Skip to main content

Dan Udrea, de la GSPTV la Dolce Sport. Ziaristul va modera emisiuni la postul de sport al Romtelecom

 

Foto: GSP.ro
Foto: GSP.ro

Publicitate

Dan Udrea, ziaristul de la Gazeta Sporturilor, va realiza o emisiune la Dolce Sport, începând cu 6 februarie.

Jurnalistul a semnat un contract cu televiziunea de sport a Romtelecom, dar va continua să scrie şi la GazetaSporturilor, ziar condus de Cătălin Tolontan.

“De la 1 februarie o să colaborez cu Dolce Sport. Nu plec de la Gazeta Sporturilor, voi continua să scriu şi la ziar. Voi fi şi la Dolce Sport şi la Gazeta Sporturilor. M-am înţeles cu Dolce să moderez emisiuni”, a declarat Dan Udrea, pentru Paginademedia.ro.

Ziaristul va fi moderator la Dolce Sport, după ce timp de cinci ani a avut emisiuni la GSP TV (trustul Intact), în perioada 2008-2013. Dan Udrea a realizat ultima ediţie a emisiunii Contraatac în prima jumătatea a lunii martie 2013.

În luna februarie a anului trecut, conducerea GSP TV a luat decizia de a renunţa la talk-show-uri, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. GSP TV a hotărât atunci să se axeze pe transmisiuni, o aşa-zisă măsură de "eficientizare". La momentul respectiv, din grila GSP TV au ieşit mai multe emisiuni, printre care şi Contraatac, emisiunea moderată de Udrea.

Venirea lui Udrea la Dolce Sport se petrece la scurt timp după ce trustul Intact a decis să transforme GSP TV în ZU TV.

Antena Group a anunţat oficial transformarea, în prima parte a anului, a postului GSP TV în ZU TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Dan Udrea, pentru Paginademedia.ro: Dolce Sport are competiţii, ceea ce la GSP TV nu mai aveam

“A fost o dorinţă a mea să rămân în continuare la Gazeta Sporturilor. Am mai făcut treaba asta, să fiu moderator TV şi să scriu la Gazeta Sporturilor. E destul de greu, dar o iau ca pe o provocare”, a spus Dan Udrea.

Paginademedia.ro: De ce ai ales Dolce Sport?

“Am acceptat ofera de la Dolce Sport şi pentru că o să găsesc aici standarde mai ridicate decât am avut până acum. Dolce Sport are competiţii (meciuri din Liga I, Europa League, Champions League şi alte campionate), ceea ce la GSP TV nu mai aveam. Mai mult decât atât, echipa Dolce Sport este formată din nume care contează pe piaţa de televiziune din România, precum Vlad Enachescu, Emil Grădinescu, Cosmin Băleanu, Bogdan Cosmescu s.a.”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AlarmaPro AlarmaPro
    @bahmu: Mai bine la Dolce, nu-ti face griji ;)
  • bahmu bahmu
    Udrea asta daca dorea sa faca o miscare buna se ducea la Digisport...numai ca nu a primit nicio oferta de acolo...ghinionul lui.
  • Tataee Tataee
    familia udrea e acum completa la dolce.
  • bravo bravo
    Dolce a facut o alegere potrivita, Dan Udrea reuseste sa scoata multe stiri de la interlocutori. Singura lui problema este ca are un fix (pasiune?) pentru arbitraj, subiect total neinteresant. Sunt sigur ca va citi mesajul si poate va tine cont de el. Prima pagina de azi din GSP a fost total neinspirata.
  • AlarmaPro AlarmaPro
    Foarte bun, Udrea! :)
  • Osz Andras Osz Andras
    Mult succes dl. Dan la Dolce Sport , v-am apreciat si la GSP TV unde ati ramas ultimul mohican din trupa care a inceput treaba!!!
  • Adi Adi
    Am auzit ca Dolce l-a scos de pe post pe Nourescu. Si-au dat seama ca nu are nicio treaba cu televiziunea. Asa s-au orientat catre Udrea.
  • Alerta 842 Alerta 842
    E clar, Omar ca nu mai citesti Gazeta Sporturilor de ceva vreme. Nu confunda tabloidizarea stirilor sportive Pro TV, paginile de chilotaraie din Click si Libertatea, cu intreaga presa sportiva din Romania!
  • omar omar
    nu stiu de ce dar nu pot alatura termenul de jurnalist cu fotbalul si mai ales cu fotbalul intern. astia sunt niste baieti care scriu cum pot si ei depre mingicareala, blaturi, fufe si fotbalisti beti. cam asta e jurnalismul sportiv din Romanica. asa ca usr cu jurnalismul pe scari...
  • Alerta 842 Alerta 842
    Dan Udrea unul dintre cei mai buni ziaristi din presa sportiva din Romania! Cel mai bun reporter pe Steaua de la Gazeta Sporturilor, omul exclusivitatilor si subiectelor speciale. Cei care lucreaza pe langa el la GSP au crescut si datorita lui!
  • Taifunul Taifunul
    PS. A fost la GSP TV pana anul trecut. Acum era doar ziarist la Gazeta
  • Taifunul Taifunul
    E o mica greseala. Nu pleaca de la GSPTV :)

Trimite un comentariu

sus