Skip to main content

Cheloo, criticat de cei care deţin licenţa X Factor: „A fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat”

 
Cheloo, criticat de cei care deţin licenţa X Factor: „A fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat”

ChelooReacţia lui Cheloo de la Parazitii faţă de un concurent cu orientări homosexuale de la X Factor nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la FremantleMedia, compania britanică ce deţine licenţa X Factor în Europa şi Statele Unite, scrie WOWbiz.ro.

Publicitate

"Din cauză că nu a ascultat cu atenţie cântecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect şi nu şi-a făcut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena să clarifice faptul că o astfel de atitudine nu este încurajată de noi", se arată în punctul de vedere obţinut de WOWbiz de la compania britanică FremantleMedia.

Reamintim că pe 29 noiembrie, în cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă".

Peste 700 de reclamaţii au fost primite la CNA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Reporterii WOWbiz.ro au obţinut punctul de vedere al reprezentanţilor FremantleMedia, compania britanică ce deţine licenţa X Factor în Europa şi Statele Unite. Aici lucrează şi Simon Cowell, inventatorul formatului, care are rol de jurat atât pentru show-ul realizat la Londra, dar şi pentru cel din Los Angeles.

Punctul de vedere al FremantleMedia:

„FremantleMedia incurajeaza ferm toleranta, iar respectul pentru demnitatea personala este unul dintre valorile noastre principale. Nu incurajam comportamentul homofob sau comportamentul lipsit de respect in general si luam foarte in serios sesizarile de aceasta natura. X Factor este o competitie deschisa pentru toata lumea, indiferent de rasa, varsta, gen sau orientare sexuala. Analizand schimbul de replici dintre cele doua parti, este evident ca Paolo are suportul majoritatii juriului, al spectatorilor din sala si al publicului de acasa, care l-au trimis in runda urmatoare a show-ului. Cu toate ca am simtit ca discutia dintre Cheloo si Paolo a fost incordata si a avut legatura cu prestatia din seara aceea, credem totusi ca, din cauza ca nu a ascultat cu atentie cantecul lui Paolo, Cheloo a fost lipsit de respect si nu a si-a facut datoria de jurat. Le-am scris deja celor de la Antena sa clarifice faptul ca o astfel de atitudine nu este incurajata de noi, iar acest lucru ar trebui corectat în show-urile viitoare”, au declarat reprezentanţii FremantleMedia pentru WOWbiz.ro.

Screen Shot 2013-12-04 at 2.25.20 AM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    Dar dansa este iubita lui Luis Lazarus!
  • fernanda louise fernanda louise
    dupa parerea mea Cheloo este mult prea direct si nici nu prea are ce cauta pe aici..erau si altii mai buni. cineva a spus k "daca taceai filosof ramaneai" uneori este bine sa taci. in fine...e gay, e gras/a, e urat/urata..tot om e..ce daca
  • dinulescu dinulescu
    compar? nici vorba. dadeam un exemplu. dar cred ca ai dreptate. uneori nu e bine sa strici orzul pe gaste. si cand spun gaste ma refer la toti astia care sar in apararea dementului.
  • Andrei Andrei
    Chelu (ca totusi nu ma intereseaza cum se scrie corect) este jurat la emisiunea cu pricina tocmai ca sa dea culoare formatului. Pentru el o fi simplu si natural sa fie marlan, iar asta le place celor care il platesc.

    PS. Mi-a fost scarba de aparitia pigmeului asta gay, dar nu-mi displace cum canta. Putina decenta nu face rau nimanui.
    La fel de scarba mi-a fost si de panarama aia care venea sa cante cu tzatzele la vedere. P-asta nici n-am remarcat-o ca avand o mare voce. Pur si simplu aparitia fufei mi se parea ca s-ar potrivi mai mult la canale XXX. Mai trebuia sa se ofere sa suga si o acadea ca sa mearga mai departe si tacamul ar fi fost complet. As fi dat o tura cu dansa :D
  • Andrei Andrei
    Acu si tu. Il compari pe Lars von Trier si John Galliano cu Chelu? Exagerezi.
  • Daniel Daniel
    @Jim Beam - Iar concurentul era venit acolo ca sa cante, nu sa spuna ca este homosexual.
  • Jim Beam Jim Beam
    Sigur ca Cheloo poate avea o parere despre homosexuali si despre orice altceva. Dar in emisiunea X-factor a fost invitat sa-si exprime strict parerea despre cum canta concurentii.

    Dar daca tot e asa mare scula (si alaturi de el si cei de la Antena 1, care vad ca-i tin partea) sa ne spuna in emisiunea viitoare, in direct si necenzurat, si ce parere are despre: negrii, evrei, unguri, tigani, pocaiti.
    Cu siguranta va fi emisiunea cu cea mai mare audienta din istoria X-factor Romania. Dar si ultima.
  • mad79 mad79
    Cheloo si suporterii lui sunt incuiati la minte,daca ii iau apararea.
    Manifesta-te astfel,in pivat,nu la televizor,BOSCHETARULE!!!!!!
  • spiridusul spiridusul
    Pe cine ai vazut tu sa se laude ca e heterosexual? Este ceva normal si firesc, ca si faptul ca o persoana sa fie homosexuala. Insa in momentul in care incepe sa declare asta asa din senin si ca vrea, e clar ca vrea atentie! ( de orice fel).
  • Sabin Sabin
    Nu a fost nici o scăpare, Cheloo a avut dreptate acel gay nu avea ce cauta acolo.
  • Sabin Sabin
    Cred ca dacă nu ar fi fost Cheloo la X-factor nu ar fi avut succesul pe care îl au acum.
  • Sorina Sorina
    Aici e problema! Ca nimeni nu se lauda cu heterosexualitatea, pe cand homosexualii...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @slugile motanului: catalin musatescu, maria preda, alex, vlad, cosmina, nu tine manipularea tovarasului voiculescu! Cei de la antena 1 au gresit, si trebuie sa plateasca!
  • danut danut
    daca eu iti zic ca te "dispretuiesc pentru ceea ce esti" aia e o opinie libera,nu e o jignire?
  • danut danut
    Dar tu de ce ai dreptul sa imi zici ca esti hetero si altul nu are dreptul sa zica ca e homosexual?

Trimite un comentariu

sus