Skip to main content

Oana Pădure preia conducerea MEC România, funcţie deţinută în trecut de Bogdan Prăjişteanu

 
Oana-Padure
Oana-Padure

Oana-Padure

Publicitate

Agenţia MEC Româniava fi condusă, din luna mai, de Oana Pădure, din funcţia de Managing Director, potrivit unui anunţ al companiei. Această funcţie a fost deţinută până în toamna anului trecut de către Bogdan Prăjişteanu, dar acesta a demisionat pentru un stagiu de pregătire la Harvard Business School, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Anuntul a fost facut de Anna Lubowska, Chairman al MEC in regiunea CEE. Oana Pădure va raporta direct catre Anna Lubowska.

Anna Lubowska: “Dorim ca MEC să-şi continue dezvoltarea şi să devină cea mai bună agenţie de media din România. Procesul de investire a noului CEO a fost unul relativ lung în mod asumat, tocmai pentru a alege persoana cea mai potrivită să obţină aceste rezultate. Oana ni se alătură, după ce în ultimii ani a ocupat postul de Managing Director al agenţiei Media Direction. Un argument esenţial care ne-a convins că este cea mai potrivită persoană este abordarea ei orientată către client, semn că se va concentra ca agenţia să aibă cei mai talentaţi oameni, făcând din MEC cel mai bun loc de munca din industrie si continuând sa producă rezultate remarcabile pentru clienţii noştri.”

Despre Oana Padure

Oana Pădure are 13 ani de experienţă în domeniul comunicării atât în management strategic, cât şi în media planning şi buying. Ea a ocupat functia de Managing Director la Media Direction (parte a BBDO Group), din aprilie 2010. Anterior, Oana Pădure a lucrat 9 ani la DRAFTFCB, unde a avansat ierarhic pana la nivelul de Strategic Planner Director, coordonand atat departamentul de creative strategy cat si pe cel de media planning.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus