Asociaţii, care a reprezentat E-Boutique KFT, „instanţa a admis excepţia tardivităţii formulării declaraţiilor de creanţă de către creditoarea GMG Media Box S.A., prin cererile nr. 81/03.05.2012 şi nr. 98/31.05.2012”.

În plus, E-Boutique KFT revine în tabelul principal al creditorilor de la S.C. Realitatea Media.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • homo tehnicus homo tehnicus
    Iar se schimba sefii oameni buni! Revine Tatulici, dar poate scapam de Bugnar. Revine Enache, dar poate scapam de Manastire si de Rares Bogdan. Mai ramane Mura? Apropo, noi de la cine ne vom lua salariile de acum incolo: Gusa sau Elan? Asta daca le vom lua...

Trimite un comentariu

sus