Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Vacanța Mare a semnat cu Antena 1. Mugur Mihăescu despre noua emisiune

 

Mugur Mihăescu revine cu Vacanța Mare pe TV, alături de Radu Pietreanu. Foto: Andreea Balaurea, Mediafax Foto

Publicitate

EXCLUSIV. Vacanța Mare cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu revine la televizor. “Am semnat cu Antena 1”, a declarat într-un interviu acrodat în exclusivitate Paginademedia.ro Mugur Mihăescu.

În interviul acordat Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu spune că emisiunea se va numi Vacanța Mare – Bătălia generațiilor, va avea 12 ediți și va fi pe post la sfârșitul lunii februarie. De ce “Bătălia generațiilor”? Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu se vor lupta cu “o gașcă de tineri feisbuchiști”.

“Suntem noi doi contra restului lumii și vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanța Mare pe televizor”, spune Mugur Mihăescu.

Cunoscutul personaj Garcea va apărea doar de câteva ori pentru că “am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem și la ceea ce vom deveni.”

Interviul acordat în exclusivitate Paginademedia.ro de Mugur Mihăescu, pe larg:

Petrișor Obae: Cum se va numi emisiunea și când va fi pe post?

Mugur Mihăescu: Am semnat cu Antena 1. Se va numi Vacanța Mare - Bătălia generațiilor. Ne batem cu o gașcă de feisbuchiști. Va fi pe post la sfârșitul lunii februarie.

Cum așa?

Eu și Radu (Pietreanu n. red.) contra restului lumii. Sunt tineri între 17 și 22 de ani. Am făcut un casting ca să îi alegem. În gașca de tineri este și fata lui Dan Sava (membru Vacanța Mare, care s-a stins în 1999 într-un accident de circulație n. red).

Cine mai este în Vacanța Mare?

Suntem doar noi doi și vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanța Mare pe televizor.

Acum câțiva ani, Vacanța Mare era percepută ca având un umor “mai jos”, vulgar.

Noi veneam pe partea de TV, la vremea respectivă, din Stand Up Comedy și ni se spunea că suntem vulgari pentru că le luam celorlalți pâinea de la gură. Devenisem monopol pe spectacole. Și atunci ne-au făcut în fel și chip.

Acum avem copii, este altceva. Nu mai poți aborda un anume gen de umor.

Să vorbim despre emisiune. Cum va fi?

Vor fi trei părți principale în această emisiune.

Prima parte va fi de stand up comedy, cum făceam pe vremuri pe scenă, dar cu un umor adaptat generației noastre. Acum avem copii, este altceva. Nu mai poți adorda un anume gen de umor.

A doua parte va fi de Reality-show. Aceasta conține bătălia propriu-zisă între generații. Cu diverse probe. Nu dau multe date, vă las să vedeți. Doar un exemplu: în prima ediție, la întrecerea de sport extrem, cei tineri vin cu skateboardul, iar noi, cu ce era când eram noi tineri: căruciorul cu rulmenți.

A treia parte este cu secvențe scurte, trase ca nște filmulețe.

În ce zi va fi emisiunea?

Nu știu, cei de la televiziune vor stabili. Știu doar că va avea o oră și jumătate și va fi între orele 20.30 și 22.00.

Garcea, aproape inexistent în emisiune

Reveniți după o pauză de patru ani. Care crezi că e punctul vostru forte?

În stilul de umor din România nu s-a schimbat nimic în ultimii ani. Totul a fost doar un fel de variațiuni pe aceeași temă. Noi încercăm să reinventăm ceva.

Revine și Garcea?

Foarte rar. Dacă apare de două ori în 12 emisiuni. Am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem și la ceea ce vom deveni. La 50 de ani vezi altfel lucrurile, ai o altă perspectivă.

Tu ai 50 de ani?

Nu, Radu a împlinit. Eu am 47.

 

Citește și: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Asta inseamna ca nu vor mai fi leana cu costel,axinte,lila,francfurt,mitica,romica,gogu si fane?Ca pe mine mereu m-au amuzat personajele astea,garcea nu prea...
 • Buna seara !
  Oare a observat cineva (macar autorul articolului sau web master-ul site-ului, daca nu chiar si vizitatorii lui) ca scrie "punctual" in loc de "punctul" in fraza "Reveniți după o pauză de patru ani. Care crezi că e punctual vostru forte?" ?!?!
  Daca si cind aflati, ar fi foarte bine sa adaugati ziua exacta de incepere a noilor emisiuni "Vacanta Mare" (in caz ca dvs. nu mergeti pe ideea foarte gresita "gasesti pe net", adica in alte site-uri care tin la vizitatorii proprii) si voi reveni sa aflu de aici acea informatie.
  Multumesc mult !
 • Daca baga ceva cu Basescu si Udrea succesul e garantat.
  De fapt la Antene poti sa faci orice fel de emisiune, daca folosesti in mod repetat cuvintele Basescu, Udrea, Boc etc. succesul emisiunii e asigurat.
 • exact asta am vrut sa spun si eu, acesti penibili au dat faliment in afecarile lor, au dat faliment pentru ca ei nu sunt oameni de afaceri, ei sunt comedianti, asta nu au inteles,dar din pacate pentru ei astazi sunt niste comedianti expirati
 • Poate nu vrea sa piarda noul serial cu Horatiu Malaiele si Ileana Stana Ionescu.

  Ramaneti voi cu resapari de vacante mari ...buzdugani...morari...borzi...capatosi...gherghi etc. si las ca ramanem noi astialalti seriale ok cu actori mai mult decat ok (si nu ma refer la langalanga band...mai sunt si exceptii) si emisiuni bune care chiar fac audienta.
 • Vai de capul meu ce natiune de 2 lei suntem,daca am revenit cu prafuitii astia pe ecran.
  Astia erau buni in anii 90,acum trebuie sa fie altii in locul lor.
  Cei care fac stand up comrdi prin Bucuresti si tara sunt de 1000 de ori mai amuzanti ,ca si CRETINII ASTIA DOI.Dr au dat faliment cu afacerile lor si iau luat la pret de taraba,iar romanul pune botul.
  Audientele vor rupe norii analfabetii astia!
 • Chiar si momentele cu Leana si Costel erau mai bune decat glumele din Las Fierbinti. Umorul grupului Vacanta Mare ar putea sa fie prea fin pentru ce se consuma azi..

Trimite un comentariu