Skip to main content

Tribunalul Bucureşti a acceptat solicitarea Editurii Evenimentul şi Capital: EVZ, oficial în insolvenţă

 
evz
evz

evzEditura Evenimentul şi Capital a intrat în insolvenţă, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti de a accepta solicitarea companiei.

Publicitate

Editura Evenimentul şi Capital şi-a cerut intrarea în insolvenţă, potrivit unei cereri depuse la data de 14 februarie, la Tribunalul Bucureşti.

Informaţii legat de intrarea în insolvenţă a societăţii care editează Evenimentul zilei şi Capital au apărut încă de anul trecut, după cum paginademedia.ro a scris AICI.


În luna noiembrie, conturile societăţii fuseseră blocate de către ANAF din cauza datoriilor către stat.

La câteva zile după ce societatea şi-a cerut insolvenţa, fiscul a pus din nou poprire pe conturi şi sechestru pe bunuri (detalii AICI).

Ce spune decizia Tribunalului:

Admite cererea introductivă formulată de debitor. În baza art. 27 alin. 1 din Legea 85/2006, deschide procedura generală a insolventei. Desemneaza provizoriu, până la prima adunarea a creditorilor, administrator judiciar pe GEORGESCU, DĂNILĂ ŞI ASOCIAŢII, cu o retributie lunara de 2000 lei, exclusiv TVA din averea debitoarei si care va indeplini principalele atributii prevazute de art 20 din Lege.

Pune in vedere administratorului judiciar prevederile art 252 din Legea 31/1990 republicata si dispune mentinerea la ORC – Bucuresti a reprezentantilor permanenti ai administratorului judiciar. Daca administratorul judiciar refuza numirea pe motive temeinice, va notifica judecatorul sindic in termen de 5 zile de la comunicare sedtintei de numire, sub sanctiunea aplicarii unei amenzi de 500 – 1000 lei in caz de necomunicarea refuzului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus