Skip to main content

PROGRAM SPECIAL. TVR se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

 

jocurile olimpice de la SochiTeleviziunea Română se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi cu un program special - Vine Olimpiada albă. Sochi 2014 - care va fi difuzat începând de mâine şi până pe 26 ianuarie.

Publicitate

Vine Olimpiada albă. Sochi 2014 - este o emisiune care cuprinde trei ediţii speciale, ce vor fi difuzate în cele trei săptămâni rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din acest an (7 februarie).

Programul va debuta în direct la TVR 2 miercuri, 22 ianuarie, de la ora 20.00, şi va fi difuzată înregistrat la TVR HD (sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.20) şi la TVR 1 duminică, 26 ianuarie, de la ora 16.30, precum şi simultan, online, pe portalul video TVR+.

În perioada 7 – 23 februarie 2014, Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, cea mai importantă competiţie a acestui an, pentru întreaga planetă: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi.

Subiectul discuţiilor

Tema discuţiilor va fi axată preponderent pe partidele de hochei, motiv pentru care comentatorul Emil Hossu Longin va sta de vorbă cu invitaţi de marcă, precum Florian Gheorghe, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Eduard Pană, fostul mare hocheist participant la trei Olimpiade de Iarnă, singurul român ales în Academia Hocheiului Mondial şi Alexandru Epuran, şeful delegaţiei române la Sochi.

Despre transmisiunea TVR de la Sochi

  • În perioada 7 – 23 februarie 2014, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online pe TVR+, pe parcursul a peste 500 de ore de transmisiuni, evoluţiile sportivilor în 15 dintre cele 98 de competiţii olimpice.
  • Este vorba de: Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Snowboard, Schi Alpin, Freestyle, Combinată Nordică, Short Track, Schi Fond, Sanie, Bob, Skeleton, Biatlon, Curling, Sărituri şi Hochei.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • LaszloT. LaszloT.
    In legatura cu denumirea orasului Soci se pronunta cu lit."i" la sfarsit asa se spune si se scrie in ruseste... asta pt. oameni mai slabi pregatiti!
  • LaszloT. LaszloT.
    As vrea sa stiu pe ce canal TV se va transmite inchiderea Olimpiadei de la Soci??
  • Toma Tudor Toma Tudor
    Cand da competitiile de snowboard?
  • florentina florentina
    Jo de la Sochi este cel mai scump Jo de pana acum ,dar si cel mai frumos.
  • Pruteanu Pruteanu
    Interesanta ideea "orasul in limba romana se numeste Soci" , pacat ca nu aveti macar notouni elementare de cultura generala, si sunteti patetici (patetic: care recita cu patos) spre deosebire de englezul phatetic care inseamna penibil!
    Sa revenim la SOCHI-ul nostru, sau mai bine sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa imi spuna eminentele cenusii cum se spune la New York in romana si la Teleorman in suedeza. "Soci" este pronuntia in romana a orasului Sochi!
  • SOrin SOrin
    Bravo Rusia! Bravo Putin! Rusia are posibilitatea sa se dezvolte si mai mult si sa fie un exemplu de urmat si de alte state aflate in curs de dezvoltare.Felicitari si pentru legile
  • Profu' Profu'
    Orasul se numeste Soci doar la oamenii care au un anumit nivel de cultura. Incultii il scriu Sochi, iar presa, din pacate, este plina de asemenea "jurnalisti".
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Iar cel mai important e faptul ca Soci e intr-o zona total improprie sporturilor de iarna, temperatura crescuta de acolo e binecunoscuta in intreaga lume, a fost ambitia unui Josnic dictator si cu asta basta... Daca se desfasura undeva in Urali, intr-o zona muntoasa era altceva...
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Competitia este boicotata de mai multe state democratice, derapajul spre dictatura in Rusia nu trece netaxat de tarile ce nu pot accepta calcarea in picioare a regulilor democratice in sec.21...Daca cineva crede ca Olimpiada asta e normala, in conditiile in care armata si fortele speciale ruse o vor incercui la propriu, de teama posibilelor atentate, atunci e naiv... Ca sa nu mai spunem cum arbitri vor trage cu gazdele la patinaj sau hochei de pilda... Sa fim seriosi, sprturile de iarna la noi sunt cvasi- inexistente...
  • carmen carmen
    si eu stiam ca in limba romana orasul se numeste Soci...
  • Dan Dan
    În limba română oraşul se numeşte Soci. Aşa cum Chernivtsi se numeşte Cernăuţi şi Chekhov - Cehov.
  • paul paul
    Astept cu nerabdare partidele de hochei. Vor fi la ore acceptabile pentru noi, iar din nhl vor veni absolut toate vedetele. O competitie pe cinste!
  • Tataee Tataee
    Soci, nu Sochi.
  • iulian28 iulian28
    bravo TVR...la evenimente importante ramaneti foarte buni
  • cata cata
    abia astept

Trimite un comentariu

sus