Skip to main content

Posturile de ştiri, puţin interesante în noaptea de Revelion

 

Pe posturile de ştiri s-au văzut revelioanele în aer liber. Foto: Gabriel Petrescu, Mediafax Foto

Publicitate

Antena 1, Pro TV şi TVR 1 au fost în atenţia românilor în noaptea dintre ani, dar câteva sute de mii s-au uitat şi pe posturile de ştiri.

Canalele de ştiri au transmis, în general, imagini de la spectacolele în aer liber din Bucureşti (Piaţa Constituţiei pe Antena 3, Vanghelionul de la Romexpo la B1 TV).

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele posturilor de ştiri în intervalul 22.00-2.00, în noaptea dintre ani.

La nivelul întregii ţări, cel mai urmărit post de ştiri a fost Antena 3, cu o medie de puţin peste 200.000 de români urmat, la mică distanţă, de România TV (cu doar patru mii de telespectatori mai puţin).

La oraşe, pe prima poziţie a fost tot postul de ştiri al Intact – 140.000 media în urban pentru Antena 3. Diferenţa a fost locul secund: B1, cu 90.000 de telespectatori pe minut la oraşe.

Audienţa posturilor de ştiri în noaptea de Revelion, în intervalul 22.00-2.00, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 3 206.000 1,1 1,9
Rom‰nia TV 202.000 1,1 1,8
Realitatea 130.000 0,7 1,2
B1 126.000 0,7 1,1

Audienţa posturilor de ştiri în noaptea de Revelion, în intervalul 22.00-2.00, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 3 139.000 1,3 2,5
B 1 89.000 0,8 1,6
Romania TV 81.000 0,8 1,5
Realitatea 74.000 0,7 1,3

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un individ atent Un individ atent
    Dincolo de rating, as afirma ca Romania Tv a fost cea mai intereesanta televiziune de stiri in noaptea de Anul Nou: imaginile de la "celebra" Paula Iacob au fost de tot hazul, cu acel domn trecut bine care topaia ca un bondar - ca de alttfel si amfitrioana, felicitari la cei nn ani ai Domniei Sale. In plus, dl Senator Marinescu era tot timpul in primplan. Ca si dizeuza, cam ofilita, care canta la mkicrofonul RTV iar negativul era altundeva, asa ca pe post de auzea doar jalnica ei voce. Alaturi, la resttaurantul Barlogul Lupilor, Viorica din Celajni isi etala cu generozitate bustul maiestuos dar saltaret. Mai erau simultan imagini de la Vanghelion - cam sarac si nespectaculos de asta data, cu Paul Anka la cei 73 de ani, precum si de la megaparty-ul Gatsby de la Casa Poporului, unde burtaverzimea platitoare dansa, caci altceva nu se mai vedea. Nu tu mese, nu tu bucate alese, nu tu mari solisti. Doar niste doamne care isi ridicau corsajele cazute, tocmai cand erau in prim plan on camera. O experienta de neuitat.
  • prapastiosu prapastiosu
    Sa catam prohodul pentru Realitatea TV, candva prima televiziune de stiri din Romania, si sa multumim din inima conducatorului iubit Cozmin Pelikan Gusa, care a pus-o pe butuci!
    Vulturii roiesc deasupra starvului sa apuce fiecare cate ceva! Dinescu, omul de serviciu la vila lui Vantu, simte mirosul pestilential si baloseste din plin la o bucatica putrezita! Haideti, la masa vulturilor!
  • Tataee Tataee
    deci faptul ca a dat doua concerte o face "cea mai buna tv de stiri din romania"? :)))))
  • boro boro
    B1 Tv peste RTV în mediul Urban. Şi chiar de revelion. Unde Paula Iacob şi Clejanii au făcut doar figuraţie.
  • Marius Marius
    Pentru Bahmu...Elodia lipseste de mult timp. Monica Tatoiu mai bine ca nu...Marinescu...e oarecum OK si bunica-lu-bunica Paula Iacob foarte obosita (nici macar la Maricico-Maricico nu a cazut pe spate). Revelionul lu' Dinescu parca ar fi fost mai interesant, era mai "romanesc" (imi si place mie personal Dinescu, prin originalitate).
  • Vasile Vasile
    De ce discreditati B1 TV???? Mereu A3 e pe primul loc???? Ori pdm este a lui Voiculescu si ii promoveaza posturile ca fiind cele mai bune, sau compania care masoara audientele. B1 TV este cea mai tare.
  • bahmu bahmu
    A 3 si B 1 TV au avut transmisii OK de la concertele in aer liber, Romania TV a dat si ea ceva insa ne-a innebunit, din nou, cu revelionul din casa avocatei Paula Iacob, unde printre meseni era si fostul senator Marinescu...mai lipseau Elodia si Monica Tatoiu...penibil, ce mai...Bine ca nu am vazut iarasi revelionul lui Dinescu. Realitatea TV cam slabuti, si de data aceasta.
  • Catalin Catalin
    Nu am urmarit in ziua de revelion nici un post Romanesc dar situ sigur ca audientele sunt jignitoare fata de cei care stiu sa faca adunari si scaderi. Daca un oligofren cu o socotitoare cu buline colorate are face calculele audientelor ar iesi mult mai bine, IN CONCLUZIE: ORI AUDIENTELE SUNT FALSE ORI CEI CARE LE MASOARA SUNT PROSTI DE SE INTUNECA CERUL IN MIEZUL ZILEI!
  • cristi cristi
    Bai desteptule! Primul concert, cel de la Bucuresti a fost difuzat in direct din piata constitutiei, iar dupa ce s-a terminat au difuzat un concert din vara, din Craiova. Ce vroiai sa fie la ora aia? Vroiai sa il dea in reluare pe cel din Bucuresti ca sa fie mai recent? Ideea a fost ca trebuia sa fie spectacol.Au difuzat ceea ce au gasut in arhiva.Concuzia este ca si difuzand un spectacol mai vechi tot a fost peste restul televiziunilor de stiri, ceea ce dovedeste ca antena 3 este si va ramane cea mai buna televiziune de stiri din Romania.
  • lma lma
    Penibil esti tu. Antena 3 a dat si live din piata si mai tarziu in noapte a dat inregistrarea unui concert de azi vara.
  • Livero Livero
    Acum sunt convins de calitatea inregistrarii ratingului in Romania. Ma indoiesc ca Antena 3 a fost pe primul loc intre televiziunile de stiri. Difuzau un concert din vara ( era ziua afara si oamenii erau imbracati de primavara vara ) Sunt chiar asa spalati pe creier romanii incat sa se uite in noaptea de revelion la inregostrarea unui spectacol din vara? Macar puteau sa transmita un spectacol LIVE. Penibil, cum penibil a fost si bestoff la TVR in seara de revelion. Antena 1 a meritat locul 1 pentru ca macar s au chinuit sa faca ceva. KANAL D a dat stiri in reluare si reluarii de la nu stiu ce film/serial. S au uitat romanii de revelion la reluari??? Nu cred :)

Trimite un comentariu

sus