Skip to main content

Andreea Marin şi Laurentiu Reghecampf, cele mai mediatizate vedete în presa scrisă

 

Andreea MarinAndreea Marin şi Laurenţiu Reghecampf ocupă primele locuri în topul celor mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă, potrivit unei monitorizări realizate de mediaTRUST România, în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013.

Publicitate

Andreea Marin, Bianca Drăguşanu şi Anda Adam, primele poziţii în topul feminin al celor mai mediatizate vedete

1. Andreea Marin revine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate vedete, reuşind astfel să o devanseze pe Bianca Drăguşanu. În perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013, Andreea Marin a înregistrat 134 de apariţii în presa scrisă care au făcut referire la relaţia sa cu Tuncay Ozturk, dar şi la declaraţiile cu privire la noua relaţie a lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva. Un alt subiect intens mediatizat este noua emisiune pe care o va prezenta Andreea Marin la TVR.
2. Căsătoria Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav şi pregătirile pentru petrecere i-au adus vedetei poziţia a doua în topul mediaTRUST, cu 122 de menţiuni.

3. Locul al treilea este ocupat de Anda Adam cu 82 de menţiuni. Apariţia cântăreţei alături de Cătălin Botezatu la Media Music Awards de la Sibiu, speculaţiile presei cu privire la relaţia dintre cei doi, precum şi lansarea unui nou album, sunt doar cateva dintre subiectele abordate de jurnalişti.

Membră a juriului în cadrul show-ului Vocea României, Loredana Groza ocupă locul cinci în topul feminin, cu 75 de apariţii, urmată de Anamaria Prodan cu 63 de menţiuni. Mihaela Rădulescu a înregistrat 58 de menţiuni, fiind urmată de Andreea Raicu cu 53 de menţiuni şi Niculeta Luciu cu 50.

Laurenţiu Reghecampf, în topul celor mai mediatizate vedete masculine

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

1. Topul masculin al celor mai mediatizate vedete este condus de antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, care a înregistrat 407 de menţiuni în perioada 15 septembrie – 14 octombrie 2013.

2. Gigi Becali urcă un loc, comparativ cu luna trecută, cu 247 de menţiuni. Referirile presei cu privire la acţiunile caritabile întreprinse de acesta precum şi evoluţia echipei Steaua i-au adus lui Gigi Becali locul doi în clasament.

3. Victor Piţurcă ocupă locul trei în topul masculin cu 168 de menţiuni legate, în principal, de activitatea sa de antrenor al echipei naţionale de fotbal. Pe locul patru se află Ciprian Marica, cu 136 de menţiuni, urmat de Mircea Sandu, cu 125.

Ştefan Bănică Jr. intră în clasamentul mediaTRUST direct pe locul şase, cu 112 menţiuni, la egalitate cu Mitică Dragomir.

Victor Slav este si el prezent în top, cu 104 menţiuni, reuşind să-i devanseze pe Adrian Mutu, 95 de menţiuni, şi Gheorghe Hagi, 87 de menţiuni.

Screen Shot 2013-10-23 at 12.23.13 PM

Laurenţiu Reghecampf, cele mai multe apariţii pe coperte

  • Laurenţiu Reghecampf ocupă primul loc şi în topul apariţiilor pe coperte, cu 49 de menţiuni.
  • Locul doi este ocupat de Bianca Drăguşanu cu 34 de menţiuni.
  • Gigi Becali a înregistrat 32 de apariţii, ocupând astfel locul trei.

Despre studiu

Raportul mediaTRUST analizează gradul de popularitate al celebrităţilor româneşti, pe baza expuneriilor în presă. Analiza a luat în considerare publicaţii tipărite care au apărut între 15 septembrie şi 14 octombrie 2013, monitorizate de mediaTRUST.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia M. Livia M.
    Andreaua a fost numită "zana" – În spatele sintagmei „zana surprizelor“ stă probabil cel mai scump contract de PR încheiat vreo dată între o persoană și tabloide. Pentru că pînă și la tabloidele au o limită pînă la care pot minți. N-au nici o problemă cu a inventa lucruri cînd nu sînt dovezi, dar nici nu poți să spui minciuni cînd toată lumea vede clar contrariul. Sigur, prefacuta asta ar putea fi zana. Dar numai pentru niște oameni care au avut o copilărie traumatizantă și au dezvoltat, în timp ce se uitau la desene animate, un fetiș nesănătos pentru balene si hipopotami.

Trimite un comentariu

sus