Skip to main content

Două actriţe la iComedy: Andreea Perju, în trecut la În puii mei şi Ana Odagiu, fostă concurentă la Vocea României

 

Screen Shot 2013-11-12 at 2.56.09 PM
Ana Odagiu. Foto: a1.ro

Publicitate

Tinerele actiţe Andreea Perju şi Ana Odagiu vor face parte din echipa iComedy, emisiunea pe care Mihai Bendeac şi Mickey Hash au realizat-o până la jumătatea lunii trecute la Antena 1.

Din momentul în care Bendeac s-a rupt de echipa show-ului de divertisment, postul Antena 1 a difuzat best of-uri ale emisiunii iComedy.

Cele două actiţe vor putea fi văzute la Antena 1, începând cu 22 noiembrie, de la 20.30, alături de Mickey Hash, Şerban Pavlu, Vlad Corbeanu şi ceilalţi actori implicaţi în proiect.

CONTEXT. În urmă cu două zile, postul Antena 1 a anunţat că iComedy revine, din 22 noiembrie, în varianta fără Bendeac. Emisiunea urmând să fie realizată de Mikey Hash alături de un invitat special la fiecare ediţie. Tot atunci, reprezentanţii postului mai spuneau că show-ul va avea şi o asistentă inteligentă, în persoana Ioanei Blaj. Ieri, Ioana a dezminţit informaţia potrivit căreia ar intra întra în echipa iComedy. „Nu voi face parte din emisiunea iComedy şi nu am semnat niciun contract în acest sens”, a anunţat pe pagina sa de Facebook.

Cine sunt noile actriţe din echipa iComedy?

    • Actriţa Ana Odagiu (27 de ani) cântă de la vârsta de 15 ani, iar de curând a obţinut masterul în actorie, la UNATC, la clasa lui Gelu Colceag. Ana a participat, în trecut, la Megastar (Prima TV) şi talent-show-ul Vocea României (Pro TV). Actriţa a mai cântat şi la "Serviciul Roman de Comedie"(Pro TV).
    • Andreea Perju (28 de ani) nu este la prima colaborare cu Antena1. Actriţa a mai jucat, în urmă cu trei ani de zile, la show-ul lui Mihai Bendeac În puii mei, din distribuţia căruia a făcut parte.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Informatia este preluata de pe site-ul Antenei 1.
  • Catalin Musatescu Catalin Musatescu
    Apar foarte multe speculatii in legatura cu acest subiect. Nu ar fi mai indicat sa asteptam un comunicat oficial din partea Intact decat sa ne dam cu parerea la nesfarsit?
  • aiud aiud
    pai nu va mai prezenta capatos?:))

Trimite un comentariu

sus