Skip to main content

AXN HD, disponibil şi pe piaţa din România. Orange TV, prima platformă care îl va găzdui

 

AXN HDCompania AXN Europe Limited a făcut demersurile legale pentru ca postul AXN HD să poată fi preluat de societăţile de cablu din România.

Publicitate

Televiziunea tematică de filme, în varianta HD, a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului că este disponibilă pe teritoriul României, începând din 19 decembrie 2013.

Fiind o televiziune licenţiată în Uniunea Europeană, notificarea Consiliului Naţional al Audiovizualului era doar o formalitate. În cazul posturilor licenţiate în alte state, CNA doar ia act de notificările de retransmisie.

AXN HD va intra în reţeaua DTH, Orange TV, alături de AXN Black, AXN White, AXN Spin şi Travel Channel.

ÎN CE PACHETE VOR FI DISPONIBILE. Canalele AXN HD şi AXN Spin sunt oferite în cadrul abonamentului World HD, care include acum 67 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 18 în format HD. Taxa abonamentului porneşte de la 8 euro/lună. Canalele AXN Black, AXN White şi Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, care include 100 de canale româneşti şi internaţionale, dintre care 37 în format HD, iar taxa abonamentului porneşte de la 12 euro/lună.

Televiziunea AXN HD emite pe o frecvenţă licenţiată de OFCOM, autoritatea de reglementare din Marea Britanie.

Compania AXN Europe Limited este parte a Sony Pictures Television (SPT) Networks. Din portofoliul AXN, pe teritoriul României mai sunt retransmise posturi precum: AXN (televiziune tematică de filme), AXN White (televiziune de filme şi seriale - dedicată publicului feminin), AXN Black (televiziune dedicată publicului masculin) şi AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor).

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, AXN HD difuzează programe de divertisment de tip acţiune şi aventură, care includ seriale de acţiune şi dramă, sporturi alternative, seriale de tip reality şi aventură, filme de acţiune, dar şi animaţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmu bahmu
    Sper ca aceasta pauza sa fie cit mai scurta...ptr ca se auzea al naibii de bine!!!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    A fost un proiect derulat până la sfârșitul anului trecut. Pentru moment, a intrat într-o pauză.
  • bahmu bahmu
    De ce nu se mai aude PaginadeMedia la EuropaFM? A expirat contractul?
  • Bogdan Bogdan
    Sunt abonat Orange tv de mai bine de o luna si Canalele AXN HD, AXN black, AXN white, AXN spin sunt disponibile de ceva saptamani cel putin in pachetul Universe hd pe care il am eu.
  • no name no name
    De cateva zile, AXN Black si AXN White nu mai sunt "la liber" in reteaua UPC ! De ce ?

Trimite un comentariu

sus