Skip to main content

Competiţiile sportive de pe Dolce Sport, disponibile şi online

 

dolce

Publicitate

Conţinutul Dolce Sport este disponibil, din 14 martie, şi pe DolceTV.ro, portalul video de la Romtelecom, potrivit unui comunicat al companiei.

Indiferent de reţeaua din care accesează www.dolcetv.ro sau utilizează aplicaţia Dolce Mobile TV, doritorii vor putea urmări online competiţii transmise în exclusivitate pe Dolce Sport, precum Formula 1, WRC, Turneul celor 6 Naţiuni, dar şi Indian Wells, Fed Cup, Davis Cup şi unele turnee din WTA Premier Events, Campionatele de Fotbal şi Baschet ale Greciei şi multe altele.

Meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, din campionatele Italiei si Franţei, din cupele Angliei si Frantei, din Liga Campionilor la handbal masculin şi feminin sunt, de asemenea, disponibile în portalul DolceTV.ro.

Accesul la conţinutul DolceTV.ro este gratuit pentru utilizatorii care folosesc o conexiune de internet de la Romtelecom sau NextGen, ori accesează aplicaţia Dolce Mobile TV cu o conexiune 3G de la COSMOTE România. Cei care se conectează din alte reţele pot opta pentru unul dintre cele două tipuri de abonament – 1,5 Euro+TVA pentru o zi sau 4 Euro+TVA pentru o lună de acces. Plata pentru accesul la conţinut se poate face prin SMS sau online, cu orice card bancar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Unde ti-ai facut cont ?? Te rog da-mi si mie linkul direct !! Ca eu nu gasesc pe dolce !!
  • cristi cristi
    Sal ! Unde este pe site-ul dolcetv.ro optiunea de creeare cont ?? Ca eu n-am vazut decat autentificare. Nu am reusit sa gasesc creare cont in siteu asta, da pe romtelecom este, sa fsc pe acela ? Are vreo legatura cu dolcetv ,si nu dunt abonat dolce, sau romtelec! Please, help !!!
  • bog bog
    nu pot face cont pe dolcetv.ro< ma poate ajuta cineva k o informarie
  • gicu gicu
    Asa este Ovidiu, cine are datorii peste tot este bagat in seama.
  • daniel daniel
    pentru bahmu: eu am urmărit aseară tottenham cu arsenal pe internet pe dolce 3!
  • ovidiu ovidiu
    Invata sa fi impartial baiete ! Mai lasa digi 24 ..ca nu avem nevoie de el in grila!
  • ovidiu ovidiu
    Oaginademedia nu sunt incantati de o firma cu zero datorii la stat ,dar de digi cu datorie un miliard de euro,toata ziua o pupa in...
  • Silpres Silpres
    Mă bucur că a folosit sfatul, mai ales că transmisia în Internet a Dolce e mult mai bună decât cea de la Digi. Mulțumesc pentru remarca binevitoare la adresa siteului. E mult sub ceea ce vreau să fie, dar momentan nu am timp să-l fac (din punctul de vedere al conținutului) așa cum ar trebui.
  • geo geo
    Cu floare nu se face primavara...cele mai multe competitii de sport - in special interne - sunt pe cele 3 canale de sport ale Digi...asteptam replica celor de la Dolce.
  • gicu gicu
    Bravo Romtelecom, viitor T-Home, deveniti incet dar sigur , nu ca altii , numarul 1 in randul televiziunilor de sport din Romania. Pacat de cei de la Pagina de Media ca nu sunt la fel de entuziasmati ca atunci cand lua vreun drept de televizare Digi. Ca ziar nu sunteti echidistanti si nu va face decat rau.
  • bahmu bahmu
    Buna seara!
    Va puteti interesa de ce Eurosport - si nici DolceSport - nu au difuzat meciurile de seara din Campionatul Angliei? Duminica seara nici Dolce si nici EurosportRomania - desi aveau in program - nu au difuzat meciul Tottenham - Arsenal...care se putea vedea pe net...
    Sa intelegem ca cei de la Eurosport nu mai vor sa transmita PLeague in Romania?
  • ștefan ștefan
    Cum nu ați putut urmări Meciul Simonei ? dacă aveți cont pe platforma dolcetv.ro eu am putut urmări.
  • Silpres Silpres
    Ciudat. În rețeaua Romtelecom a mers fără probleme. Pe netbook Asus EeePC de 1,6 GHz și cu 2 GB RAM și flashplayer actualizat. Pe laptop HP Compaq nc6100 (M 1,4 GHz, 2 GB RAM, flashplayer actualizat) mergea sacadat dacă imaginea era pe tot ecranul. Din alte rețele n-am încercat, însă, să mă conectez.
  • Adi Adi
    Mai Alex, optiunea este pentru situatia in care NU ai acces la tv! Simplu. Si din cei 6,5 euro vezi programe sau filme sau meciuri. Nu sunt bani aruncati.
  • geo geo
    Contractul este valabil începând chiar de astăzi, când DolceSport 3 va transmite Werder Bremen – Stuttgart de la ora 16:30, iar de la ora 19:30 va transmite Aston Villa – Chelsea.
    Duminică, Dolce Sport va transmite meciul din campionatul Angliei dintre Totthenham şi Arsenal.
    DolceSport nu va avea exclusivitate pe cele două campionate, alte partide putând fi urmărite în continuare şi pe EuroSport.

Trimite un comentariu

sus