Skip to main content

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu în anii 90 și seful Pro TV Internațional, pleacă din grup

 

Doina Gradea Business Magazin

Publicitate

Doina Gradea, care în ultimii zece ani a condus postul Pro TV Internațional, pleacă din grupul deținut de Central European Media Enterprises.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenția de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu și apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Contactată de Paginademedia.ro, Doina Gradea nu a comentat informația și ne-a orientat către departamentul de PR al companiei.

Carte de vizită Doina Gradea:

  • A venit, în 1992, ca reporter la agenția Mediafax.
  • În 1994, secretar general de redacție la canalul de știri Canal 31.
  • Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV.
  • Din 2004 a fost director executiv al canalului Pro TV Internațional.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ii recomand doamnei Gradea filmul "Paradies: Liebe". Va intelege multe din el. E in germana filmul dar se gaseste, evident, si cu subtitrari in engleza.
  • Didn't really know her, Adrian talked about her from time to time, my Dad knew her - all in all I guess she did her best and we must not accuse people for not being perfect, weakness is also fine. Good luck with her trips, let her take good care of her body and dignity wherever she goes.
  • Ea chiar ii stia pe toti care au ramas pentru ca e cea mai veche in grup. Cred ca le-a fost frica rau de ea ca prea ii stia dece sant capabili. Pe langa toate astea, chiar este o profesionista. Mai buna decat cei ramasi. Iar ca om, jos palaria. Toti cu care a lucrat, ca si cu mine, o apreciem si o respectam.

Trimite un comentariu