Spectacular : Publicitatea, in statiile de metrou

PROGRAM SPECIAL. TVR se pregătește pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

Carmen Maria Andronache carmen@paginademedia.ro

jocurile olimpice de la SochiTeleviziunea Română se pregătește pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi cu un program special – Vine Olimpiada albă. Sochi 2014 – care va fi difuzat începând de mâine și până pe 26 ianuarie.

Vine Olimpiada albă. Sochi 2014 – este o emisiune care cuprinde trei ediţii speciale, ce vor fi difuzate în cele trei săptămâni rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din acest an (7 februarie).

Programul va debuta în direct la TVR 2 miercuri, 22 ianuarie, de la ora 20.00, şi va fi difuzată înregistrat la TVR HD (sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.20) şi la TVR 1 duminică, 26 ianuarie, de la ora 16.30, precum şi simultan, online, pe portalul video TVR+.

În perioada 7 – 23 februarie 2014, Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, cea mai importantă competiţie a acestui an, pentru întreaga planetă: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi.

Subiectul discuțiilor

Tema discuţiilor va fi axată preponderent pe partidele de hochei, motiv pentru care comentatorul Emil Hossu Longin va sta de vorbă cu invitaţi de marcă, precum Florian Gheorghe, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Eduard Pană, fostul mare hocheist participant la trei Olimpiade de Iarnă, singurul român ales în Academia Hocheiului Mondial şi Alexandru Epuran, şeful delegaţiei române la Sochi.

Despre transmisiunea TVR de la Sochi

 • În perioada 7 – 23 februarie 2014, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online pe TVR+, pe parcursul a peste 500 de ore de transmisiuni, evoluţiile sportivilor în 15 dintre cele 98 de competiţii olimpice.
 • Este vorba de: Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Snowboard, Schi Alpin, Freestyle, Combinată Nordică, Short Track, Schi Fond, Sanie, Bob, Skeleton, Biatlon, Curling, Sărituri şi Hochei.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

 1. Bravo Rusia! Bravo Putin! Rusia are posibilitatea sa se dezvolte si mai mult si sa fie un exemplu de urmat si de alte state aflate in curs de dezvoltare.Felicitari si pentru legile

 2. Orasul se numeste Soci doar la oamenii care au un anumit nivel de cultura. Incultii il scriu Sochi, iar presa, din pacate, este plina de asemenea „jurnalisti”.

 3. Maestrul foto Eugen Ciocan

  Iar cel mai important e faptul ca Soci e intr-o zona total improprie sporturilor de iarna, temperatura crescuta de acolo e binecunoscuta in intreaga lume, a fost ambitia unui Josnic dictator si cu asta basta… Daca se desfasura undeva in Urali, intr-o zona muntoasa era altceva…

 4. Maestrul foto Eugen Ciocan

  Competitia este boicotata de mai multe state democratice, derapajul spre dictatura in Rusia nu trece netaxat de tarile ce nu pot accepta calcarea in picioare a regulilor democratice in sec.21…Daca cineva crede ca Olimpiada asta e normala, in conditiile in care armata si fortele speciale ruse o vor incercui la propriu, de teama posibilelor atentate, atunci e naiv… Ca sa nu mai spunem cum arbitri vor trage cu gazdele la patinaj sau hochei de pilda… Sa fim seriosi, sprturile de iarna la noi sunt cvasi- inexistente…

 5. si eu stiam ca in limba romana orasul se numeste Soci…

 6. În limba română oraşul se numeşte Soci. Aşa cum Chernivtsi se numeşte Cernăuţi şi Chekhov – Cehov.

 7. Astept cu nerabdare partidele de hochei. Vor fi la ore acceptabile pentru noi, iar din nhl vor veni absolut toate vedetele. O competitie pe cinste!

 8. Soci, nu Sochi.

 9. bravo TVR…la evenimente importante ramaneti foarte buni

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>