Skip to main content

CNA a scos la concurs două posturi la Monitorizare. 10 februarie, data limită de înscriere

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a scos la concurs două posturi de "consilier, grad profesional principal" în cadrul Serviciului Monitorizare Radio-TV.

Data limită de înscriere este 10 februarie inclusiv, potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să fie absolvenţi de studii superioare, să aibă cel puţin cinci ani vechime în domeniu şi să folosească calculatorul la un "nivel mediu". Concursul se va desfăşura la sediul CNA, din Bucureşti.

În momentul de faţă, în cadrul departamentului de monitorizare lucrează 22 de persoane, potrivit unui document postat pe site-ul CNA.

Când se va desfăşura concursul de angajare?

  • 24 februarie 2014, proba scrisă, ora 10,00;
  • 03 martie 2014, interviu, ora 10,00;
  • dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului până la data de 10 februarie 2014, inclusiv, şi trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Atribuţiile departamentului de Monitorizare sunt prezentate pe larg în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare (ROF) al CNA.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs şi despre modul de participare la acesta găsiţi pe site-ul CNA.

În şedinţa CNA din 16 ianuarie, membrii Consiliului au decis să suplimenteze numărul funcţionarilor publici cu trei noi posturi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În prezent la CNA sunt neocupate mai multe poziţii. Astfel, din structura totală de 144 de oameni, sunt ocupate doar 133 de posturi. Ceea ce înseamnă că instituţia ar putea să mai scoată la concurs în total 13 poziţii, dar asta doar după avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus