Skip to main content

Intrarea Digi 24 în "must-carry" a iscat discuţii între membrii CNA. Un post al unui cablist, obligatoriu pentru ceilalţi cablişti

 

Fenechiu DigiDecizia companiei RCS&RDS de a declara postul Digi 24 liber la retransmisie şi a intra în lista televiziunilor pe care cabliştii sunt obligaţi să le retransmită a iscat discuţii între membrii CNA.

Publicitate

Ce se întâmplă de fapt? Digi 24, televiziune operată de un cablist, devine un post obligatoriu pentru ceilalţi operatori de cablu, fapt care reprezintă o premieră pentru piaţa de televiziune din România.

"Propun să ne adresăm Consiliului Concurenţei pentru a obţine un punct de vedere" a spus Lorand Turoş, membru CNA, fâcând referire la obligativitatea altor cablişti de a prelua televiziunea de ştiri deţinută de RCS&RDS

La randul ei, Monica Gubernat a susţinut propunerea lui Turoş, spunând că "nu voi sancţiona niciun cablist care nu preia Digi 24", pana nu va primi un punct de vedere de la Consiliul Concurenţei.

Menţionăm că propunerea lui Lorand Turoş ca forul audiovizualului să se adreseze Consiliului Concurenţei nu a fost supusă la vot.

Un alt subiect pus în discuţie a fost cazul Antena Stars, o altă televiziune care apare pe lista must-carry. Narcisa Iorga a spus că, având în vedere recenta transformare a postului Antena 2 în Antena Stars, şi postul trustului Intact ridică probleme.

"În condiţiile astea este incorect să apară Antena Stars", a spus Narcisa Iorga, ca o reacţie la poziţia celor doi membri CNA (Lorand Turoş şi Monica Gubernat).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    george este Alexandru Papadopol ! :))
  • gcallen gcallen
    un om cu creier , felicitari ..asa e
  • gcallen gcallen
    DEONTOLOG TONTOMAT... vorbesti prostii , tu ai urmarit macar 10 min postul digi24 hd ??? cred ca nu, vorbesti prostii, postul digi 24 wstw echidistant, echilibrat , fara culoare politica , un post la care te uiti cu placere, nu trage nici cu uslamisti nici cu pmp,pdl ..prezinta stirea asa cum e...iti spune unul care urmareste postul zi de zi ..
  • Patrik Fecheta Patrik Fecheta
    Reclama isi fac toti cablistii pe posturile de televiziune principale. Loredana si al ei Romtelecom Dolce, Brenciu si UPC-ul si acum George cu superviteza de 1000. Deci unde e problema?
  • radu radu
    te uita la sport.ro, procinema, protv si ai sa vezi reclama la RCS....
    la fel cum era reclama la dolce sport pe majoritatea posturilor....
  • Moromete Moromete
    Ai vazut pe UTV vreun promo la canalele celor de la Digi ? La Digi 24 ai sa vezi din 5 in 5 minute.
  • villy villy
    cum sa nu fie preluat digi daca e pe pozitia 13....risca sanctionare cablistul. dar utv cum este preluat de concurenta desi este 100% detunut de rcs ?
  • mile mile
    cred ca nu va fi preluat, nu poti sa faci reclama la rcs pe alte firme de cablu,
  • Moromete Moromete
    Unde mai pui ca e transmis in format HD, asa cum se vrea a fi si Digi 24 HD Iasi care de fapt e SD !
  • Mihai Mihai
    E cel mai ok post de stiri. Probabil le este frica la Antena 3 si B1 :))
  • marius marius
    Puţin basist, dar în general aproape obiectiv.
  • geo geo
    Nea Lucica, nu sunt ce par a fi...Mi se pare normal ca toti cablistii sa apere interesele abonatilor, mai precis sa le ofere cit mai multe programe la preturi cit mai mici. Nu stiu pe cine si de ce deranjeaza daca postul asta va fi disponibil si in alte retele...cine nu il doreste nu il acceseaza sau il sterge din grila. Cit priveste calitatea stirilor este discutabila; multa lume spune ca este un post bun de televiziune si destul de echilibrat in ceea ce priveste partea politica...eu le-as propune sa nu mai difuzeze stiri cu si despre politicieni...ca sa nu mai supere pe nimeni.
  • Daniel Daniel
    Digi 24 are niste editii speciale, pe teme de istorie, foarte interesante
  • Gogea Mitu Gogea Mitu
    iarasi oamenii astia se fac ca gindesc fara sa aiba legea si principiile la ei
    Pai, ba, daca legea nu distinge nici voi n-aveti voie sa distingeti! Indeplineste criteriile? Bravo, e in lista!
    Nu voi aveti eventual a va plinge la CC, ci ailalti, da n-o s-o faca nimeni ca nu au de ce.
  • Lucian Lucian
    Urmaresc de ceva vreme posturile si constat o armata de postaci ce par a fi din Rds.Domnilor, faceti stiri, nu stati pe internet.Nu asa se face rating.@Geo-vezi ca si la Digi am vazut morti si stiri de ora 5.Adevaru e ca au fost dati afara si au plecat cam multi reporteri si nu mai acopera zone din tara si nu au materiale.Eu propun ca aia cu scara sa mai ia si imagini cand nu intind fibra.

Trimite un comentariu

sus