Skip to main content

Doina Gradea, fostul şef Pro TV Internaţional şi asistenta personală a lui Adrian Sârbu în anii 90, a dat în judecată Pro TV

 
Doina Gradea Business Magazin
Doina Gradea Business Magazin

Doina Gradea Business Magazin

Doina Gradea, fost manager al Pro TV Internaţional, a decis să conteste în instanţă decizia companiei Pro TV SA de a o concedia. În acest sens, a fost depus în data de 2 aprilie un dosar la Tribunalul Bucureşti.

Menţionăm că Doina Gradea, care în ultimii zece ani a condus postul Pro TV Internaţional, a părăsit grupul de media în luna martie, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea a declarat:

"Este dreptul meu să contest o decizie care mi se pare nedreaptă, iar instanţa va hotărî cine are dreptate.

Sunt un profesionist recunoscut pe piaţa din România, am fost concediată şi am dreptul de a mă apăra", a spus fostul manager al Pro TV International.

Unde lucrează acum?

"Am o perioadă de preaviz şi nu m-am angajat nicăieri, deşi aveam dreptul", a adăugat Doina Gradea.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenţia de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu şi apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Carte de vizită Doina Gradea:

  • A venit, în 1992, ca reporter la agenţia Mediafax.
  • În 1994, secretar general de redacţie la canalul de ştiri Canal 31.
  • Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro şi pe canalele Pro TV.
  • Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internaţional.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Whatttt Whatttt
    Profesionist desavarsit?
    Vai, ce bine se intelegea cu echipa?
    Uau, vad ca oamenii distrusi moral de ea, multi, care "au plecat" pentru ca era inadmisibil sa ia pastile ca sa reziste la o prapadita de sedinta de luni nu zic nimic. Au mult bun simt.
    Ah, si nici nu au dat fostul angajator in judecata.
  • Serban Serban
    In Romania, companiile straine isi permit prea multe. Si voi o judecati gresit pe aceasta doamna. Fiecare din noi sa isi apere drepturile. Nu cred ca vrea altceva decat sa fie totul corect. Nu cred ca vrea sa se intoarca in mizeria de acum din PRO TV, ci pur si simplu vrea sa le arate acestor oameni ca nu e ce cred ei. Oamenii astia, de-alde Cesnavicius, vin pentru 1-2 ani aici. Pleaca el, vine altul, fiecare isi face echipa lui si dau afara oameni care au crescut si facut aceasta companie si din munca carora, unii ca Cesnavicius, isi iau salariile uriase pentru care vin aici,
  • andreea andreea
    Bafta, Doina! Au gresit cu tine. Tu nu erai un om de dat afara, esti super profi. Nu aveai nici o treaba nici cu ala, nici cu alalalt, iti vedeai de job sia i facut PRO TV International din nimic, un canal super-super apreciat si care a facut multi bani din nimic, de fapt din munca ta si a echipei facuta de tine. Respect de la mine si de la multi si, daca au gresit, acesti oameni trebuie sa plateasca in fata ta. Nici ei nu sant actionarii, sant niste angajati, cum santem toti.
  • Sorin Sorin
    Mult succes doamnei Gradea! Este un profesionist extraordinar si va castiga procesul.
  • alina alina
    cred ca din toata povestea pana la urma vor suferii telespectatorii, pentru ca va scadea calitatea programelor pe care PRO TV le difuza.
    Nu stiu ce alt post va reusi sa se ridice la nivelul Pro TV, atunci cand vine vorba de emisiune si show-uri de divertisment
  • cris cris
    ioane, vorbesti in necunostinta de cauza. Da, nu platesti taxe dar platesti avocatul, taxa de reprezentare. Iar avocatii recomandati de mediasind atata cer: 1500 lei+procent din sumele castigate. Iar instantele... tot cu angajatorii tin, plus ca aia vin cu avocati de la mari case de avocatura. Sa-ti mai spun de inspectorii de la ITM, care anunta angajatorii ca au reclamatii si le comunica si numele celui care a reclamat, desi este ilegal? asta este sistemul!
  • ion din balon ion din balon
    daca s-a gasit cineva sa-l reangajeze pe bendeac dupa razboiul infect cu penibilii de la intact, se va gasi un angajator/colaborator si pentru doamna in cauza :))
  • penibil penibil
    Imi place mult asta cu tarile civilizate. Da intr-aevar acolo nu se face ca la noi ca la "taraba" acolo cand nu mai esti interesant incepi sa realizezi incet asta. E un joc perfid al presiunii in care normal in final cedezi. Cand lucrurile se afla in al 12 lea ceas mai lasam diplomatia deoparte insa. Eu am retinut un lucru de la un om in viata pe nume Trump" who has the money makes the rules". Lituanianul e omul americanilor care a venit sa faca curatenie la taraba ca barcuta sa mai pluteasca. Cu sau fara oameni competenti. Problema cred ca erau banii cu care doamna ocupa functia si "mana dreapta". Nu stiu cat trebuie sa castige managerul de post la protv international insa nu crdd ca e postul care aduce banii in cme. De altfel cred ca oricand se poate apasa un buton si sa dispara. La fel si mtv, procinema, gold, sport.
    La toata aceasta initiativa exista si o alta latura. Cine apoi in industrie se va gandi sa o angajeze pe doamna ce si-a dat in judecata fostul angajator. In final e sclavi vs patroni.
  • eu eu
    nu a facut rau nimanui. am lucrat cot la cot cu Doina Gradea timp de 4 ani , perioada in care am ajuns sa o cunosc. e o femeie deosebita, cu suflet bun..... toate oalele se spargeau in capul ei iar daca tipa la cineva, tipa sa se descarce, supa care regreta. am patit-o .....
  • ion din balon ion din balon
    Pai daca sunteti niste molusti nevertebrate...va meritati soarta! Soarta invingatorilor de profesie se decide altfel in viata, nu la judecata de apoi :)))))
  • ion din balon ion din balon
    Lasa,bre, sa mototoleasca coperta! Ce te doare pe tine, molusca trista?
  • ion din balon ion din balon
    Procesele pe codul muncii sunt foarte ieftine pentru ca nu prea au taxe si instanta tinde sa creada angajatul si nu angajatorul...iar procesele pe drepturi de autor sunt inutile pentru ca se pierde aproape in toate cazurile daca se lucra exclusiv pe acel tip de contract.
  • ion din balon ion din balon
    Sunt epurati toti apropiatii lui Sarbu si echipele acestora care sifonau inutil bugetele investitorilor straini in folos personal.Cel putin asa pare de la distanta...
  • aaaaa aaaaa
    Da-i in judecata. Costurile de judecata nu sunt atat de mari pe cat crede lumea. Ai dreptul sa faci asta. In 2014 totul se rezolva in instanta. D-na Gradea are tot dreptul din lume sa ii dea in judeacata. Bravo ei ca apeleaza ii instanta. Trebuia sa va adunati mai multi din Pro si sa faceti asta. Cereti socoteala.
  • me me
    ...Roata vietii se intoarce. Poate acum va intelege SI EA niste lucruri pe care le-a facut candva altora. Si n-a dat-o nimeni in judecata :)

Trimite un comentariu

sus