Skip to main content

EXCLUSIV. Meciurile din Liga I se vor vedea la Look TV şi Transilvania TV. O cunoscută casă de avocatură se va ocupa de negocierile cu cabliştii

 
televiziune_telecomanda_capital
televiziune_telecomanda_capital

televiziune_telecomanda_capital

Publicitate

Posturile Look TV şi Transilvania Live vor fi pe bani. Acestea au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înţelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii. În plus, companiile de cablu care vor difuza cele două posturi de televiziune trebuie să trimită până la 10 aprilie ofertele la casa de avocatură Ţucă Zbârcea şi Asociaţii, cea care se va ocupa şi de negocieri.

Cele două posturi de televiziune vor ieşi din lista must carry începând cu luna iulie.

TRANSTLVANIA LOOK S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ,,Look TV") şi NCN STUDIO TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ,,Transilvania Live") au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., cu Intel Sky Broadcast Ltd din Malta. Potrivit aceluiaşi memorandum, posturile Look TV şi Transilvania Live intră în proprietatea Intel Sky Broadcast.

Reamintim că, la începutul lunii martie, Intel Sky Broadcast Ltd a semnat un contract de cesiune de drepturi cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 şi din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019.

Cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, online şi mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BLABLA Aurel BLABLA Aurel
    Baietii de al Look TV, nu-l dati afara odata pe ditamai falimentarul director de televiziuni Ovidiu Uscat ? Astept raspuns. Multumesc.
  • mihai mihai
    Siteul se misca greu de cand cu ancheta DNA la Mediapro. Sufar de scenarita ,dar nu cred ca pe un site unde se comenteaza tot ce tine de Pro nu avem comentarii la articolele respective ;) evident pt ca se incarca greu siteul :-))))
  • Iliuţă Iliuţă
    Sebi, ştiam asta! Chiar nu-mi faceam griji ca nu Bucurestiul va asigura toata logistica indiferent sub sigla carui post tv se va intampla asta! Commentul nu era pentru tine, zău! No offence! :-)
  • Sebi Sebi
    Stai linistit, Iliuta. Voi, bucurestenii o sa le transmiteti. Si o sa luati o gramada de bani pentru asta. No offence.
  • geo geo
    Asa s-a dorit si cu pachetul Discovery la RCS@RDS insa cei de la Discovery nu au dorit asa ceva si au pierdut. Nu cred ca maltezii vor fi de acord cu asa ceva, ptr ca sistemul pay-per-view nu este dezvoltat in Romania.
  • Iliuţă Iliuţă
    Ce logistică au aceste posturi tv să transmită meciurile din liga 1? Nu e deloc simplu! Care de reportaj HD, echipe de cameramani profesionişti care ştiu cu ce se mananca acest "sport", producatori, comentatori, etc. Ganditi-va doar că toată crema celor enumeraţi mai sus sunt in Bucuresti! Odată angajaţi în acest demers, trebuie păstrate nişte standarde de calitate! Nu se filmează nunţi, nici măcar "Cenzurat" sau "Epic Show" la care, sincer, se pricep cei de la Look TV si Transilvania live, dar sportul şi mai ales fotbalul de liga 1 este cu totul alt "sport"! Măcar să păstreze calitatea impusă de DigiSport care s-a achitat şi se achită excelent de nivelul artistic şi tehnic al transmisiilor tv. Chiar şi Dolce este onorabil din acest punct de vedere! No ofence!
  • MwRyRaPiDiStUl MwRyRaPiDiStUl
    cel mai bine ar fi ca firmele de cablu sa bage posturile look intr-un pachet separat si cine vrea sa vada liga1 sa plateasca pentru pachetul respectiv.
  • Fane Fane
    Voi vedea in liniste FOTBAL: Anglia,Germania,Spania si baschet,tenis, sporturi de iarna etc. Nu sunt de acord sa platesc in plus pentru "nimic".
  • noName noName
    Confirm şi eu. Foarte greu se încarcă site-ul în ultimele zile. Dar am observat acest fenomen şi la alte site-uri. O fi tăiat Dorel ceva cabluri pe undeva şi sunteţi pe linia de backup?
  • geo geo
    se misca destul de greu, dar se misca...schimba-ti furnizorul de internet.
  • mego mego
    Confirm, Foarte greu se incarca Site-ul
  • geo geo
    Parca vad ca niciun cablist nu le va face vreo oferta celor de Look tv...oricum, era de asteptat ca cei de la Look vor solicita sa fie scosi din must-carry, dar chiar sa dea ei toate meciurile, chiar era prea mult.
  • coco coco
    da merge foarte greu ieste cand nici nu se deschide ms
  • radu radu
    Ia te uita ,unde erau"ardelenii cei cinstiti";va lacomiti la banii romanilor,;fraieri sunt cablistii care sa plateasca in plus pt.niste javre ordinare;in mod normal,firmele la care suntem abonati,ar trebui sa ne intrebe,daca vrem sau nu sa mai cotizam;rasapunsul meu este NU,NU,NU...etc;fuck you"cei mai cinstiti" din toata Romania!
  • Cata Cata
    Vrem sa vedem audientele de luni si marti. Multumim.

Trimite un comentariu

sus