Skip to main content

Încă o petiţie marca Antena 3. De data aceasta se cere demisia Preşedintelui

 

Captura antena 3 petitie

Publicitate

Antena 3, prin Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, a lansat o nouă petiţie online. De data aceasta postul de televiziune îi cere demisia lui Traian Băsescu. „Întrucât preşedintele încă în exerciţiu, Traian Băsescu, discriminează multe milioane de români prin ignorarea sau dispreţuirea făţişă a punctelor lor de vedere sau a întrebărilor cetăţeneşti legitime şi întrucât în România nu există cetăţeni de rang 2 aşa cum rezultă din atitudinea frecventa a lui Traian Băsescu, aceştia ii cer DEMISIA.”

Până la momentul redactării ştirii, aproape petiţia a strâns aproape 20.000 de semnături.

Săptămâna trecută, postul a lansat petiţia Abuzurile din Romania trec oceanul, care a strâns 110.000 de semnături după care a fost închisă.

Cum arată textul integral al petiţiei:

Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.

Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.

Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    daca tot ziceti ca astia de la antena 3 sant niste prosti si idioti nu inteleg de ce propaganda lui basescu le da asa mare atentie incat numai de antena 3 si de voiculescu vorbesc toata ziua , ori cei de la antena 3 sant niste prosti ori cei care toata ziua injura antena 3 sant si mai prosti?
  • petrusan petrusan
    daca nu sa reusit la referendumul di 2012 ,ma indoiesc ca se va reusi acuma.E bine ca sa tras semnalul de alarma
  • Andrei Andrei
    Poti semna de 1000 de ori , poti pune un robot sa semneze , e fix pix aceasta petitie a slugilor puscariasului Felix .
  • jak77 jak77
    astea sunt subiecte , mizerii facute ca sa acopere furturile care le fac cei ce sunt la putere acum , nu cunva i se apropie lu FELIX termenul la dosar si ar cam trebui sa se dea o decizie finala in cazu Voiculescu, ca nu mai poate scapa de inchisoare acea "lege" care neam facut de tot rasu peste hotare
  • alex alex
    SI cand nu o sa mai fie Traian Basescu tu crezi ca o sa ne fie mai bine ? Cu el fara el tot aia e
  • Titi Titi
    chiar ca v-au spalat pe creier cu cei 20 lei dati la pensie iar taxele sau marit pentru a va da galeti in campanie dupa cum vad votati dupa cadouri.
    Plagiatorul Ponta cu dosar de spalare de bani, Fenechiu care a pacalit satul,denuntatorul Voiculescu care are si el dosare. USL PD PNL tot dracu e! Treziti-va si nu mai puneti botu la pacaleli !
  • mm mm
    Varanul e securist ,Basescu la fel.Daca pot face cumva sa scapam de amandoi plus de alti fosti securisti sau copii de securisti infipti la conducerea Romaniei ... cu toata placerea.Nu se rezolva nimic cu petitia,dar Basescu deja se visa pe val,ca urca in incredere si alte prostii.Cand au votat 7,4 milioane impotriva lui ... ce incredere?E bine ca i se aduce aminte,chiar foarte bine.
  • stefan stefan
    Clar predomina prostia Ce baeti nuati fost platiti pe luna aceasta? de faceti tot felul de petitii.
  • Mishu Mishu
    Spalati pe creier pentru ca nu vrem sa uitam de casa din Mihaileanu? Sau de multele milioane ale baselei mari , sau toate afirmatiile jignitoare catre profesori, medici , studenti ? SINGURUL credit de peste 1mil. E il ia baseua si totul este in regula. OK recunosc sintem spalati pe creier, dar macar este CURAT.
  • Andrei Andrei
    Sunt disperati, saracii, ca urmeaza randul sefului lor, iar ala ii terorizeaza pe pupincuristii astia, care dupa ce ca-s prosti, mai sunt si ipocriti.
  • Adi Adi
    Dar ce atata graba? Pleaca el si singur...
  • lucian lucian
    Doamne, multi sunt spalati pe creiere si pe aici....sau poate sunt Pontanaci, mai stii! Multa prostie in tara asta!
  • topeskany topeskany
    trebuie sa fim uniti si sa actionam pe toate planurile pentru ca acest presedinte batjocoritor sa plece de la cotroceni. romani, uniti-va! jos basescu!
  • Fodoreanu aurelian Fodoreanu aurelian
    Respect si iubesc postul de televiziune antena 3,se pare ca un post de televiziune are mai mult interes si pasiune fata poporul Roman,in comparatie cu puterea actuala care nu are nici o putere de a interveni in ajutorul cetatenilor a peste 7 milioane de cetateni care au votat USL-ul.multumim antena 3.Dumnezeu sa va binecuvinteze.
  • alex_2 alex_2
    Pare logic. La cate prostii face USL, A3 tre' sa urle si mai tare ca Base e de vina.

Trimite un comentariu

sus