Skip to main content

TRANSFER BOMBĂ! Serviciul Român de Comedie, cu un pas la Antena 1. Mutarea de la Pro la Intact, aproape sigură

 

Divertis-SRC

Publicitate

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie pregăteşte transferul începutului de an. Echipa emisiunii difuzate până anul trecut de Pro TV este în discuţii avansate pentru a se transfera la Antena 1.

Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că discuţiile sunt în faza de “detalii finale”, dar că nu a fost semnat încă un contract.

Conform aceloraşi surse, Serviciul Român de Comedie negociază pentru mutarea întregii echipe (aproximativ 20 de oameni) la Antena 1.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Echipa SRC nu va mai fi la Pro TV, ci pe Pro TV

După semnarea contractului, actorii din echipa SRC vor pleca de la Pro TV, dar vor fi pe Pro TV. Cum aşa? Aceiaşi echipă de actori face parte din distribuţia serialului Spitalul de demenţă, al cărui sezon a fost filmat şi ar putea fi difuzat în grila Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Tocmai ce urmaresc emisiunea pe Antena 1 (serviciul roman de comedie). O emisiune de divertisment de toata jalea.
    Pacat de Toni Grecu. Grupul Divertis a fost unul din cele mai bune grupuri de divertisment.
  • Florin Florin
    Sa aveti grija domnilor de la SRC sa nu cumva sa il imitati pe Badea,Gadea sau tovarasul Felix ca o sa zburati ca si Bendeac la, Antena 1 esti ca intr-un stat totalitar nu poti sa zici nimic de conducator fara sa iti primesti ceaiul priviti spre exemplu Cronica Carcotasilor ei spun glume si despre cei de la propriul trust si nu patesc nimic asta se numeste libertatea media cea ce la Antena 1 nu o sa vezi.Oricum nu o sa il bateti pe PRO TV la audiente antenistilor ei va bat cu filmele lor scumpe de la hollywood nu au nevoie decat de Masterchef si Romani au talent din productia proprie si fac audiente mai mari ca voi antenistilor.
  • aspy aspy
    Mai cititi si voi niste "almanahe", protv nu mai exista, tata Sarbu vinde tot ce are trecut pe numele lui, inclusiv blocul Pro catre Prima TV O sa vedeti mai multe in grila de toamna.
  • bobis bobis
    Protv-ul are un public mai select,mai rafinat,umorul facut de divertis i se potrivea ca o manusa,la antene merge vacanta mare,nora pentru mama,schimb de mame !Cred ca grupul divertis a ales prost canalul.Este ca si cum ai duce un tractorist la opera!
  • geo geo
    Dorina, este economie de piata...Nu te pronunta pina nu cunosti toate detaliile. Daca Pro tv le-o fi propus reducerea cheltuielilor si alte conditii defavorabile, baietii au ales ceea ce le convenea cel mai mult, in momentul de fata.
  • dorina dorina
    Daca Toni Grecu accepta o colaborare cu Antena 1 este una dintre cele mai mari dezamagiri ...
  • vio vio
    da cine dracu se uita mai la serialele turcesti ????? tu ala batranu care nu esti cu picioarele sub masa ?????
  • vio vio
    corect de acord cu tine .aici vor trebui sa-l scoata pe Base din schema :)))))
  • coco coco
    sa-l vad acum pe Alexandru Hancu cum ne va explica scrasnind din dinti ca Intact nu are mogul, dupa ce ani de zile a tunat si fulgerat la Kamikaze si pe Blogary, impotriva lui Vantu.
    Deh, e greu sa te pui cu saltimbancii de dreapta si sa le explici ca singura diferenta dintre Vantu si Voiculescu e ca Voiculescu nu e inca in puscarie
  • Maximus Maximus
    Nu sunt "hantenistii" peste filmele date de PRO, dar cu siguranta sunt mult mai de succes decat bas.tenistii( sau doar tenistii).
  • Maximus Maximus
    @prostopopescu: mie mi s-au parut praf si la PRO TV si or sa mi se para la fel de praf si la Antena ( SRC-ul mi se pare chiar o paguba). A fost o vreme cand Divertisii faceau intradevar umor, cu mult inainte de marea schisma care i-a impartit in doua tabere de basisti.
  • Sabin Sabin
    Se pare ca nu s-au înțeles cu smecherii de la PRO. Pana la urma se întorc unde era mai bine.
  • villy villy
    Nici Florica nu se mai face la Pro.
  • villy villy
    Realitatea e in insolventa, pe cand Pro-ul o duce bine mersi.
  • mile mile
    a difuza filme nu inseamna a face televiziune ,

Trimite un comentariu

sus