Skip to main content

EXCLUSIV. Meciurile din Liga I se vor vedea la Look TV şi Transilvania TV. O cunoscută casă de avocatură se va ocupa de negocierile cu cabliştii

 
televiziune_telecomanda_capital
televiziune_telecomanda_capital

televiziune_telecomanda_capital

Publicitate

Posturile Look TV şi Transilvania Live vor fi pe bani. Acestea au intrat în proprietatea Intel Sky Broadcast Ltd, în urma unui „memorandum de înţelegere” privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii. În plus, companiile de cablu care vor difuza cele două posturi de televiziune trebuie să trimită până la 10 aprilie ofertele la casa de avocatură Ţucă Zbârcea şi Asociaţii, cea care se va ocupa şi de negocieri.

Cele două posturi de televiziune vor ieşi din lista must carry începând cu luna iulie.

TRANSTLVANIA LOOK S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ,,Look TV") şi NCN STUDIO TV S.A. (deţinător al licenţei pentru postul TV ,,Transilvania Live") au semnat un Memorandum of Understanding cu Intel Sky Broadcast Ltd., cu Intel Sky Broadcast Ltd din Malta. Potrivit aceluiaşi memorandum, posturile Look TV şi Transilvania Live intră în proprietatea Intel Sky Broadcast.

Reamintim că, la începutul lunii martie, Intel Sky Broadcast Ltd a semnat un contract de cesiune de drepturi cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru drepturile comerciale de mass-media privind meciurile de fotbal din cadrul Campionatului Liga 1 pentru perioada 2014-2019 şi din cadrul Cupei Ligii pentru perioada 2015-2019.

Cei doi radiodifuzori vor primi drepturile aferente difuzării în direct, înregistrări, rezumate, online şi mobile, a meciurilor de fotbal din Campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    de unde dati EXCLUSIV ??? este pe toate siteurile!!! Rusinica!
  • cata cata
    o sa-si ia teapa cei de la transilvania look si live fiindca cablistii nu o sa plateasca taxa prin care vor putea introduce in grila analogiga si digitala posturile , mai ales rds si romtelecom , avand cele mai importante canale de sport din romania si le-ar face concurenta
  • 1q 1q
    nu va merge site-ul de doua zile, se incarca greu.

Trimite un comentariu

sus