Skip to main content

15 ani de TVmania. Un interviu cu Teo şi materiale din arhivă cu Andreea Marin, Cârcotaşii, Andreea Esca şi Mihaela Rădulescu

 

15 ani de tvmaniaRevista TVmania împlineşte 15 ani pe 12 octombrie. Numărul aniversar, apărut astăzi, conţine materiale (fotografii şi declaraţii) din arhivă şi un interviu cu Teo Trandafir, care recent a revenit pe micile ecrane cu o emisiune la Kanal D.

Publicitate

Teo povesteşte în interviul acordat revistei TVmania despre cele două decenii petrecute în televiziune, dar şi despre planurile de a deveni lider pe tronsonul emisiunilor de după-amiază.

Momente cheie din istoria TVmania:

  • Primul număr al revistei TVmania a apărut pe 12 octombrie 1998, iar în 2000 publicaţia din portofoliul Ringier România devenise deja lider de piaţă pe zona ghidurilor tv.
  • În decembrie 2001, avea loc prima gală „Premiile TV mania” (ajunse anul acesta la ediţia a 13-a), singurele premii de televiziune acordate de public, prin votul direct al cititorilor.
  • În 2008, grupul Ringier a decis vânzarea titlului către grupul german Bauer Media, ca urmare a unei decizii la nivel european de a renunţa la ghidurile tv.

Potrivit ultimelor date furnizate de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), pe intervalul aprilie-iunie 2013, revista săptămânală TVmania vinde 50.232 de exemplare pe ediţie. Iar potrivit ultimelor cifre audienţă (SNA) - 19 sept. 2011 - 30 iun. 2013, ghidul TV are 217.000 de cititori în medie pe ediţie.

TVmania e singurul ghid TV săptămânal care va rămâne pe piaţa din Romania, în afara suplimentelor ziarelor, Pro TV Magazin - publicaţie din portofoliul Mediafax Group - urmând să îşi înceteze apariţia în două zăptămâni, după cum a anunţat Paginademedia.ro aici.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ultimul număr tipărit al Pro TV Magazin va fi cel din 14 octombrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    TV Satelit apare, dar nu este săptămânal. Și este tot sub umbrela Bauer - Ringier.
  • Bogdan Bogdan
    "TVmania e singurul ghid TV săptămânal care va rămâne pe piața din Romania":

    Dar TV Satelit numai apare ? Parca l-am vazut totusi pe la chioscurile de ziare si chiar am rasfoit un numar intr-un hipermarket recent .
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    La mulți ani și rezistență pe piață! Poveste romanțată: http://www.cyberculture.ro/blog/2013/10/07/tvmania-15ani/

Trimite un comentariu

sus