Skip to main content

Solcanu, afară de la Acasă TV după declaraţia în cazul copilului ucis de maidanezi

 

cabral - mircea solcanu
Soclanu prezenta emisiunea PoveŞtiri de noapte, alături de Cabral

Publicitate

Acasă TV, postul care difuzeaza emisiunea “Povestiri de noapte”, prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus.

În urmă cu o săptămână, Mircea Solcanu a publicat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj dur la adresa familiei lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi.

În urma acestui incident, Mircea Solcanu "a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei Acasă TV", potrivit unui comunicat de presă.

Mesajul prin care Acasă TV îşi cere scuze, în continuare:

"Regretăm situatia care implica familia Anghel ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook.

Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferintele personale si pe problemele lui de sanatate.

Mircea Solcanu a decis sa renunte la postul sau in cadrul echipei ACASA TV cu speranta ca gestul lui va dovedi cat de mult regreta cele intamplate."

CONTEXT. Marţea trecută, fosta vedetă a postului Acasă TV a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care şi-a pierdut unul dintre copii după ce acesta a fost ucis de maidanezi.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi", spune Solcanu într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul a dispărut odată cu pagina de Facebook a lui Solcanu. Declaraţiile lui Solcanu au născut controverse atât pe reţeaua de socializare, cât şi în presă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nemesis nemesis
    Another gay bites the dust...
  • Eu Eu
    Daca va veti intalnii si va veti bate/injura/etc..., intrebarea mea este: Oare care e mai prost dintre voi?
  • Eu Eu
    Ma da voi sunteti retardati. Chiar nu pot sa cred ca cineva care are copil si-ar lasa copilul nesupravegheat. Se mai intampla sa fie si asa, dar asta nu inseamna ca acel parinte, bunic/a o face intentionat si cand se intampla asa ceva este pur si simplu o tragedie pentru ca in tara noastra inca mai exista maidanezi. Cei drept in alte tari exista altfel de maidanezi mult mai periculosi in doua picioare, dar aici este o alta aberatie in era tehnologiei, GPS tracking , WIFI tracking, phone tracking, etc...
  • Adi Adi
    Solcanu ăsta compromite și minoritatea gay. Restul or fi OK, dar idiotul ăsta o să lanseze o idee generală: toți homosexualii sunt la fel și doresc ca toți copiii să fiemușcați de maidanezi. Ceea ce, desigur fals. Nu toți homosexualii sunt dezaxați, nu toți țiganii sunt hoți, nu toți românii sunt cinstiți.
  • marilena marilena
    Gandeste Danut, cu minteanu cu sufletul. A fost un indemn la violenta asupra unui copil, in SUA se face puscarie pt asa ceva. Poate ai vazut cazul cu acel minor care a postat pe facebook un atac virulent asupra unui alt copil, a venit politia peste el si la ridicat imediat, riscand sa faca ani grei de inchisoare, pt ca in SUA nu exista ca-n UE legi blande pt minori, cand ei comit chiar acte de agresiune verbala. Solcanu ca om de presa a facut-o rau de tot, este umilitor pt postul ACASA.
  • marilena marilena
    Fetito, in SUA, a fost arestat un copil, un minor pt postari agresive la adresa unui alt copil, din cauza ca exista oameni ca tine, in Romania se trec cu vederea cazurile grave de abuz asupra copiilor. Cand ceri ca Dumnezeu sa ia viata unui copil, devii instant un abuzator, caci fiind o persoana publica dai semnalul CELOR CARE AU ASTFEL DE COMPORTAMENTE. Nu-i mai lua apararea lui Solcanu, nicio televiziune care se respecta nu l-ar mai fi tinut, nicio comunitate gay n-ar fi fost de partea lui, caci indemnul la violenta asupra copiilor, chiar daca se doreste pt ai pedepsi pe parinti pt pacatele lor, nu ne este ingaduit ca fiinta ce ne-am desprins din randul animalelor. Pacatele Parintilor sunt ale parintilor, lasati copii sa traiasca!!!!!
  • laura laura
    are si Solcanu suferintele lui personale, insa cruzimea aratata in acel comentariu pe facebook a intrecut orice imaginatie.
  • adi adi
    Daca cineva ti-ar blestema copilul sa moara de leucemie sau cancer(pentru o vina a ta , care o fi aia) ti s-ar parea corect? OK, ce sa mai zic.
  • danut danut
    mie mi ar placea sa aflu unde stai tu si sa ne intilnim sa vedem cit esti de tare,ce zici?
  • Mircea Mircea
    Solcanu a gandit cu curul cand a scris mesajul . Iar acum poate zice " of la naiba ... " !
  • aefsd aefsd
    nu e ilegal deloc. in contractele celor care lucreaza in televiziune exista o serie de clauze, printre care si cea legata de prejudiciile de imagine aduse institutiei. daca oricare dintre aceste clauze e incalcata, contractul se desface de drept.
  • aefsd aefsd
    prima parte a mesajului e ok, de acord, insa a doua parte a mesajului, aia cu "sper sa va moara si celalalt copil" descalifica pe oricine si dovedeste ca autorul are grave probleme la mansarda... ii doresc lui solcanu ceea ce ii doreste el copilului familiei anghel.
  • reporter reporter
    cine e solcanu?...
  • dan dan
    hm, sunt curios cum o mai duce acasa... Puteti spune cam ce audienta are "O noua viata"? si poate o comparatie intre audientele de acum in comparatie cu alte productii romanesti din trecut. ar fi interesant. ma gandesc ca lumea nu prea mai e interesata de telenovele romanesti
  • gainarul gainarul
    Ana, Solcanu a fost data afara pe baza unui contract cu clauze de imagine pe multe pagini, care tocmai ii interzice folclorul. Cand esti posterul unui post TV care traieste din publicitate si nu mai este liber la retransmisie, nu mai gandesti singurel cu voce tare, ci gandeste PR-ul pt tine.

Trimite un comentariu

sus