Skip to main content

Radu Vâlcan s-a supărat din nou pe presă

 

radu-valcan-1Actorul Radu Vâlcan s-a supărat din nou pe presă şi cere interzicerea materialelor despre el, pentru a doua oară în acest an.

Publicitate

"Vă interzic să publicaţi şi/să difuzaţi materiale de presă scrisă şi/sau audiovizuală sau internet, privind viaţa mea intimă, personală sau de familie", se arată într-o notificare trimisă de Radu Vâlcan, prin intermediul unui avocat, către mai multe instituţii de presă.

Scrisoarea lui vine în contextul în care tabloidele au scris astăzi despre problemele pe care actorul le are cu tatăl său vitreg, acesta din urmă declarând că va începe "procedurile de retragere a numelui Vâlcan".

"Vă solicit să luaţi act că mă opun cu desăvârşire ca din acest moment orice referire cu privire la persoana mea şi/sau viaţa mea intimă, personală sau de familie, imaginea, onoarea sau reputaţia mea, să fie făcute publice prin intermediul oricăror mijloace media, respectiv presa scrisă/audiovizuală sau internet", se mai arată în documentul semnat de vedeta Pro TV.

Spre sfârşitul lunii august, actorul de la Pro TV şi-a exprimat public dorinţa de a nu mai fi mediatizat. La momentul respectiv, Radu Vâlcan a trimis, prin intermediul unui avocat, către mai multe instituţii de presă o notificare prin care interzice să publice şi să difuzeze materiale despre viaţa sa intimă, personală sau de familie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La fel ca scrisoarea precedentă şi cea de astăzi este destinată tuturor instituţiilor de presă, mai puţin trustului în care acesta este angajat, Pro TV. Notificarea lui Radu Vâlcan, în întregime, o găsiţi AICI

Notificarea către presă, o modă printre vedete

Astfel de notificări au devenit „o modă” printre vedete. Pe 25 septembrie, Bianca Drăguşanu a spus, printr-o scrisoare asemănătoare, că nu mai vrea să apară prin toate ziarele şi pe la toate televiziunile. Doar pe Pro TV.

Noul cuplu Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a trimis emisiunilor, publicaţiilor şi site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea şi difuzarea imaginilor legate de viaţa privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV şi publicaţiile Mediafax Group au „scăpat" de notificare.

În această primăvară, chiar în ziua cununiei civile a lui Ilie Năstase şi a Brigittei Sfăt, cei doi au trimis prin intermediul Pro TV o notificare asemănătoare.

„Ne manifestăm în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune al societăţii dumneavoastră a imaginii şi/sau a vocii subsemnaţilor, precum şi a oricăror informaţii, comentarii de orice natură cu privire la viaţa noastră privată”, se arăta în scrisoarea primită de toată presa, cu excepţia Pro TV, din partea cuplului Ilie Năstase - Brigitte Sfăt.

Tot anul acesta, Gabriela Cristea, aflată în plin scandal de de divorţ cu soţul ei, a trimis Antenei 1 o notificare prin care postul nu putea să difuzeze imagini cu vedeta, iar realizatorii şi invitaţii nu-i puteau pronunţa nici măcar numele.

Dan Captos, realizatorul Un show păcătos, s-a conformat, însă a difuzat imagini cu vedeta cu faţa acoperită de emoticoane.

Marcel Toader, fostul soţ al vedetei, a trimis la rândul său o astfel de notificare către Kanal D, postul unde Gabriela Cristea era invitată la WowBiz.

Capturaţi ecranul complet 03.06.2013 231639.bmp

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    hehehehe, haioasa descrierea domnului paul S! :) si chiar, cine este radu valcan? cine il recomanda? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=qgieB8quiTI
  • Horea Horea
    Dar cine e ... Adela Popescu?
  • paul S paul S
    E un baiat din reviste care face reclama sampoanelor pentru femei. Putea foarte bine sa fie el domnul Bianca Dragusanu, doar ca nu s-au gandit la el. E personaj in tipariturile si site-urile destinate prostimii. I'll puteti vedea la Teatrul Mic, in Vizita la Roma a doamnei Stone, unde face un fel de balet cu coafura, dupa ce, in prealabil, inghite (asa pare) o coada de matura.
  • geo geo
    Mie chiar mi se pare ca tot incearca sa se bage in seama...ptr ca, in ultima vreme, este prezentat doar ca fiind "iubitul Adelei Popescu"...
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Exact asta ma intrebam si eu.
  • Horea Horea
    Cine este, de fapt,Radu Valcan?

Trimite un comentariu

sus