Skip to main content

Înmormântarea studentei din accidentul aviatic: Digi 24, singurul post care nu transmite. Antena 3, pe tot ecranul, cu sicriul descoperit

 

Digi 24 a fost singurul post TV de ştiri care nu a difuzat imagini de la înmormântarea studentei Aura Ion

Publicitate

BURTIERĂ LA MINUT. Din nou înmormântări în direct pe posturile de ştiri, în goana după rating. Cu imagini cât tot ecranul, cu sicriul descoperit sau în fereastră. Aproape toate televiziunile informative transmit de la Cimititrul Ghencea Militar, unde este înmormântarea studentei Aura Ion, care s-a stins în catastrofa aviatică din judeţul Cluj. Aproape toate!

Posturile Antena 3 şi România TV au acordat cele mai mari spaţii (în minute, dar şi ca imagini, pe tot ecranul) de la înmormântarea de la Cimitirul Ghencea Militar.

  • La polul opus, Antena 3 transmite imagini cât tot ecranul. Pe canalul de ştiri înmormântarea se vede pe tot ecranul, inclusiv cu imagini cu sicriul descoperit.
  • Realitatea TV, B1 şi România TV dau imagini de la înmormântare, dar în fereastră:
  • România TV a împărţit iniţial ecranul în două: jumătate cu imagini de la Cimitirul Ghencea Militar, jumătate de la biserica unde este depus pilotul Adrian Iovan. În studio, Florin Condurăţeanu şi un fundal muzical trist completează atmosfera. După jumătate de oră, şi România TV a trasnmis înmormântarea mare, pe tot ecranul.
  • La Realitatea TV şi la B1 ecranul este împărţit în trei: jumătate cu imagini din studio, cealaltă jumătate cu două ferestre, de la înmormântare şi de la Biserica Sf. Ilie Rahova.

Burtierele de la ora 12.00, în continuare:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laur laur
    au fost imagini de la distanta, nu din apropiere si care oricum n-au lezat demnitatea acelei persoane trecute la cele vesnice.
  • mariana mariana
    televiziuni de rahat.
  • Meme Meme
    @mihai, nu vreau sa iti stric surpriza...Nu stiu daca ti-au spus parintii tai sau au fost prea ocupati sa te scuture dupa ce te-au scapat in cap, dar, la un moment dat fiecare din noi da coltu'. Acum, ca unii nu suntem la valoarea celoi doi, asta este alta discutie. Cei doi au murit ca niste eroi, jertfa lor nu va fi uitata, vor exista poeme si balade recitate si peste una mie ani. Eu te inteleg cand te uiti la televizor, la cum li se pune de coliva, simti ca traiesti un moment istoric. Din nefericire sau din fericire (pentru televiziuni) zilnic mor sute de mii de oameni nevinovati, majoritatea de batranete si de boli...
    Asta-i adevaru', acum il stii
  • mile mile
    au murit doi oameni si de parca este sfarsitul lumii
  • mile mile
    nu se va scimba nimic , uitandu-va la crime si inmormantari
  • Mihai Mihai
    Nici macar nu intelegi ce inseamna termenul de "erou/eroina". Si din ce s-a spus, muncea ca sa-si intretina familia, deci si din acest punct de vedere, e tot o eriona. Iar pt faptul ca nu a fost filmata in timpul vietii, nu este ea vinovata, sau tu chiar crezi ca ea isi dorea sa fie filmata moarta si alte lucruri similare? Dar ca intotdeauna, mortul e vinovat de tot.
  • mm mm
    De ce nu schimbati programul,voi astia care sunteti oripilati?Asa le scade audienta si crapa din cauza ca transmit asemenea prostii.Dar daca majoritatea cere si consuma astfel de stiri care e dreptul vostru sa interziceti ceva ce nu va place.Asta e tara,asta e poporul,nu mai suntem in vremurile in care se face educatie (oricum educatia nu se face cu televizorul) cu forta.
  • ARMAGHEDON ARMAGHEDON
    Din păcate, de data asta, Digi24 a dat-o grav de gard. Aurelia Ion nu era nici pe departe vreo şaură de-a crăpat prin şatrele româneşti. Aurelia Ion este un locotenent post-mortem, înmormântată cu onoruri militare. Şi ca să respectăm adevărul istoric, cu ce este mai prejos moartea Aureliei Ion decât moartea ghinioniştilor din Muntenegru (că la acel eveniment, Digi a fost "miezul")? Ia fiţi corecţi şi enumeraţi câte înmormântari de militari a transmis Digi24? Aveţi demnitatea să vă aduceţi aminte? Mulţumesc!
  • nana nana
    Felicitari DIGI 24, in sfarsit un program de calitate!
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Dumnezeu a luat la el acest inger… Oameni ca ea ar trebui promovati in Romania… nu Bianca, Becali si alte nulitati ale societatii.. Peste o saptamana nimeni nu sa-si mai aduca aminte ca aceasta tinara s-a jertfit pentru a salva o alta viata.
  • Mihai Mihai
    mai intai invata sa scrii si pe urma adreseaza-mji mie vreun comentariu ! logic ce iti pasa tie ca au murit doua persoane nevinovate din cauza altora carora nu le-a pasat de ceea ce se intampla ! atata timp cat tu esti bine mersi restul sa se duca la...
  • Raul Raul
    nu cred ca e vorba de manipulare, ci de o observatie. Petrisor a adus in atentia cititorilor faptul ca doar singura televiziune de stiri nu a transmis de la funeralii. probabil spui ca e o stire partizana pentru ca nu e vorba de un post pe care il apreciezi tu in special. Jelly? :)
  • paul S paul S
    E imposibil sa-ti raspund aici.
    E vorba de ceea ce ti-au tie transmis parintii si bunicii, invatatorul si profesorii, cartile citite.
    Motii si-au dat foc la haine pentru raniti.
    La Craiova, doi tigani au inceput sa buzunareasca o femeie lovita de masina, cazuta, inconstienta. A fost si asta o stire, cu imagini, care a facut inconjurul tuturor televiziunilor.
    Diferenta de viziune dintre noi doi, sau dintre moti si tigani este data de ceea ca am primit fiecare dintre noi in copilarie, de modul in care am fost formati.
    Fiecare, altfel.
    Tu nu simti ca e o eroina.
    Eu da.
    O pretuiesc.
    Macar pentru ca a avut ambitia sa faca 5 ani de facultate grea si era un om curat.
    Eu ii compar drumul in viata cu cel al unor buzoase semicretine si curve.
    Poate sunt subiectiv, dar imi tot vin in minte Bianca lu' Bote si europarlamentara EBA.
  • john john
    Eu as vrea sa-l faca PPV.
  • geo geo
    O fi evenimentul inceputului de an, dar chiar asa, sa avem priveghi si la emsiunile de divertisment, si ma refer doar la Maruta, Acces Direct, Rai da buni, Wowbiz, si or mai fi si altele, care au abordat doar aceasta catastrofa.

Trimite un comentariu

sus